Odabirom prave obuće možete upotpuniti svoj ljetni look, a pritom osigurati udobnost i trendi izgled. Muškarcima je pri odabiru obuće obično najvažnije da je udobna i da je mogu nositi cijeli dan. Također žele biti dobro odjeveni i pratiti modne trendove. Popularna kombinacija su cipele koje su moderne, šik i pristaju uz različitu odjeću te uvijek modernog minimalističkog dizajna i čistih linija. Kolekcije muške obuće ovog ljeta oduševljavaju svojom raznovrsnošću i mogu se nositi u raznim prilikama. Popularni su modeli koji su prikladni kako za casual svakodnevni stil tako i za svečanije događaje.

Pozivamo vas da s nama istražite svoju omiljenu mušku ljetnu obuću i otkrijete najnovije trendove koje možete pronaći na mass-shoes.com i u Mass trgovinama, a koji će vas inspirirati.

 

Ležerne tenisice za svaki dan

Nedvojbeno su nezaobilazan komad muške obuće za ljetne dane casual tenisice koje spajaju udobnost tenisica s modernim i trendi izgledom. Pružaju stil i svestranost, omogućujući vam stvaranje različitih stilova za različite prigode. Brendovi kao što su Tommy Hilfiger, Polo, New Balance, Hugo i Adidas nude širok izbor casual tenisica koje zadovoljavaju potrebe muškaraca koji žele biti udobni i elegantni u isto vrijeme. Osim klasičnih tenisica, ljeti su u muškim modnim kombinacijama vrlo popularne i platnene tenisice, poput Converse, budući da je ovo sezona kada se mnogi odlučuju za laganije i prozračnije materijale, što se odnosi i na obuću.

                                                 

 

Neizostavne natikače za opuštene ljetne dane

Muške natikače i japanke postale su pravi favoriti za opuštene i bezbrižne dane. Jedna od glavnih prednosti ove muške obuće za ljeto je nedvojbena udobnost koju pružaju. Izrađene su od mekanih materijala kao što su tekstil, guma ili koža, koji omogućuju prirodno strujanje zraka i udobno prianjanje uz nogu. Bez kopčanja i vezica, natikače su brz i praktičan izbor za kratka putovanja ili opuštene ljetne dane, a možete ih pronaći i u svim najtoplijim bojama sezone. Od jarko žutih Tommy Hilfiger natikača, preko prigušenijih, tamnozelenih Birkenstockica, do šik Boss i Calvin Klein natikača. Muške natikače i japanke neizostavne su na plaži, za opuštene šetnje gradom, za ljetna događanja poput piknika, vrtnih zabava ili festivala. Sve su to prilike za koje možete odabrati trendi natikače koje će upotpuniti vaše ljetne outfite.

                                                

 

Udobne i praktične sandale

Muške sandale postale su pravi hit zbog udobnosti, praktičnosti i svestranosti koju nude. Izrađene su od laganih, prozračnih materijala koji omogućuju prirodno strujanje zraka i sprječavaju znojenje stopala. Karakterizira ih ergonomski dizajniran potplat koji pruža udoban hod i potporu stopalu. Također imaju podesive remenčiće, čime se sandale mogu prilagoditi stopalu pojedinca. Iako su izvrstan izbor za aktivnosti na otvorenom kao što su šetnje, planinarenje, kampiranje ili posjet plaži, mogu se prilagoditi i opuštenijim prilikama kao što su piknici, putovanja ili ljetna događanja. Sportske sandale za muškarce zbog svoje praktičnosti i udobnosti popularne su i među putnicima jer omogućuju jednostavno obuvanje i izuvanje te su udobne i za duže šetnje. Možete ih pronaći u kolekcijama obuće Crocs, Gextop i Inblu.

                                                  

 

Ljeto ne ide bez mokasina

Ljeto nije samo vrijeme za opuštanje i udobnost, već i vrijeme kada možemo pokazati svoj najelegantniji imidž. A postoji li bolji način za postizanje elegantnog izgleda od odabira lijepog para mokasina? Odličan su izbor za elegantne prigode kao što su vjenčanja, poslovni sastanci ili večernja događanja. Muške mokasine od kvalitetne kože u klasičnim bojama kao što su crna, smeđa ili tamno plava daju stilovima eleganciju i sofisticiranost. Također, mokasine su svakako prvi izbor planirate li provesti vrijeme na brodu ili jedrenju. Odaberite mokasine s gumenim potplatom koji dobro prianja na mokrim površinama i sprječava klizanje. Mokasine izrađene od laganih materijala poput tekstila ili perforirane kože omogućuju vašim stopalima da dišu i osjećaju se ugodno čak i po vrućem vremenu.

Odabir prave obuće ključan je za muški ljetni stil. U trgovini MASS pronaći ćete širok izbor muške obuće koja prati najnovije trendove, a istovremeno osigurava udobnost i kvalitetu. Bez obzira kunete li se u klasične modele, sportsko-šik izgled ili minimalističku eleganciju, pronaći ćete prave cipele koje će upotpuniti vaš ljetni stil i pružiti vam udobnost u vrućim ljetnim danima. Ne zaboravite da je obuća odraz vaše osobnosti i stila, stoga se prepustite trendovima i odaberite one cipele u kojima ćete se osjećati samouvjereno i udobno.

                                                   

 

 

 

  

Post nema komentara.