Moja je mama jedna super žena koja mi često priskoči u pomoć. Rijetko si priušti nešto lijepo – a ja uvijek je iznova "gnjavim" da si češće mora kupiti nešto za svoju dušu. Uostalom, ona je žena i uvijek je lijepo kada si tu i tamo priušti jednostavne naušnice, možda nove hlače ili cipele. Tako se lakše preživi kakva gnjavaža ili loš dan. Ali moram je pohvaliti što si u zrelim godinama svaki tjedan priušti frizuru. Bravo, mama!

 

 

Dok sam bila mlađa, znale smo više puta odlaziti u kupovinu i uvijek smo uživale – ne zato što smo se vraćale kući s novim cipelama, već više zbog vremena koje smo provele zajedno. Danas je takvih trenutaka malo i zajednička se kupovina pažljivo planira. A ja sam još uvijek sretna kad je uzmem sa sobom na "đir" po dućanima. Obično se čudimo najnovijim trendovima (za sebe mogu reći da sve što je moderno osvojim tek kad je već jednu godinu na policama ?) i tu i tamo u garderobi obučemo nešto posve pogrešno, pa se onda jedna drugoj nasmijemo.

 

 

Mama je počela trčati u svojim zrelim godinama. Kada smo zadnji put išle otrčati 3 km (nije smiješno, za nekoga je to ozbiljan uspjeh!), spomenula mi je kako nema lijepe cipele za plesne vježbe (svakog četvrtka, tata i ona idu na plesni tečaj). Tako sam imala još jedan izgovor za odlazak u trgovinu s cipelama – nije svaki dan da si mama uzme vremena za nove cipele!

Inače, moja je mama totalna ljubiteljica "klasike" (to sam vjerojatno naslijedila od nje ?). Nema toga tko bi je nagovorio na nešto svjetleće s dodacima, otvorenije ili modernije. Zato sam bila još više iznenađena što smo naposljetku trgovinu napustile s ukrašenim UPcollection natikačama.

Sviđale su joj se jer su izuzetno udobne (imaju mekan uložak koji s vremenom potpuno pristaje nozi) i, naravno – što su kožne.

 

UPcollection & Tamaris

 

p.s.: Da li vam se ikada dogodilo da ste kao pratilac onog koji je išao u kupovinu naposljetku i sami otišli punih vrećica? Meni se to često događa. Ovaj sam put i sama poželjela Tamaris natikače. Zaključila sam da su idealne za skočiti u dućan po svježe pecivo!

 

 

5 komentara
Nada
Srp 26, 2018 20:36
Mene zanimaju brojeve sta se ne objave
Marija
Srp 24, 2018 16:14
Predivne!Šteta da sam tako hendikepirana.Moj je hendikep što nemam novaca .
Irena Falout
Lip 05, 2018 14:19
Njet mi dopadajo!
Ana
Lip 02, 2018 01:43
Prekrasne su plus udobne ,a nije nužno da u svakodnevnom životu nosimo štikle da bi izgledale seksi.
Ana
Lip 01, 2018 16:30
Tamaris volim ali ovo je katastrofa!