Službeno smo ušli u ljetnu sezonu. Vrijeme kada žudimo za nezaboravnim iskustvima, slanim frizurama i prekomjernim mirisom kreme za sunčanje.

 

 

Gotovo onoliko koliko se veselimo vrućim ljetnim danima, veselimo se i ljetnim noćima. No, barem ja. Kada najviše otvorene sandale dođu na svoje, kada je jedino pravilo da nema pravila i kad se konačno usudim odjenuti najšareniju suknju koju imam u ormaru.

 

 

Bit ljetnih večeri hvatanje je trenutaka. Onih, zbog kojih osjećaš trnce, zbog kojih se osjećaš najslobodnije i puna adrenalina. Kad ti je barem malo žao što si stavila ljepotu ispred udobnosti, budući da te nove pete nakon tri sata plesa već nemilosrdno mole da ih izuješ, unatoč tome da tvoje noge u njima izgledaju tri puta duže. Kao što kaže Nipke, recept za »savršen život« ne postoji, ali mogu reći da sam napisala recept za idealnu ljetnu večer. Od svih neudobnih (ali za krepati lijepih) cipela s petom koje imam u svom ormaru, Guessove crne ljepotice daleko su najudobnije (i ujedno najdivnije). Čak i kad sam se šesti put preobukla i kada mi je iznenada sva odjeće iz ormara bila premalena, »guessice« su mi svojom upečatljivom klasikom dočarale nezaboravnu ljetnu večer.

 

Guess 1159 kn

 

 

 

Post nema komentara.