Čak i po zimi provođenje slobodnog vremena na otvorenom s djecom može biti zabavno samo treba paziti da im stopala ostanu suha i topla.

Važno je da dječja obuća za hladne dane bude topla, vodootporna i da potplati spriječe klizanje djeteta po smrznutom tlu. Kvalitetnu i trendi obuću za hladne dane renomiranih brendova kao što su Super Fit, Tom Tailor, Benetton i Kidaloo pronašli smo na www.mass-shoes.com.

 

                              

Roditeljima je dobro poznata situacija da je teško zadržati djecu u domu kada krenu padati prve pahulje snijega, oni žude za snježnim radostima i žure se što prije odjenuti i obući, pa je tome prilagođena i većina dječjih zimskih cipela.  Dječje zimske cipele uglavnom imaju  vrlo praktično kopčanje, na „čičak“ kako bi ih djeca što lakše i brže obukla. Kvalitetan par toplo podstavljenih gležnjača uvijek je dobra investicija pa zimske radosti, bilo da se radi samo o šetnji gradom ili obiteljskom skijanju, uz odgovarajuću obuću mogu biti zaista bezbrižne.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, bitno je i kako vaše gležnjače odgovaraju stilu vašeg djeteta. Posebno starije djevojčice i dječaci koji jako dobro paze kakvu obuću biraju. Ove su zime kod dječjih cipela i dalje vrlo moderni debeli potplati i krzno, a djevojčice će zasigurno očarati toplo podstavljene dječje motorističke gležnjače  u metalik nijansi, ili pak obuća s motivima jednoroga ili detaljima poput zvjezdica i srca. Dječaci će s oduševljenjem kročiti na snijeg u klasičnim žutim gležnjačama  te toplim i udobnim gležnjačama maslinasto zelene i tamnoplave boje.

                            

 

Post nema komentara.