PRAVILA I UVJETI NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj nije povezan s Facebookom/Instagramom i nije sponzoriran, podržan ili organiziran od strane društvene mreže Facebook. Primatelj podataka, koje na raspolaganje daje sudionik nagradnog natječaja, nije Facebook/Instagram, već društvo Mass Shoes d.o.o kao vlasnik Mass Facebook/Instagram stranice. Za sadržaj nagradnog natječaja odgovoran je isključivo organizator, a ne Facebook/Instagram. Facebook/Instagram ne preuzima nikakve odgovornosti u vezi s nagradnim natječajem.

Kako i gdje se organizira nagradni natječaj?
Nagradni natječaj će se odvijati na stranici www.facebook.com/MassObuca i https://www.instagram.com/mass.shoes/ od 23.10.2020. do 27.10.2020. do 23:59 sati. Po zaključenju nagradnog natječaja izabrat ćemo 2 dobitnika/ce koji će osvojiti gratis par ESPRIT 1314-20 na Facebooku i 1 dobitnika/co koji će osvojiti gratis par ESPRIT 1307-20.

Tko može sudjelovati u nagradnom natječaju?
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi koji lajkaju ili podijeliju objavu i stave postavke na „public“. U nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici poduzeća Mass Shoes d.o.o., kao ni njihovi članovi obitelji.
Tko priprema nagradni natječaj i dijeli nagrade?
Organizator nagradnog natječaja je poduzeće Mass Shoes d.o.o., Lijepe naše 6, 49290 Klanjec, koje i dijeli nagradu. O preuzimanju nagrade dobitnici/ce će biti obaviješteni putem Facebooka/Instagrama. Nagradu nije moguće mijenjati za novac i nije prenosiva.

Kako i gdje će biti izvlačenje nagrada?
Izvlačenje nagrada održat će se nakon završetka nagradnog natječaja. U izvlačenju će sudjelovati svi koji lajkaju ili podijeliju objavu na Facebooku/Instagramu i stave postavke na „public“. Izvlačenje dobitnika/ca nadzire i provodi stručni žiri sastavljen od djelatnika poduzeća Mass Shoes d.o.o. Rezultati izvlačenja su nepromjenjivi.

Kada i gdje će biti objavljeni dobitnici?
Dobitniki će biti objavljeni 28.10.2020. na www.facebook.com/MassObuca i https://www.instagram.com/mass.shoes/. Dobitniki će biti objavljeni u komentaru ispod objave, a nagradu će moći podignuti po dogovoru u odabranoj trgovini MASS.


Kada nagrada neće biti uručena?
Prilikom primitka nagrade, dobitnici/ce moraju priložiti svoju, važeću identifikacijsku ispravu. Ako se ustanovi da su dobitnici/ce dali lažne podatke o sebi, nagrada se neće dodijeliti. Ako se dobitnici/ce u roku od 48 sati od objave imena nagrađenih na Facebook/Instagram stranici MASS Hrvatska ne jave putem poruke na Facebooku/Instagramu, nagrada će se smatrati nepodijeljenom. Isto vrijedi i ako dobitnici/ce ne pošalju sve potrebne podatke u roku od 48 sati od prvog kontakta sa Facebook/Instagram timom stranice MASS Hrvatska. Nagradu nije moguće mijenjati za drugu nagradu ili gotovinu.


Tko plaća troškove?
Sve troškove pokriva organizator nagradne igre Mass Shoes d.o.o.

Tajnost i zaštita podataka.
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik nagradnog natječaja organizatoru dozvoljava prikupljanje, obradu i spremanje posredovanih osobnih podataka. Organizator zadržava pravo upotrebe prikupljenih podataka u marketinške svrhe. Organizator nagradnog natječaja se obvezuje da će se s prikupljenim podacima sudionika ophoditi u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. 
Sudionik nagradnog natječaja može u bilo kojem trenutku zatražiti uvid, prijepis, kopiranje, nadopunu, ispravak, blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka odnosno prekid obrade osobnih podataka u promocijske svrhe, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. 
Nagradni natječaj nije ni na koji način sponzoriran niti povezan s Facebookom/Instagramom. Sudionici u nagradnom natječaju razumiju da je organizator nagradnog natječaja vlasnik Facebook/Instagram stranice MASS Hrvatska. 
Facebook/Instagram se koristi kao platforma za komuniciranje nagradnih natječaja.

Mass Shoes d.o.o.

Post nema komentara.