Počela je sezona vikenda na moru, zabava na otvorenom, piknika u prirodi i uživanja u dobrom društvu negdje na suncu pa su sandale savršene za sve ove prilike. Dobra su investicija jer svoj ‘outfit’ za tople dane odmah možete nadograditi lijepim, elegantnim i kvalitetnim sandalama. Ženske sandale izvrstan su osnovni komad koji se tijekom ljeta može kombinirati uz razne odjevne komade, baš kao i dječje sandale koje slove kao jedna od najkorisnijih vrsta dječje obuće za ovo doba godine.

U novim kolekcijama otvorene obuće na mass.si možete pronaći najmodernije modele ove sezone, za svaki džep i za svačiji ukus. Možete birati između sandala u trendi bojama, od bijele, svijetlo-smeđe do pastelnih boja. Među ‘ležernim’ modelima ovih popularnih ljetnih cipela prednjače sandale s debelim potplatom, veliki su hit razne potpetice, od četvrtastih do vrtoglavo visokih, a oduševit će vas i ‘chic’ detalji i boje. Sigurno vas već zanima u kakvim ćemo sandalama zakoračiti u ovogodišnje vruće dane?

 

“Ugly” sandale

‘Ugly sneakers’ su obuća koja je izazvala pravu malu revoluciju u ‘stylinzima’ s tenisicama, a ‘ugly’ sandale su one cipele koje su uspješno ponovile priču. Zajedničko im je i to što se za oba modela predviđalo da će biti samo trenutni modni hir, no njihova je popularnost posljednjih sezona i dalje u porastu. Uglavnom na račun udobnosti i činjenice da su ove tenisice i sandale iznimno svestrane. Ali i zato što navedeni modeli postaju sve ljepši I prihvaćeniji te su tako neizostavni komad u ženskim ormarima. Njihova glavna karakteristika je robusnost koja ovu obuću čini još posebnijom. Najljepše “ružne” sandale, koje pristaju uz sve ‘casual’ ljetne ‘stylinge’, možete pronaći u kolekcijama brendova Dr. Martens, Re-play, Buffalo, Pepe Jeans i Creator.

                 

 

Sandale s platformom i rebrastim potplatima

Sandale će biti u centru pažnje i ovog ljeta, a izbor modela s platformom i rezanim gumenim potplatima bit će impresivan. Kada se naviknemo na udobnu obuću, nema povratka. Sandale u kojima se dobro osjećamo i koje se mogu kombinirati sa svim vrstama ljetne odjeće pravi su hit. Debeli potplat ili platforma čini cipele udobnijima, dodaju visinu i postaju odjevni komad oko kojeg se vrti naš 'styling'. Ove godine bit će posebno “in” rezani potplati, poput onih u obući Wrangler i Sherlock Soon. I još jedan stilski savjet za one koji vole malo drugačije 'stylinge' - sandale poput Dr. Martens mogu se kombinirati s kratkim svilenim čarapama!

                       

 

U bojama i s mnoštvo detalja

Što bi moglo više obilježiti vruće ljetne dane od zanimljive obuće? One obuće koja je prepuna svjetlucavih i blještavih detalja, zanimljivih uzoraka i boja koje već na daljinu daju do znanja da je ljeto došlo i da si trebamo dati malo oduška! Ženske sandale za ovu sezonu će vas osvojiti već na prvu! Odlikuju ih detalji poput kamenčića i pletenica, kombinacija različitih uzoraka i živih boja. Tijekom dana one će biti točka na ”i” opuštenom stajlingu, a navečer će obogatiti svaku elegantniju modnu kombinaciju. I pazite, ni ove godine nemojte propustiti ‘mega’ trend – uzorak bottega pletenice. Predlažemo da za više inspiracije na mass.si pogledate kolekciju obuće Upcollection, Caprice, Gi-oseppo, Bugatti i Sherlock Soon.

                           

 

Visoke potpetice

I ovo ljeto obilježit će elegantne sandale. Elegantne cipele su trend koji nam je dosta nedostajao zadnje dvije godine i vratio se ‘stylingu’ u svom sjaju. Nije bitno o čemu se radi, samo da je štikla, mogli bismo opisati oduševljenje novim kolekcijama sandala jer ove godine u modi su sve vrste potpetica. Sandale na potpeticu sinonim su za ljetnu eleganciju, optički produžuju žensku nogu. Najpopularnije, naravno, ostaju klasične, tanke potpetice, ali ni četvrtaste i pune potpetice ne zaostaju puno. Predivni modeli, koji će lijepo upotpuniti ljetnu odjeću, nalaze se kod brendova Tommy Hilfiger, Lauren, Guess, Liu Jo i Tom Tailor.

                       

 

Boje koje pristaju uz sve

Ove godine glavne karakteristike ljetne obuće čine pastelne boje, bijela, bež, 'mint', 'baby pink' i konjak. Riječ je o bojama koje pristaju svemu i bit će 'mega' hit ljeta. Modne influencerice, poput Hajdi Korošec Jazbinšek, oduševile su se sandalama u konjak ili svijetlo smeđoj boji. No, ne kriju oduševljenje ni za bijele sandale s kojima možemo napraviti iznimno “chic” outfit. U ovim trendi bojama pronalazimo i sportske modele sandala, poput Teve, što je dokaz da je zaista riječ o ‘must have’ obući.

                       

 

’Chic’ minimalizam

S minimalizmom u modi nikada ne možemo pogriješiti, pogotovo ne s obućom u ovom stilu. Štoviše, ovako je naš 'styling' obično elegantan i prikladan za čitav niz prigoda. Za svaku ženu, bilo da obožava ravne potplate ili štikle, postoji savršen par minimalističkih sandala. Ovog ljeta obratite pozornost na ovaj trend: minimalističke sandale na tankom potplatu i s tankim remenčićima u stilu japanki. U svoje kolekcije uvrstili su ih I popularni brendovi obuće poput Pepe Jeans, Steve Madden i Buffalo.

 

I za kraj…dječje sandale!

U ovogodišnje sandale za djecu zaljubit će se  i odrasli. Slažemo se da su kod dječje obuće važni kvaliteta, materijali i udobnost. No, i mali modni entuzijasti postali su zahtjevni kupci, jer su i nešto starija djeca i tinejdžeri vrlo dobro upoznati s najnovijim trendovima obuće. U Mass trgovinama smo se stoga za ljeto dobro opskrbili sandalama za dječake i djevojčice za različite ukuse. Prelistajte kolekcije dječje obuće Ciciban, Adidas, Teva, Ipanema i Kidaloo. Mnogi trendovi koji vrijede za “odrasle” sandale također vrijede i za dječju obuću. Riječ je o debljim potplatima, detaljima, poput mrežica i kamenčića na Replay sandalama, zanimljivih uzoraka i “neutralnih” boja.

Mališane će zasigurno dojmiti motivi jednoroga i Disneyjevih junaka, djevojčice će očarati ukrašene sandale, a dječaci će udobno trčati u sandalama čiji potplati svijetle. Potonje su veliki modni hit i kod djevojčica, a najveći izbor ovakve obuće pronaći ćete kod brenda Skechers.

                               

Post nema komentara.