Kada idemo na ljetni godišnji odmor, važno je posebnu pozornost posvetiti odabiru obuće za cijelu obitelj kada pripremamo garderobu za put. Svi dobro znamo da je to obuća u kojoj nam je udobno i nije prevruće, ali kako svi želimo biti moderni na odmoru, vrijeme je da prolistate ljetne kolekcije obuće na www.mass-shoes.com. Pobrinuli smo se za širok izbor najvrućih trendova ljetne obuće i dobro smo opremljeni najpopularnijim i najkvalitetnijim brendovima obuće za žene, muškarce i djecu. Pripremili smo se za sve ljetne avanture. Za gradske odmore, za koje je potrebno nositi udobnu obuću koja će podnijeti duge šetnje i istraživanje gradskih ulica. U tu svrhu preporučamo tenisice koje pružaju potporu stopalu, a istovremeno izgledaju trendi. Spakirajte par elegantnih cipela za ženske večernje izlaske. Ako ćemo veći dio godišnjeg odmora provesti na plaži ili uz more, onda su naravno obavezne sandale, natikače i japanke, a za sve aktivne obitelji na red dolazi sportska obuća. Čak i za boravak u jednom od odmarališta biramo udobnu i svestranu obuću. Sandale za dan, natikače za bazen i elegantna obuća za večeru. A kad smo već kod obuće za odmor, s vama dijelimo još jedan odličan savjet kako spakirati cipele za putovanje. Najučinkovitije rješenje je staviti ih na dno kovčega, kako ih obično dobijemo u kutiji iz trgovine - svaki par postavimo tako da su peta i prsti u suprotnim položajima, kako bi se lijepo sklopili i tako zauzeli što manje prostora.

 

Popis obuće za odmor

  1. Par udobnih sandala
  2. Natikače ili japanke za plažu
  3. Elegantne natikače ili sandale
  4. Tenisice
  5. Cipele za vodu

 

Crocs i Birkenstock natikače

Kako ubiti dvije muhe jednim udarcem odabirom obuće? Tako što ćete ove godine za odmor spakirati izuzetno trendi Birkenstock ili Crocs natikače. Oba brenda nude iznimnu udobnost, funkcionalnost i stil koji je savršen za ljetne dane. Natikače Birkenstock godinama su sinonim za udobnost i kvalitetu. Posljednjih sezona, a posebno ove, također su postale iznimno moderne. Birkenstock natikače savršene su za dan, ali i za večer ako se radi o ležernoj prilici. Odlično se slažu s ljetnim stilovima - od laganih ljetnih haljina do kratkih hlačica i majica. Lako se oblače, izuzetno su udobne i u njima nam neće biti vruće. Muške, ženske i dječje Birkenstock natikače dolaze u svim bojama i modelima, među najpoznatijima su Arizona i Madrid, svakako neizostavan modni komad na putovanjima i odmorima. Crocs natikače već su nekoliko sezona idealna dječja ljetna obuća jer su uistinu funkcionalne i popularne među najmlađima. Crocsice su odličan izbor i za odrasle jer spajaju udobnost i svestranost. Nema problema ako se smoče, mogu poslužiti i kao obuća za plažu, ali i za obiteljsku šetnju. Aktivne obitelji kao obuću za godišnji odmor često shvaćaju Teva sandale koje su tradicionalno sportska ljetna obuća, jer su prozračne, odlično se prilagođavaju stopalu i u njima bez problema hodamo prilično daleko.

                               

 

Japanke za cijelu obitelj

Na odmoru uz more sve se vrti oko aktivnosti na plaži i opuštenih druženja. Tradicionalno su japanke i natikače neizostavni modni komadi koji se nose uz kupaće kostime ili laganu ljetnu odjeću. Osim toga, lagani su i lako se pakiraju pa neće zauzeti puno mjesta u vašoj prtljazi. Odaberimo klasične japanke neutralnih boja koje će pristajati uz svu ljetnu odjeću. Marke kao što su Havaianas, Ipanema i Skechers nude širok raspon modela koji su udobni, lijepi i izdržljivi. Ženske japanke u tirkiznoj, ljubičastoj i zlatnoj boji zaista su lijep dodatak i moderan komad za plažu.

Dječje japanke nerijetko su ukrašene zabavnim motivima i likovima iz crtića, ukrašene detaljima poput srca i šljokica, dok će muškarci uživati ​​u ležernim ljetnim danima u Tommy Hilfiger, Hugo i Pepe Jeans japankama koje su također trendi modna obuća.

                                 

 

Elegantna obuća za ljetne večeri

I na godišnjem odmoru svi želimo izgledati dotjerano, pa stoga u putničkoj prtljazi ne smije nedostajati elegantna obuća. Sandale, natikače, mokasine i elegantne balerinke savršen su izbor za večere u hotelima, resortima i restoranima na moru. Sandale na petu neizostavan su komad za elegantne ljetne večeri. Ove godine jako su popularne sandale u metalik nijansama poput srebrne i zlatne, a možemo odabrati i one s elegantnim remenčićima ili remenom oko gležnja. Cipele ukrašene kamenčićima daju dašak glamura i savršeno pristaju uz večernje haljine. Muškarci neće pogriješiti s mokasinama koje su odličan izbor za sve koji žele spojiti udobnost i eleganciju. Mokasine u neutralnim bojama poput crne, smeđe ili tamnoplave idealne su za više akcije, udobne su i lagane, savršene za tople ljetne večeri. Kombiniraju se uz hlače i elegantnu lanenu košulju. I naši najmlađi vole se dotjerivati, a na www.mass-shoes.com možete pronaći široku ponudu prekrasnih dječjih cipelica za djevojčice i dječake. Glitter sandale i simpatične natikače savršene su za kombinacije s ljetnim haljinama, dok će dječake više oduševiti modeli poput Skechers Creature Splash i ergonomski dizajnirane Ciciban sandale.

                               

 

Tenisice za istraživanje i aktivnosti na otvorenom

Na odmoru je jako važno da svi članovi obitelji sa sobom imaju par pouzdanih i udobnih tenisica.  Zapravo, mogli bismo reći da su tenisice neizostavan dio prtljage na godišnjem odmoru, a najčešće su obuća koju obuvamo kada putujemo na odredište. Korisni su za mnoge aktivnosti. Možemo ih nositi za istraživanje gradova, planinarenje u prirodi, sportske aktivnosti ili čak za večeru, gdje možemo biti obučeni i ležernije odjeveni. Takve svestrane tenisice su, primjerice, ženske i muške On Cloud, Skechers i Under Armour, no ako se na odmoru ne planirate baviti sportom, možete odabrati i neke moderne tenisice poput Tommy Hilfiger, Steve Madden, New Balance, Puma i retro Adidasice, a za djecu su odličan izbor snižene Skechers tenisice.

                               

 

Vodene cipele i sandale za najmlađe

Ljetni odmor na moru je vrijeme kada puno vremena provodimo u vodi ili na plaži, pogotovo na takvim lokacijama, gdje ne poznajemo dobro teren i ono što se u vodi krije, a i topli pijesak također je neugodan. Na obalama koje su pune oštrog kamenja i stijena važno je imati prikladnu obuću za vodu, posebice za najmlađe članove obitelji. Cipele za vodu mogu ih zaštititi od ozljeda i spriječiti klizanje na mokrim površinama. Zatvorene cipele za vodu možete pronaći u kolekcijama dječje obuće u trgovinama Mass brenda Getwet, a tu su i sandale za vodu Adidasa i brenda Ipanema.

 

Post nema komentara.