Kad se u proljeće pojave prve sunčeve zrake, uvijek sam vrlo oprezna – ramena i lice ne želim prebrzo izlagati, jer koža nakon duge zime još nije spremna za toplo sunce. Zato je dobro pripaziti jednako u proljeće kao i ljeti, jer koža brzo postane suha i nadražena, a ni opekline nisu isključene. Ne zaboravite ni na zaštitu nogu – krema za sunčanje obavezna je kada počnete »oslobađati« svoje prstiće i gležnjeve. 

 

 

Ovo proljeće već je pokazalo svoju ljepšu stranu i priznajem da nisam mogla odoljeti opremanju za ljeto. Ima li što ljepše od otvaranja sezone natikača na terasi omiljenog kafića ili na šetnji uz jezero? Ne zaboravite na veliki ručnik i knjigu – more i jezera za kupanje su još uvijek prehladni, pa je ovo idealna prilika da izdvojite više vremena za čitanje i, što je najvažnije, za sebe.

 

P. S.: Ako ste do sada mislili da su natikače rezervirane samo za odmor, more i kupaći kostim, rekla bih da se jako varate. Obujte jednostavne dvobojne natikače sa širokim crnim hlačama ili iskoristite jednu od nebrojenih mogućnosti kombiniranja trapera s raznobojnim natikačama u roza i crvenim nijansama.

 

2 komentara
Maja
Tra 13, 2019 16:35
Sve su lijepe a roze s bijelim su mi naljepse
Josipa
Tra 10, 2019 11:38
Mislim da bi crvene bile idealne za otvaranje prvih koraka ove godine u natikacama...
Anđelika Jelić
Tra 06, 2019 14:09
Sve su lijepe, ali crvene su najljepše. Crvene definitivno