Osjećate li i vi nostalgiju kad pomislite na mokasine? Ovaj elegantni, ali istovremeno i opušteni model cipela oduvijek se smatrao simbolom nenametljive, ali šik obuće, no posljednjih sezona, a posebice ove jeseni, dogodila se prava modna revolucija koja je mokasine istaknula kao središnji komad ormara. Klasične mokasine i njihova modernija inačica, mokasine s debelim potplatom, osvajaju modne piste i street styleove. Jedna od najvećih prednosti mokasini je njihova svestranost, a bez obzira na to birate li ih za šetnju gradom, na posao ili večeru s prijateljima, uvijek su prikladan izbor. Svojim spojem elegancije i udobnosti idealna su obuća za razne prigode, što je svakako razlog sve veće popularnosti. Tako su postale moderan komad koji ne smije nedostajati ni u jednom jesenskom ormaru. Poznati brendovi obuće koji se nalaze na mass-shoes.com redovito uvrštavaju mokasine u svoje kolekcije, a dizajn ovih cipela postaje sve hrabriji, ali i dalje taman da ostane obuća koja se sviđa svima. Bez obzira na to koliko su "nekonvencionalne" ili jedinstvene, mokasine i dalje zadržavaju svoje poznate karakteristike - udobnost i nosivost. Ove godine s njima ćete moći odahnuti jer ih u brojnim verzijama možete pronaći u Mass trgovinama.

 

Mokasine s platformom za mladenačko opuštanje

Među raznolikim krojevima mokasina koje vladaju ove jeseni posebno se ističu mokasine s platformom ili debelim potplatom koje će zasigurno biti čest modni odabir. Ove trendi cipele unose svježinu i mladenačku energiju u svaki outfit za hladnije dane, zadržavajući klasiku i eleganciju karakterističnu za tradicionalne mokasine. Mokasine s platformom odlična su obuća za svakodnevno stiliziranje, možete ih nositi na posao, u školu ili jednostavno u šetnju gradom. U svakom slučaju računajte da ćete biti primijećeni. Možete ih kombinirati uz suknje i tako dočarati ženstven i opušten izgled, a svoj styling posebno ćete upotpuniti odabirom mokasina koje su ukrašene vezicama ili drugim detaljima. Ova moderna i mladenačka obuća dokaz je da je moguće spojiti eleganciju i opuštenost u jednom paru obuće, pogotovo ako odaberete monokromatske mokasine, u nijansama bež ili krem ​​boje. Pregledajte kolekcije Liu Jo, Nero Giardini, Steve Madden, UPcollection i Guess za najljepše debele natikače.

                                                 

 

Klasične mokasine za bezvremensku eleganciju

Klasične mokasine oduvijek su sinonim za bezvremensku eleganciju i neizostavan su komad jesenske garderobe onih koji se zaklinju u minimalizam i sofisticiranost. Ne postoji klasičnija i sofisticiranija jesenska modna kombinacija od para klasičnih mokasini ukrašenih stiletto vezom, usklađenih s još jednim jesenskim must have komadom garderobe - balonerom. Odličan su izbor za kombiniranje s trapericama visokog struka, predimenzioniranim puloverima i plisiranim suknjama, a dodavanje različitih tekstura i slojevitosti ovu cipelu može pretvoriti u modni dio. Kako god ih ove jeseni odlučili kombinirati, uvijek će vašoj odjeći dodati dašak elegancije i šika. Klasične mokasine na www.mass-shoes.com možete pronaći brendova Calvin Klein, Creator, Gabor, Ara i Lauren.

                                                     

 

Lakirane mokasine vrući su modni komad ove jeseni

U svijetu mokasina ove godine možete vidjeti sasvim poseban sjaj - riječ je o lakiranim mokasinama koje svojom jedinstvenošću svakom stylingu dodaju dašak glamura. U trgovinama Mass možete ih pronaći u kolekcijama obuće Replay, Tom Tailor, UPcollection i s.Oliver. Posebno su aktualne lakirane mokasine s platformom koje spajaju klasičan i moderan izgled. Ova kombinacija nudi savršen spoj elegancije i udobnosti, ali ipak dodaje dašak opuštenosti odjevnim kombinacijama. Prikladne su za svakodnevni styling, za posao ili večernja druženja. Lakirane mokasine oduševit će vas svojom svestranošću, možete ih nositi uz hlače, suknje ili haljine, a kakvu god kombinaciju s odjećom odabrali, u njima ćete uvijek izgledati uredno i šik. Dašak glamura svakodnevnom looku daju lakirane mokasine koje su dodatno ukrašene narukvicama ili drugim detaljima. Savjetujemo vam da ove godine budete malo odvažniji, istražujte, eksperimentirajte i otkrijte kako lakirane mokasine mogu postati vaš omiljeni modni komad ove jeseni!

                                                 

 

Mokasine s petom za retro dodir

Mokasine na petu vraćaju retro štih u jesenske modne kombinacije uz moderan, sofisticiran stil. Ove jedinstvene cipele unose dašak svježine u kolekcije obuće, kombinirajući udobnost i eleganciju tradicionalnih mokasina sa ženstvenošću. Mokasine na petu izvrstan su odabir za razne prigode, od svečanih događaja do opuštenih dnevnih aktivnosti, a osvojile su i srca domaćih zvijezda i fashionistica koje ih ove jeseni redovito uključuju u svoje stajlinge. Neke se nose uz klasične traperice i blejzer za sofisticiran, ali opušten izgled, dok se druge kombiniraju s elegantnim haljinama kako bi dočarale sofisticiranu eleganciju. Za retro šarm predlažemo da Tamaris mokasine na petu stilizirate uz plisirane suknje i culottes hlače.

                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.