Riječ je o trendu koji je u trenu osvojio modne entuzijastice i influencerice. Jednu od najpoželjnijih modnih kombinacija svakako čine u potpunosti crni stajling nadopunjen s bijelim bajkerskim čizmama, no nevezano uz to, ova obuća dozvoljava još bezbroj drugih različitih modnih kombinacija. Bajkerske čizme već dugo nisu rezervirane samo za tinejdžere i alternativce. To je modna obuća koja je idealna za hladnije dane i za raznovrsne modne stilove, udobna je i topla.

Bijele bajkerske čizme su prilagodljive, nosive i idealne za poigravanje s različitim stilovima. Od grungea do onih koji više vole nostalgične stilove – bajkerske čizme možete kombinirati uz poderane traperice, ovesize majicu i kožnu jaknu, ili do upadljivijih i sofisticiranijih stajlinga uz dugačku plisiranu suknju i pletivo koje se možete kombinirati uz bijele bajkerske čizme u stilu chelsea gležnjača.

Odlično pristaju uz još jedan must have trend ovogodišnje jeseni – karirani uzorak. Nema drskije, a ujedno modernije kombinacije od bijelih bajkerskih čizama i kratke karirane suknje, ili pak kombinacije koju čine poderane traperice i karirani sako ili kaputić.

U svim Mass trgovinama i na Mass webshopu ove sezone sigurno ćete pronaći svoj par savršenih bijelih bajkerskih čizama.

 

 

Post nema komentara.