Ove godine kupujem upadljive, živopisne i živahne potpetice koje mame poglede! Potpetice su ove godine stvarno posebno otkačene. Elegancija nije na drugome mjestu, ali zato je ponuda upečatljivih cipela doista raznolika i živopisna. Potpetice su svakako glavni adut svih modernih cipela ove sezone!

 

 

Sama se često odlučim za sigurniju varijantu i kupim crne, jednobojne crvene ili u boji kože. No ove godine, proljeće zasigurno neće biti monotono:). Odlučila sam se za kričavocrvene. Potpetice mi se opasno sviđaju – metalne s kvadratnim uzorcima i klasično tanke. Takve su mi još uvijek omiljene.  Razmišljam o tome da ih obujem na jednu  marketinšku konferenciju... Možda uđu u uži izbor!

 

 

I da – jedna sam od onih koji se još uvijek zaklinju na tanku potpeticu, zaista vjerujem da se s tankom potpeticom postiže potpuno drugačiji nivo elegancije i ženstvenosti, i čekam trenutak da me dovoljno uvjere u to i one s malo više četvrtastom i stabilnom potpeticom. Uvijek ih gledam, ali ih na kraju ne kupim. Svaki put kad šećem po Zagrebu kažem sama sebi – pa, zašto ovaj put nisi mogla kupiti nešto šire, tako da ti peta ne zapinje u ovim kockama?

Ove salonke mi se sviđaju jer ih, unatoč šarenilu, izvrsno kombiniram na sve – na klasično crno odijelo, na traperice ili na nešto raznoboljno, s uzorkom. Samo treba paziti da je na odjeći nešto lijepo, crveno. Znam...elegancija je za većinu „passe“, ali ja sam takva kakva jesam i svaki dan stvarno ne mogu biti samo u tenisicama.

 

UPcollection 299 kn

 

Post nema komentara.