Sada već definitivno može ustvrditi da su kaubojske gležnjače pravi proljetni hit kojeg ćemo ove sezone viđati na gradskim ulicama, ali i na objavama na društvenim mrežama. Gležnjače u kaubojskom stilu jedna su od najboljih modnih investicija, a veliki i raznoliki izbor takve obuće pronaći ćete na www.mass-shoes.com

Kod kaubojskih gležnjača vrijedi pravilo da se za svaki stil može pronaći savršeni par. No, ako s nekim stilom eksperimentirate po prvi puta, savjetujemo vam da odaberete model koji se ne razlikuje pretjerano mnogo od uobičajenih modela.

Donosimo par osnovnih pravila ako želite postići cool&chic izgled:

  • Kaubojske gležnjače su obuća koja privlači pozornost zato prilikom kombiniranja izbjegavajte šarene modne dodatke, kao npr. upadljive marame i kapute, svjetlucavu odjeću i sl.
  • Ne zaboravite da je to obuća za svaki dan, najčešće za casual prigode. Koliko god ih obožavali, izbjegnite ih uz odjevne kombinacije koje su namijenjene službenim prigodama.

Siguran i omiljen izbor, a s kojim sigurno nećete pogriješiti, su antilop kaubojske gležnjače u zemljanim tonovima boja. To je ujedno i trend koji ovog proljeća prevladava u kolekcijama, a izbor takvih gležnjača očekuje vas u Mass ponudi.

Post nema komentara.