Jesen može biti vrlo ugodno godišnje doba, ali je i doba kiša i neočekivanih pljuskova za koje se pametno dobro pripremiti jer tako možemo bezbrižno uživati ​​u svakodnevnim aktivnostima. Svi se slažemo da mokre noge mogu biti nešto zaista neugodno, a činjenica da u hladnijim danima volimo nositi toplu i udobnu obuću ne bi trebala biti prepreka da budemo odjeveni po posljednjoj modi. Na www.mass-shoes.com i u Mass trgovinama ove jeseni možete pronaći vodootpornu obuću za žene, muškarce i djecu, uključujući vodootporne gležnjače, kišne čizme i impregnirane tenisice koje su savršeno rješenje za jesenske dane. Vodootporne cipele nisu samo praktičan izbor za jesen, već su postale i modni trend koji je postao pravi "must-have" komad obuće. Ovogodišnje kolekcije vodootporne obuće donose širok izbor modela prikladnih kako za sportske aktivnosti i slobodno vrijeme, tako i za svakodnevne casual modne kombinacije za posao i školu. Ovo su cipele koje bi ove jeseni trebale biti na vrhu vaše shopping liste.

 

Vodootporne ženske cipele mogu biti moderan dodatak za hladnije dane

Kiša i vlaga često predstavljaju izazov za održavanje udobnosti i stila, a u kolekcijama ženske obuće ove sezone možete pronaći funkcionalnu i modernu obuću koja ujedno štiti vaša stopala od neugodne vlage. Cipele s debelim potplatom također su pravi hit ove jeseni i to ne bez razloga. Ova ženska obuća je izuzetno udobna, a istovremeno vrlo praktična za hladnije i kišne dane. Bullerice su izvrstan izbor za žene koje svoj jesenski stil žele začiniti šarmantnim i funkcionalnim cipelama koje daju karakter svakom casual outfitu. Gležnjače s platformom jedan su od najtoplijih trendova u obući ove sezone. Savršen su spoj udobnosti tenisica i stila te su odličan izbor za svakodnevne jesenske kombinacije. Vodootporna obuća za žene na najbolji način spaja modu, udobnost i funkcionalnost, a možete je pronaći kod robnih marki kao što su Tom Tailor, Adidas, Rieker, Converse. Bilo da tražite moderne debele cipele, čizme ili tenisice s platformom, u trgovinama Mass pronaći ćete široku ponudu opcija koje će vam pomoći da ostanete šik, bez obzira na vremenske uvjete. S ovim cipelama svom jesenskom stilu možete dodati dašak elegancije, udobnosti i trendi izgleda.

                                   

 

Vodootporna muška obuća spaja funkcionalnost i udobnost

Muškarci također na web stranici www.mass-shoes.com imaju izvrsnu ponudu vodootporne obuće u kojoj će vam biti ugodno u svim vremenskim uvjetima, ali i svestrane i u korak s najpopularnijim modnim trendovima. Tako da ne morate žrtvovati osobni stil na račun udobnosti. Vodootporne tenisice On Cloud, Under Armour, Skechers i Adidas savršena su kombinacija udobnosti i stila. Lagane su, fleksibilne i vodootporne te su idealan izbor za jesenske dane. Muškarci i dječaci ove cipele mogu nositi uz svakodnevnu kombinaciju, kako za posao tako i za školu, jer se savršeno slažu uz razne modne kombinacije. Slično ćete se dojmiti i vodootporne gležnjače koje možete pronaći kod renomiranih brendova kao što su Helly Hansen, Jeep i Timberland.

                                 

 

Bezbrižna zabava po kiši uz dječju vodootpornu obuću

Kišni jesenski dani ne bi trebali biti prepreka za obiteljske izlete i popodnevne šetnje. Naprotiv, to je prilika da se djeca još više zabave i istražuju okolicu, još više povežu s prirodom i vesele se svakom danu, pa i onom kišnom. Dječje gumene čizmice neizostavna su obuća koja najmlađima omogućuje bezbrižnu igru ​​i istraživanje, bez obzira na vremenske uvjete u kojima izlazimo. Svi znamo da je djeci potreban zrak i puno aktivnosti, stoga je dječja vodootporna obuća vrlo bitan dio jesenske garderobe. S Kidaloo gumenim čizmama zajedno otkrivajte čarobni svijet lokvi i blata, a ujedno su i izuzetno praktične čizme za vrtić i školu. Na www.mass-shoes.com dostupni su u raznim bojama i uzorcima koji će impresionirati i najzahtjevnije male fashionistice. Svoje jesenske stilove također će nadograditi modernim cipelama iz kolekcija brendova Tom Tailor, Kidaloo, Superfit i Adidas.

                                                         

Post nema komentara.