Ako ste ove jeseni odlučili osvježiti svoju garderobu, svakako dodajte mokasine na svoju shopping listu. Dvoumite se jesu li one i dalje u modi? Itekako! Mokasine su ovogodišnji must have! Ova neizostavna obuća za sezonu hladnijih dana očarat će vas i ove godine. Različiti modeli koje možete pronaći u Mass online trgovini prekrasna su nadogradnja svakog stila koji vam padne na pamet za dane kada se moramo odijenuti i obući toplije. Kao  nezaobilazni komad jesenske garderobe, mokasine se mogu birati u različitim varijantama. Potražite kolekcije mokasina renomiranih brendova kao što su Guess, Tommy Hilfiger, Steve Madden, Tamaris, Buffalo, Nine West, Les Autres, s.Oliver, Bugatti i Wrangler.

Dok je par ulaštenih crnih ili smeđih mokasina, odnosno loaferica, još uvijek modni klasik kojeg i žene i muškarci već desetljećima obožavaju, i ostali modeli mokasina pridružili su se ovom popularnom stilu obuće. Klasične mokasine i njihove moderne izvedenice su must-have. Vi koji prvi put koketirate s mokasinama, vjerojatno ćete prvo posegnuti za klasikom, ali vjerujte, ove cipele će vas brzo osvojiti i poželjet ćete još pokoji par. Još upečatljiviji, još deblji potplati, još hrabrije boje. Vjerujemo da će vas uvjeriti lakoćom i udobnošću koja je ključna karakteristika ove obuće. Osim toga, svaki outfit čine sofisticiranijim.

Ovaj, zapravo, ključni komad jesenske garderobe pravi je kameleon među obućom. Svoj stil možete graditi oko novog para trendi mokasina, iako se ove cipele lako mogu prilagoditi vašem stilu. Kao što vidite, stilski s njima nema puno posla, ali učinak je zagarantiran. Vole ih i modne influencerice, domaće i strane zvijezde poput Zendaye, Hailey Bieber i Belle Hadid. Riječ je o trendsetericama koje uvijek oduševe svojim stilom i inspiracija su kako nositi ove must-have cipele ove sezone.

Ostaje samo pitanje kakve ćete vi mokasine odabrati u Mass trgovinama?

 

Mokasine s debelim potplatom

Mokasine s platformom, debelim potplatom, "chunky" mokasine... Ovu obuću, na kojoj se prvo primijeti upečatljiv potplat, možete od milja nazvati kako god želite. Činjenica je da su one "it" obuća za prijelazna godišnja doba poput jeseni. Ovaj potplat je apsolutno savršen za dane kada su jutra već hladnija i želimo da nam cipele budu ugodno tople. Moderne kombinacije s njima mogu biti vrlo zabavne, idealne za školu ili za popodnevne obaveze po gradu. Neke modne influencerice odvažno ih kombiniraju i uz elegantnije haljine. Inače, idealno se slažu uz debele pulovere i duge pletene suknje. Nemojte ih se bojati nositi uz kratke suknje pepita uzorka i sa čarapama stopalicama kako biste imali dojam da ih nosite na bosu nogu. U hladnijim danima možete se poigrati i raznim bojama i uzorcima na nogavicama hlača.

                                 

 

Mokasine s detaljima

Remenčići na mokasinama su pravilo, u to nema sumnje. Privlačan su detalj koji izaziva pozornost, bilo da odaberete one s četvrtastim ili okruglim remenčićima. Za ljubitelje sjajnih detalja u kolekcijama se nalaze i mokasine ukrašene kamenčićima. Dodatak koji vam ove godine neće nedostajati je krzno na gornjem dijelu cipele. Odlično se kombiniraju uz casual stajling, odnosno uz hlače i košulju. S njima cijeli look u trenu postaje nešto posebno, a ove jeseni sigurno ćete ih primijetiti na fashionisticama.

                                   

 

Elegantne mokasine

Haljine košulje, elegantna odijela s hlačama, hlače na porub i duga suknja. Ovo su osnovni elementi ormara koji jednostavno traže da ih nadogradite parom lijepih mokasina. Elegantne mokasine u Guccijevom stilu desetljećima su najčešće nosiva obuća i to s dobrim razlogom. Moderne kombinacije s njima izvrstan su izbor za obuću za posao, no nemojte ih se bojati nositi i na neki događaj.

                                         

 

Monokromatske mokasine

Monokromatske mokasine brzo su prije nekoliko sezona postale "it trend", koji je osvojio i modne entuzijastice. Ova obuća je prava kombinacija privlačnog i sofisticiranog. Odvažna i chic kombinacija su crne ili bež kožne hlače i mokasine u istoj boji. Možete im nadodati i  malo boje, primjerice torbu u zelenoj ili ružičastoj boji.

                                          

 

Mokasine se mogu nositi uz sve

Mokasine su izvrstan modni izbor jer se mogu nositi uz sve. Ipak, najbolje dolaze do izražaja u kombinaciji sa čarapama, predimenzioniranim blejzerima koje možete posuditi iz očevog ili partnerovog ormara, maxi haljinama i širokim trapericama.

Svake godine modni influenceri predstavljaju nove načine nošenja ove popularne jesenske obuće. Odvažnije fashionistice kombiniraju ih s najlonkama i kratkim čarapama u isto vrijeme. Također, poželjna su obuća za poslovne outfite te se dobro slažu uz hlače. Apsolutno su savršen par uz još jedan jesenski must have komad, baloner. Dodate li takvom stajlingu veliku kožnu torbu, nedvojbeno ste modno spremni za jesen.

Mokasine su tako reći obavezni dio muške ležerne i elegantne garderobe. Imaju sve kvalitete koje privlače muškarce u cipelama. Lako se stavljaju, udobne su, a ujedno možete na jednostavan način upotpuniti svoj look. U kombinaciji s trapericama muškarci bi trebali birati mokasine u smeđim ili plavim nijansama, no možete ih nositi i uz ležerne hlače na gole noge ili uz čarape stopalice. Za poslovnu odjeću potrebne su dobro krojene smeđe ili crne mokasine, samo pazite da hlače ne budu preduge i ne dosežu do gležnja.

                                         

 

Post nema komentara.