Ljeto se, na radost većine nas, brzo približava. Iako su natikače nekada bile jednostavan i praktičan komad obuće za plažu, danas su postale pravi modni komad koji se može nositi i u svakodnevnom životu. Ova ljetna sezona donosi brojne nove trendove, stoga su u Mass trgovinama za vas ove sezone pripremili kolekcije najnovijih natikača za svačiji ukus i modni stil.

Ovogodišnja ljetna moda obuće uključuje neke nove trendove, no među favoritima su i dalje vrlo popularne udobne "ortopedske" natikače brendova Birkenstock, Buffalo i Scholl koje su posljednjih sezona pravi modni hit. Birkice su već odavno popularne među fashionisticama koje ih kombiniraju uz sve casual i sportske stilove odijevanja. Među najpopularnijim modelima je Arizona koja se može naći u crnoj, smeđoj, bež i zlatnoj boji. Ovaj klasični model ima dvije trake koje prianjaju uz nogu i čine ga ugodnim za nošenje tijekom cijelog dana. Vodootporna verzija Arizone prikladna je za odlazak na plažu ili bazen jer je izrađena od materijala koji se brzo suši i ne klizi. Osim Arizone, tu su i Barbados EVA modeli koji su izrađeni od mekanog i fleksibilnog materijala, lagani su, izdržljivi i lako se čiste. Ima krojeni oblik i potpornu podlogu koja pruža udobnost i stabilnost.

 

Ženske natikače ove su godine apsolutno zapanjujuće

Ženske natikače su i ove sezone izuzetno jednostavne za obuvanje i lako se kombiniraju uz razne ljetne kombinacije. U prvom planu su natikače s robusnim potplatom koje donose osjećaj stabilnosti i udobnosti. Izbor upečatljivih i izražajnih natikača prikladan je za sve one žene koje žele svom izgledu dodati ekscentričnost. Osim robusnih potplata, ove sezone "in" su i natikače s logotipom. Njih su popularizirali brendovi Replay, Adidas, Buffalo i drugi. Iako mnogi misle da su takve natikače prikladne samo za sportsku modnu kombinaciju, s njima se mogu stvoriti i druge modne kombinacije. No, istina je da moramo biti oprezni pri kombiniranju natikača s garderobom. Uz elegantnu haljinu odaberite monokromatske i minimalističke japanke, a uz kratke hlače ili traperice eksperimentirajte s bojama, uzorcima i materijalima.

No, kako i priliči svakom ugodnom ljetnom danu i večeri, ove su godine u prvom planu moderne natikače ukrašene šljokicama, čipkama, mašnama i ostalim detaljima od tkanine. Popularne su i šik natikače s petom, neki modeli izgledaju poput klasičnih klompi. Posebnu pažnju privlače one s prozirnom petom i gornjim dijelom koje su svestrane i mogu se kombinirati uz sve boje i stilove odjeće. Naravno, natikače se mogu naći i u ovogodišnjim trendi bojama, od zelene, roze, ljubičaste, do narančaste.

                                           

 

Klasične natikače s ravnim potplatom

Klasične natikače s ravnim potplatom apsolutni su must-have u ljetnoj garderobi. Ove sofisticirane cipele idealne su za svaku priliku i jednostavno, ali efektno ističu vašu osobnost i stil. Iako nemaju potpeticu, nisu za podcijeniti jer su nevjerojatno svestrane i izgledaju jednako elegantno kao i visoke pete. Mogu se naći u različitim materijalima, jednostavnog ili ukrašenog dizajna, u neutralnim ili hrabrijim bojama. Iako su klasične natikače s ravnim đonom dovoljno atraktivne, ove godine vam sigurno neće nedostajati natikače s platformom. Imaju ravan i debeli potplat, koji može dodatno izdužiti vaše noge i dodati nekoliko centimetara visine. Osim toga, udobnije su jer je težina raspoređena na cijeli potplat, što smanjuje pritisak na stopala.

                                             

 

Ležerne šik muške natikače

Kada je u pitanju ljetna obuća, muške natikače nedvojbeno su jedan od najpopularnijih izbora za muškarce. Ove godine dostupni su u raznim stilovima, među kojima su najvrući novi proizvodi marki Boss i Hugo. Elegantne su i šik, što ih čini savršenim za nošenje kako na plaži, tako i za večernju šetnju uz more. Neizostavne ljetne natikače ostaju i kod brendova Adidas i Puma. Izrađene su od laganih i prozračnih materijala koji omogućuju udobno nošenje i u najtoplijim danima. Osim toga, imaju i osebujan i prepoznatljiv stil koji je neizostavan za svakog muškarca koji želi izgledati šik i njegovano.

Birkenstock natikače poznate su po iznimno udobnim potplatima i savršen su izbor za duge šetnje ili izležavanje na plaži. Timberland natikače su elegantnije i šik, ali i dalje zadržavaju svoj casual stil. S druge strane, Buffalo natikače ležernije su i izvrstan su izbor za muškarce koji žele nešto odvažnije. Bez obzira koji stil odabrali, zasigurno ćete oduševiti svojim izgledom i udobnošću koju nude ljetne muške natikače.

                                   

 

Neizostavne dječje natikače

Dječja obuća važan je element svakodnevne garderobe, posebice u ljetnoj sezoni, kada se naša djeca vole igrati na plaži, u bazenu i drugim zabavnim aktivnostima na otvorenom. Posebno će se oduševiti djevojčice koje mogu birati između mnoštva atraktivnih i šarenih modela. Kidaloo natikače ostaju jedan od najpopularnijih brandova za djecu, koje su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji osigurava maksimalnu udobnost i prianjanje. Njihov dizajn obiluje jarkim bojama i dječjim motivima, koji se naravno na https://www.mass-shoes.com/ nalaze u praktički svim modelima i markama dječjih natikača. Ove godine ponuda klasičnih japanki proširila se i u dječjoj obući kojoj su se pridružili brendovi kao što su Adidas, Replay i Birkenstock Arizona EVA. Ovi brendovi nude savršenu kombinaciju mode i funkcionalnosti, što je ključno u dječjoj obući.

Za vaše mališane tu su natikače s gumicom oko gležnja. Ove natikače su vrlo praktične, jer ne klize sa stopala, a istovremeno prianjaju uz stopalo, što osigurava maksimalnu udobnost i potporu. Prednost ovih natikača je što ih djeca mogu nositi i u dugim šetnjama, a ne samo na plaži ili u bazenu.

 

                                                                     

Post nema komentara.