Odgovor na ovo pitanje nije uvijek tako jednostavan jer puno toga ovisi o prirodi našeg posla, "dress code" tvrtke u kojoj radimo i imamo li kontakta s kupcima. Bez obzira na to gdje radite, u trgovinama Mass možete pronaći cipele koje savršeno pristaju uz vaše poslovne kombinacije. U tradicionalnim korporativnim okruženjima poželjna je elegancija i sofisticiranost, što znači da do izražaja dolaze klasične cipele u neutralnim bojama poput crne, smeđe ili bež. Za one koji rade u opuštenijem okruženju dopuštene su i ženske i muške tenisice koje su posljednjih sezona postale neizostavan modni komad radne obuće. Pa kakve ćemo trendi cipele ove jeseni nositi na posao?

 

Elegantna obuća za formalno okruženje

U poslovnom svijetu odabir prave obuće ključan je za ostavljanje dojma, a na mass-shoes.com pronaći ćete široku ponudu elegantnih cipela koje spajaju klasičan i moderan dizajn, kako za muškarce tako i za žene. Asortiman uključuje brojne modne brendove koji donose kvalitetu, udobnost i stil na jednom mjestu te omogućuju svakom pojedincu da istakne svoj poslovni stil. Za najljepše modele poslovne obuće možete pretražiti kolekcije renomiranih brendova kao što su Hugo, Boss, Bugatti, Guess, Steve Madden, Tamaris, s.Oliver, Les Autres i UPCollection gdje možete pronaći sve od klasičnih salonki do sofisticiranih muških cipela na vezanje koje su savršene za razne svečane prilike i poslovne sastanke. Elegantna obuća igra ključnu ulogu u stvaranju profesionalnog i samouvjerenog izgleda. Bez obzira tražite li obuću za važne sastanke, konferencije ili za svakodnevnu upotrebu u uredu, oduševit će vas bogat izbor moderne obuće koja zadovoljava različite ukuse i zahtjeve.

Pri odabiru obuće koju ćemo kombinirati s poslovnom odjećom važno je odabrati cipele koje su estetski dotjerane, udobne i funkcionalne jer u njima provodimo velik dio dana. Bez obzira radi li se o muškarcima koji se zaklinju u klasične linije i sofisticirane detalje ili o ženama koje traže spoj elegancije i funkcionalnosti. U poslovnom svijetu, gdje je prvi dojam bitan, i u sredini gdje se cijeni profesionalnost, elegantna obuća nedvojbeno ostaje neizostavan dio garderobe.

                                               

 

Tenisice za opušteni poslovni stil

U modernim poslovnim okruženjima, gdje se fleksibilnost sve više cijeni, mnoge tvrtke odmiču se od strogih pravila "dress code" i dopuštaju zaposlenicima da se odijevaju malo "ležernije" i izraze svoj osobni stil. Za sve vas koji imate sreću raditi u ovako opuštenijem okruženju, tenisice su izvrstan izbor koji pruža spoj udobnosti i stila. U prodavaonicama Mass pronaći ćete široku ponudu različitih stilova ženskih i muških tenisica koje savršeno pristaju uz ležerne poslovne kombinacije i unose dašak opuštenosti u vaš radni dan. Ove cipele nisu samo udobne i funkcionalne, već su i vrlo moderne i učinit će da se osjećate opušteno, a opet elegantno. Bez obzira idete li na sastanak, poslovni ručak ili jednostavno provodite dan u uredu, tenisice vam omogućuju da spojite ležeran stil s elegancijom i profesionalnošću. Dodajte odgovarajuću kombinaciju uz odjeću, za poslovniji izgled i žene i muškarci mogu ih kombinirati uz sako ili neku elegantniju odjeću, poput hlača na porub i duge suknje. Tako će vaš opušteni, ali moderan posao izgledati savršeno.

                                         

 

Univerzalne gležnjače

Gležnjače su neizostavan modni dodatak, posebice u prijelaznim razdobljima kada se mijenjaju vrijeme i temperature. Izvrstan su izbor obuće koja odgovara širokom rasponu radnih okruženja, od službenih ureda do opuštenijih, kreativnih prostora. U trgovinama Mass pronaći ćete široku ponudu modela ženskih i muških gležnjača koje zadovoljavaju različite modne zahtjeve i potrebe. Zbog svoje prilagodljivosti i stilske raznolikosti, gležnjače su pravi izbor za one koji traže obuću koja se slaže uz različite outfite. Mogu se kombinirati uz elegantne hlače za svečane prilike ili nositi uz traperice za opušteniji izgled. Na www.mass-shoes.com možete birati između klasičnih modela koji nikad ne izlaze iz mode ili se odlučiti za trendi i modernije modele ove popularne obuće. Za najtoplije trendove oko gležnja, pregledajte kolekcije Liu Jo, Guess, Steve Madden, s.Oliver, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans i Boss.

S gležnjačama, koje s razlogom imaju status "univerzalne" obuće, možete jednostavno prelaziti između različitih radnih okruženja, a pritom zadržati elegantan izgled i udobnost. Konačno, u modernom poslovnom svijetu prava obuća ključna je za stvaranje savršenog modernog izgleda. Gležnjače su stoga idealan izbor za sve koji traže svestranu i elegantnu obuću za svaki radni dan u jesenskim danima koji su često popraćeni oborinama i hladnijim jutrima.

                                         

 

Post nema komentara.