Osim ugodnijih temperatura, viška vitamina D i lijepih trenutaka na svježem zraku, svako se proljeće najviše veselimo bojama. Doma smo okruženi mnoštvom cvijeća i kad se počnu buditi ljubičasti šafrani, roza tulipani i žute narcise, čini mi se da sve postaje pozitivnije i vedrije.

 

Les Autres 799 kn

 

Ovogodišnja duga zima i hladni dani duboko su zakoračili u proljeće. Zato sam znala da će trebati u shopping, koji će u moj ormar unijeti dašak svježine – kada je već vrijeme sivo i sumorno.

Ove sam godine neočekivano naišla na nešto zbilja zapanjujuće lijepo. Unatoč činjenici da se bliži ljeto, odlučila sam da to mora postati dio mene - visoke pete i boje = pun pogodak. Trenutno su mi najdraže moje polu-čizme (zovem ih "čarapice" jer su izrađene od materijala sličnog neoprenu i obuju se kao čarape). One uistinu naglašavaju ženstvenost i trendi eleganciju. Odabrala sam one s nešto višom petom (također ih možete naći s takozvanom "kitten" potpeticom) i u ljubičastoj boji. Kolegica s posla odlučila se za pink varijantu. A koja se boja vama više sviđa?

 

 

I još jedan modni savjet – cipele su zaista izvrsne za kombinacije s kontrastima; super izgledaju uz bijelu i crnu boju; a i traper je dobitna kombinacija za njih. Moji mi kažu da su puno ljepše sa širokim crnim hlačama s visokim strukom. Subjektivnu ocjenu prepuštam vama... znam samo da će moje biti i crvene s "kitten" petom. ?

 

 

1 komentar
Ingrid
Svi 20, 2018 23:03
???