Ljetna obuća za muškarce treba biti lagana, prozračna i prikladna za razne prilike. Topliji dani koji su pred nama savršeni su za događanja na otvorenom, piknike, sportska druženja u prirodi, večernje zabave negdje uz more, ali ne smijemo zaboraviti da je ovo vrijeme kada biramo i "lakšu" obuću za posao. Muškarci također paze na to što nose jer žele izgledati uredno i moderno, no udobnost im je ipak na prvom mjestu. U online trgovini www.mass-shoes.com nudimo široku ponudu muške ljetne obuće koja objedinjuje sve ove karakteristike. Dakle, kakve će cipele muškarci nositi ovog ljeta?

 

Neizostavne sandale i natikače

Za opuštene ljetne dane, bilo negdje na plaži ili u urbanoj sredini, muške sandale odličan su izbor. Izvrsne su za cjelodnevno nošenje jer dopuštaju nogama da dišu čak i za vrućih dana. Natikače su savršena obuća za obavljanje poslova ili ležernu šetnju gradom jer se lako oblače i izuju te su iznimno udobne. Ovog ljeta vrući su trend Birkenstock natikače koje su poželjan modni komad, a ujedno iznimno udobne za nošenje. Poznate su po svom ergonomskom obliku koji daje potporu stopalima i smanjuje umor čak i pri duljem nošenju. Crocs natikače i japanke vrlo su funkcionalne i lake za održavanje. Za one koji traže moderan izgled u kombinaciji s udobnošću, Bugatti natikače su pravi izbor. Spajaju eleganciju i praktičnost jer su izrađene od kvalitetnih materijala. Skechers japanke i sandale s podesivim remenom izvrstan su izbor za duže šetnje. Brend Skechers poznat je i po udobnoj obući koja nudi izvrsnu potporu stopalu i smanjuje umor pri hodu. Sandale s podesivim remenima omogućuju podešavanje širine, što osigurava savršeno pristajanje i maksimalnu udobnost. Za tzv šlapama, muškarci mogu razgledati kolekcije natikača Tommy Hilfiger, Puma, Hugo i Under Armour. Ovi brendovi nude širok izbor modernih natikača koje su idealne za različite prilike. Tommy Hilfiger mokasine poznate su po svom klasičnom, ali modernom dizajnu, Puma nudi sportsku obuću odličnog kroja, Hugo se fokusira na eleganciju, dok Under Armour nudi robusne i funkcionalne mokasine za aktivne muškarce.

                                   

 

Mokasine i loaferice su must have ovog ljeta

Za svečanije prilike, posao ili društvena događanja, ljeti su pravi izbor mokasine ili loaferice koje su ove godine vrući trend u modi obuće. Na www.mass-shoes.com u kolekcijama brenda postoji veliki izbor mokasina koje su apsolutno savršene za vruće dane jer su izrađene od mekanih, prozračnih materijala i imaju lagane potplate. Elegantnijeg su izgleda mokasine Boss, Gant, Bugatti i Tommy Hilfiger, dok TBS mokasine odlično pristaju uz ležerne kombinacije i hlače od laganijih materijala.

                                     

 

Lagane sportske i modne tenisice

Tenisice On Cloud savršen su izbor za aktivne muškarce koji se vole baviti sportom ili slobodno vrijeme provoditi na otvorenom. No postale su i modni komad zbog čega se lako nose uz ležernije modne kombinacije. Dostupne su u raznim bojama, pa sigurno nećete imati problema s odabirom novog para ovih popularnih tenisica. Under Armour tenisice također su dobar izbor za sportske aktivnosti, trendi Project Rock modele možete pronaći i u Mass trgovinama. Trend koji je i ove godine u središtu muške obuće su retro tenisice u modernom ruhu, koje su savršene za opušteni ljetni styling, možete ih pronaći, primjerice, kod brenda Adidas, a bijele tenisice uvijek su dobra kupnja za ljetne dane. Ove sezone platnenih tenisica ne nedostaje jer su idealne za casual look i svakodnevne aktivnosti, ističe ih to što su lagane, prozračne i lako se kombiniraju uz različitu odjeću. No, ove godine popularnost su stekle i Skechers tenisice i njihov Slip-in model, a slične se mogu pronaći i kod brenda Tommy Hilfiger. Ovo su praktički savršene muške cipele. Jednostavna za obuvanje, lijepa, prozračna i udobna te se može nositi uz kratke ili duge hlače.

                                     

 

Elegantna muška obuća za ljeto

Ljeti se uvijek nešto događa, a puno je i prilika kada se i muškarci moraju pobrinuti za elegantnu obuću. Uz mokasine, vrlo dobar izbor za ovakve događaje su i klasične muške cipele na vezanje. Za vrućih dana mogu odabrati obuću od brušene kože koja je lakša, prozračnija i udobnija, a uz to i vrlo trendi. U kolekcijama elegantnih muških cipela sigurno će pronaći prave cipele u kojima će izgledati sjajno i osjećati se ugodno, bez obzira na priliku.

                                     

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.