Uvijek sam mislila da ništa ne može nadmašiti svježa morska jutra i bezbrižne (pre)vruće dane. Ali unatoč nestrpljivom iščekivanju dugih ljetnih dana, kao samoprozvana modna entuzijastica i ove godine jesen očekujem s punim ormarom. Nije nikakva tajna da u mom ormaru prevladava crna boja i, iako sam djevojka koja i najviše »fensi« haljinu kombinira sa starkama, u čast nadolazeće jeseni nagradila sam se parom cipela koje ne želim izuti.

 

 

Suprotno općem uvjerenju da oduševljenje modom uvijek prati strast prema kupovini, odabir predmeta koji će krasiti moju garderobu često mi predstavlja problem. Ali zato također znam, da kada jedan komad mogu zamisliti u najmanje deset različitih modnih kombinacija, to je to. Kupljeno.

 

Tamaris 399 kn

 

A samo u koliko različitih kombinacija mogu zamisliti ove cipele! Uz kožnu haljinu i šareni blejzer, s oversize puloverom koji služi kao haljina, sa širokim trapericama i košuljicom... Mogla bih još nabrajati.

 

Za početak sam ujedinila svoju ljubav prema kratkim suknjama i klasičnim »outfitima« te dodala dodir jeseni. Čekam još samo na niže temperature, da napokon mogu dodati i najnoviji kaput, koji jedva čeka da ugleda svjetlost dana. ;)

 

Fotografije: Matic Škarabot

 

Post nema komentara.