Odabirom odjeće i obuće iskazujemo poštovanje prema budućim supružnicima koji su nas pozvali na vjenčanje, koje bez dileme predstavlja jedan od najvažnijih dana u njihovom životu. Uz to, važno je da nam je udobno i da se dobro osjećamo u odabranim cipelama. Vjenčanje je prilika kada plešemo, stvaramo nezaboravne uspomene, pratimo dvoje zaljubljenih na zajedničkom putu, dobro smo raspoloženi i zabavljamo se. Bilo bi šteta pokvariti ovu radost i tako lijep dan pogrešnim odabirom obuće. Kasno proljeće, ljeto i rana jesen razdoblja su kada je zasigurno najviše vjenčanja. To su mjeseci kada je obično prilično toplo, pa se najčešće odlučujemo za otvorenu obuću.

 

U kolekcijama cipela za proljeće i ljeto 2022. na www.mass-shoes.com možete pronaći zaista veliki izbor sandala, salonki i natikača prikladnih i za svečana događanja. Zadovoljavaju dva najvažnija kriterija za vjenčanje – istovremeno su udobne i lijepe bez obzira na potpeticu. One su vrhunac 'stylinga' za ovako važan dan kao što je vjenčanje. Odabrali smo za vas neke vrhunske kombinacije cipela na petu i odjeće, a koje su odličan izbor ako ste pozvani na vjenčanje. Inspiraciju smo pronašli u modnim stilovima poznatih influencerica.

 

Sandale s kvadratnom petom

Čak i ako se zaklinjemo u najnovije modne trendove, to ne znači da zbog ljepote moramo patiti i birati cipele u kojima će nas boljeti stopala ili zbog kojih ćemo imati žuljeve. Sandale s kvadratnom petom izgledaju ugodno, a prošle su sezone postale vrlo popularni modni odabir u kategoriji ljetne obuće. Zato su svakako nepobjediva kombinacija za izbor savršenog ‘outfita’ za vjenčanje.

Možemo se poigrati kontrastima i odabrati ružičaste sandale uz bijelu haljinu ili obrnuto. Jedna od kombinacija mogu biti i ružičaste sandale uz bijele hlače. Svježe, ženstveno, romantično i miriše na ljeto. Za one nešto odvažnijeg stila predlažemo obuću u bojama, kao što su primjerice zelene sandale. One se lijepo slažu uz crno-bijelu odjeću i bijelu torbicu.

                              

 

Polusandale

Više nije tajna da su polusandale apsolutni hit ove proljetno-ljetne sezone. Izvrstan su izbor obuće za poluformalne i svečane prilike. Kao što im ime govori, hibrid su sandala i polusandala. U razmišljanju oko odabira prikladne obuće za dan vjenčanja, o njima sve više razmišljaju i mladenke. U kolekcijama brendova u našoj online trgovini mass-shoes.com, nalaze se brojni modeli polusandala u bijelim i neutralnim bojama, a koje su prikladne i za kombinacije s vjenčanicama. Prikladne su i cipele s kamenčićima u srebrnoj boji, bež polusandale s kopčom i cipele u nježno ružičastoj boji.

Iako se mladenke ipak odlučuju za tradicionalne kombinacije boja, kao gosti na vjenčanju možete biti nešto odvažniji. Crvena haljina i crne polusandale djeluju vrlo izazovno, a ako ste ljubiteljica monokromatskih ‘stylinga’ predlažemo da pogledate žute polusandale koje možete kombinirati s odjećom u pješčanim bojama. Naravno, zasigurno nećete pogriješiti ako odaberete bijele polusandale koje su nosive uz sve boje odjeće.

                         

 

Natikače s bottega uzorkom

Natikače s potpeticom elegantan su i sofisticiran izbor za svaku damu koja je pozvana na vjenčanje. Ovogodišnji top trend su natikače s uzorkom bottega pletenice. Riječ je o uzorku koji se može pronaći i na torbicama i uz kojeg ćete izgledati kao da ste upravo sišle s Instagram profila jedne od popularnih modnih influencerica. Naravno, bitno je da se dobro osjećate u cipelama i odabranom ‘stylingu’. Natikače s potpeticom stvaraju poseban “outfit”. Izvrstan su odabir uz suknje s prorezom koje se ponovno vraćaju u modu, a savršeno pristaju i uz hlače i odijelo.  Ako ste ljubiteljica bottega pletenice, predlažemo da odaberete verziju s duplim uzorkom. Ove godine su jako popularne ‘baby blue’ natikače koje su izvrsna kombinacija uz odjeću zemljanih tonova.

                         

 

Cipele u trendi bojama

Ovogodišnja proljetna i ljetna sezona donijele su boje u kolekcije obuće za tople dane. Stoga, pri odabiru cipela za takvu prigodu kao što je vjenčanje, ne trebamo oklijevati. To su boje koje donose radost, optimizam, a styling s njima je prava zabava. Baš kao i dan vjenčanja, kao jedan od najljepših i jedinstvenih događaja u životu mladenke i mladoženja, ali i njihovih najmilijih i ostalih gostiju.

Cipele u trendi bojama mogu uljepšati i najjednostavniji ‘outfit’, no prije svega su odličan izbor jer pristaju svemu. 'Ružičaste' natikače su elegantne, ali u isto vrijeme razigrane i dovoljno upečatljive da privuku pažnju, ali ne i da zasjene mladenku. Odaberete li chic zlatne natikače s potpeticom, zasigurno ćete zasjati, a poseban outfit postići ćete i uz žute i smeđe natikače s uzorkom “pletenice” kao detaljem na gornjem dijelu obuće. Natikače u krem ​​boji dodatno su naglašene odabirom modnih dodataka, poput remena ili torbe u istoj nijansi boje.

                           

Post nema komentara.