Pri kupnji cipela, moje je najčešće pitanje: "Hoću li ih stvarno nositi?". A odmah nakon toga slijedi još jedno: "Kako ih kombinirati?" Često je jedno od njih razlog, da se za kupnju uopće ne odlučim, a onda još dva mjeseca razmišljam, kako bi cool moj styling izgledao, da sam ipak uzela one cipele.

 

 

Pri kupnji ovog para, pojavila su se slična pitanja. Iako je ovogodišnja moda kao stvorena za mene i premda sam se u trend "tatinih" cipela odmah zaljubila, nisam bila posve sigurna, hoću li ih stvarno uspjeti svestrano kombinirati. Zato sam sama sebi postavila izazov: napraviti dva potpuno različita stylinga s jednim parom cipela i podleći svim mogućim trendovima ove jeseni i zime. Nijanse bijele i bež boje, životinjski uzorak, "oversize" kaputi, sportske čarape, "tatine" tenisice, "bakine" haljine...

 

 

Da budem posve iskrena, kupnja "dad sneakers" bila je mješavina ugađanja vlastitim nogama s udobnošću mekih prevelikih tenisica i podlijeganja trendovima. Ali ponekad se pretjerivanje isplati, pa ova moja "slabost" krasi moje noge baš svaki dan, i to već cijeli mjesec.

 

 

Calvin Klein 1290 kn

 

Ah, samo ne znam što ću kad nastupi prava zima...

 

Post nema komentara.