Svaki početak sezone nosi uzbuđenje i iščekivanje s kakvim ćemo cipelama osvježiti svoju garderobu u nadolazećim mjesecima. Kolekcije najavljuju svježinu, razbuđenost, optimizam, životnu radost i uživanje u svemu lijepom što nam nudi. Postoji savršeni par obuće za gotovo svaku priliku koja nam se ukaže. Za početak, otkrit ćemo vam da će ove godine nedvojbeno naglasak biti na elegantnoj i lijepoj obući. Također, ne smijemo zaboraviti da su pred nama i mjeseci vjenčanja, maturalnih večeri i raznih slavlja, pa je ponuda u našim trgovinama i online trgovini mass-shoes.com već upotpunjena izborom obuće za svečane prilike. Kolekcije ženskih elegantnih cipela, koje su apsolutno savršene za vjenčanja, čine prekrasne loaferice, sandale i polusandale u neutralnim bojama, a razni ukrasi daju im dašak glamura. Naravno, nismo zaboravili ni lijepu mušku obuću te smo našu ponudu obogatili s dva prestižna brenda obuće, Hugo i Boss.

Ovogodišnja obuća obećava pravu eksploziju boja, cipele ukrašene kamenčićima, kristalima i drugim zanimljivim detaljima. Izbor uključuje različite vrste sandala, salonki i polusandala, a po raznolikosti modela za elegantnim cipelama ne zaostaju ni tenisice, mokasine i ostala casual obuća. I platforme i tanki potplati ostaju u trendu, a rado najavljujemo i dolazak novih, priznatih brendova obuće. Uz već spomenute Hugo i Boss, tu su i Birkenstock, Camper, Under Armour, Nero Giardini, On Cloud, proljetne muške cipele Timberland i Wrangler. Po prvi puta na naše police stižu i muške tenisice Liu Jo.

Ovo je nedvojbeno nezaboravna modna sezona, a ovo su top trendovi koje nećete moći propustiti ovog proljeća i ljeta. Štoviše, sigurni smo da će vas u tren oka osvojiti i dati vam brojne ideje za zanimljive modne kombinacije. Kao i uvijek, i ovoga puta pobrinuli smo se za baš svaki ukus.

 

Trend broj 1 ostaju dizajnerske tenisice

Moderne, dizajnerske tenisice za sada ostaju trend broj 1 iako ih u stopu slijedi elegantna obuća. Ove cipele koje spajaju elemente mode i sportske obuće postale su neizostavna stvar u muškim i ženskim ormarima, a nedvojbeno su neizostavna dječja obuća. Pružaju savršenu kombinaciju stila i udobnosti, što ih čini idealnim za svakodnevno nošenje. Oduševit će vas i činjenica da možete birati između modela s različitim stilovima potplata. Upečatljivi, robusni potplati i ravne platforme i dalje su "in", a tenisice sa skate ili basket potplatom postaju sve jači trend, kako kod ženskih tako i kod muških modela tenisica. Izgledaju sjajno uz traperice, kratke hlače, pa čak i haljine.

S jednobojnim, monokromatskim tenisicama u sivoj, bijeloj, crnoj, fuksija i nježno baby plavoj boji moći ćete stvarati i sofisticirane modne stajlinge. Kolekcije tenisica karakterizirat će i jaki kontrasti u bojama poput crno-bijele, sivo-ljubičaste, plavo-crvene i bijelo-zelene.

U našoj ponudi možete pronaći tenisice brendova kao što su Guess, Replay, New Balance, Skechers, Lacoste, a u kolekcijama dječjih tenisica pojačali smo ponudu najpopularnijih brendova kao što su Adidas, Puma i Converse.

                                         

 

Povratak klasičnih mokasina

Mokasine su prošle sezone doživjele brojne zapanjujuće transformacije. Naravno, u kolekcijama ostaju iznimno popularne mokasine s robusnim potplatima i upečatljivim detaljima koje su postale neizostavan dio ležernih ali i elegantnijih odjevnih kombinacija, no vječni klasici dominirat će kolekcijama ove obuće. Ponovno se vraćaju mokasine s tankim potplatima i delikatnim ukrasima, sofisticiranim remenčićima i nitnama.

                                       

 

Salonke u bojama

Glavno pravilo kod salonki, ove godine bit će boja! Među bojama će se istaknuti fuksija, nježno ljubičasta ili boja lavande, zelena, žuta, narančasta... Elegancija nikada nije bila tako razigrana. Naravno, bijela i neutralne nijanse cipela, poput bež i prljavo bijele, i dalje ostaju pobjednice proljetnih i ljetnih stajlinga. Osim bojama, kod kreiranja chic stajlinga važnu ulogu imat će i potpetice, njihov oblik i visina. Ako ste prošlog ljeta te ove jeseni i zime samo izdaleka promatrali cipele s piramidalnom petom, onda je ove sezone vrijeme da posegnete za njima. Čini se da je ovaj trend već dulje vrijeme među najpoželjnijima.

                                               

 

Minimalizam ilimaksimalizam? Zaljubit ćete se u oboje!

Dame, pripremite se na puno blještavila i sjaja jer modni svijet potpuno je poludio za cipelama posutim kamenčićima i kristalima, ukrašenim nitnama, elegantnim četvrtastim nitnama, mašnama i remenčićima. A ovako lijepo ukrašenu obuću naći ćete u praktički svim modelima, od mokasina, polusandala, do loaferica i natikača. I ove će godine djevojčice biti sretne što će moći nositi najnoviju modu jer neće nedostajati trendi sandala koje će uljepšati ionako simpatičnu dječju ljetnu garderobu. Njihova suprotnost su minimalističke, jednobojne cipele, što ne znači da s njima ne možete kreirati zanimljive i upečatljive stilove. Sofisticirani stajlinzi uvijek su zapaženi.

                                     

 

Sandale s visokom petom

Što bi bila ljetna elegancija bez sandala na visoku petu? Visoke, tanke potpetice i dalje su klasik kada je u pitanju sofisticirani look za vruće dane, ali još jedan trend polako probija svoj put u prvi plan i kod sandala. Na ovogodišnjim tjednima mode i na crvenim tepisima kojima šeću holivudske zvijezde nerijetko možemo vidjeti sandale s izrazito visokom, robusnom petom i platformom. Ne samo da su nešto posebno, pogotovo ako ih zamislite u nekoj od jakih trendi boja poput ciklame, nego su popularne i zbog svoje udobnosti.

                                      

 

Natikače koje će biti hit ovog proljeća

Birkenstock natikače, ili kako ih zovu "birkies", također će ovog ljeta biti jedan od glavnih komada garderobe za vruće dane, a općenito će natikače s plutenim potplatom biti itekako prisutne u ljetnim modnim stilovima. Pronađite ćete ih u kolekcijama brendova Gextop, Pepe Jeans, Buffalo, Wrangler i Scholl. U njima ćete moći ležerno juriti kroz svakodnevne poslove, bez straha da ćete izgledati previše sportski odjeveni. Birkinice i slični stilovi natikača posljednjih su sezona postali neizostavni u uličnoj modi i savršeno pristaju uz maxi haljine, traperice i sportsko-elegantnu odjeću. Za one među vama koji vole upečatljiviju obuću, sigurno ćete u našoj ponudi potražiti novi par natikača u stilu popularnih "Yeezy" natikača. Naći ćete ih u raznim neutralnim nijansama uključujući bež, sivu i crnu, što ih čini jednostavnima za kombiniranje uz bilo koju odjeću. Savršene su za dan na plaži ili bazenu, ali i za opuštenu šetnju gradom ili rješavanje svakodnevnih obaveza. Pronaći ćete ih i u kolekcijama dječjih sandala i natikača.

Ljubiteljice elegantne obuće zasigurno će razveseliti pravi bum modernih natikača, poput onih s tankim potplatom, a brojni su i modeli s petom.

I u muškoj modi natikače zauzimaju sve značajnije mjesto, stoga smo pojačali i ponudu muških sportskih japanki i natikača poznatih brendova kao što su Calvin Klein, Adidas, Rider, Nike. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.