Pregledavajući novu kolekciju ljetne ženske obuće primjetno je da će ova sezona biti blistava i sjajna! I to ne samo od sunca, već i od ukrasa na sandalama!

Najljepše modele s punom potpeticom, platformom, uskom potpeticom ili ravnim potplatom, one na kojima su ukrašeni samo gornji dijelovi, samo potpetice ili oboje, naći ćete u kolekcijama popularnih brendova Upcollection, Gioseppo, Le Edo, Tamaris, Steve Madden, Buffalo, Alma En Pena i Sherlock Soon.

Ne postoji niti jedan razlog radi kojeg ne biste svoj dnevni izgled upotpunili parom sandala s ukracima, bez obzira je li riječ o poslovnoj kombinaciji, odjeći za neki domjenak ili nekom drugom razlogu.

Ove „hit“ cipele lako možete kombinirati s poslovnom odjećom, naravno i u vrućim ljetnim danima, osim ako vam kod odijevanja na poslu nije zadan drugačiji modni izgled.  

Skorom pa je nemoguće pogriješiti ako ovu vrstu obuće, bez obzira na nijansu boje i potpeticu, bilo da je puna peta ili ravni potplat, kombinirate uz traperice. Samo pripazite da gornji dio odjeće bude neki jednostavniji komad.

Sandale s ukrasima najbolje će do izražaja doći uz neku večernju kombinaciju.  Klasična i najčešća kombinacija svih vremena je mala crna haljina i par svjetlucavih sandala Liu Jo. Izgledat ćete vrlo elegantno u zlatnima sandalima branda Upcollection. Navečer možete biti i malo odvažnije, pa su šljokice, kamenčići, kristali i ukrasi, dozvoljeni i na odjeći, a ne samo na cipelama.

 

Post nema komentara.