Nagradni natječaj GABOR - od 14.12. do 19.12.2022

PRAVILA I UVJETI PROMOCIJE "Gabor".
Nagradni natječaj ni na koji način nije povezan s Facebookom i ni na koji način nije sponzoriran, podržan ili organiziran od strane društvene mreže Facebook. Primatelj podataka koje je sudionik dostavio nije Facebook, već tvrtka Mass Shoesd.o.o., kao vlasnik Mass Facebook stranice.

Za sadržaj nagradne igre odgovoran je isključivo organizator – a ne Facebook. Facebook ne preuzima nikakvu odgovornost u vezi s nagradnom igrom.

Kako i gdje se odvija nagradni natječaj?
Nagradni natječaj odvijat će se na Facebook stranici www.facebook.com/MASSObuca od 14.12.2022 do 19.12.2022 do 23:59.

Na kraju ćemo na Facebook profilu Mass Obuća izvući 5 dobitnika koji će dobiti 1 par gležnjača Gabor gratis - ukupno ćemo podijeliti 5 parova gležnjača Gabor.

Dobitnici će moći birati između modela Gabor koji su dostupni u odabranoj trgovini. Moguće je birati između ova 2 modela:

95880-20

95880-65

Nagradu je potrebno preuzeti do 27. prosinca 2022. u odabranoj Mass trgovini (mjesto preuzimanja dogovaraju dobitnik i Mass). Mjesto preuzimanja nagrada (odabrana trgovina) dobitnik će s organizatorom nagradne igre naknadno dogovoriti.

Tko može sudjelovati u nagradnoj igri?
U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji komentiraju i podijele objavu. Ovime potvrđuju da su upoznati s pravilima i uvjetima nagradne igre. U nagradnoj igri ne smiju sudjelovati zaposlenici Mass Shoes d.o.o. i članovi njihovih obitelji.

Tko organizira natječaj i dodjeljuje nagrade?
Organizator nagradne igre je tvrtka Mass Shoes d.o.o., Lijepe naše 6, Klanjec, koja i dodjeljuje nagradu. Dobitnici će o preuzimanju nagrade biti obaviješteni putem Facebooka (ispod svojih komentara) te na https://www.mass-shoes.com/blog/akcije-i-vijesti. Nagrada nije zamjenjiva za novac i nije prenosiva.

Kako i gdje se odvija nagradna igra?
Izvlačenje će se održati po završetku nagradne igre u sjedištu Mass Shoes d.o.o.. U izvlačenju će sudjelovati svi koji komentiraju objavu nagrade zaključno s 19.12. 2022. do 23:59 sati. Postupak izvlačenja vodit će i nadzirati komisija sastavljena od djelatnika tvrtke Mass Shoes d.o.o. Po završetku izvlačenja komisija će sastaviti zapisnik o izvlačenju.

Rezultati izvlačenja bit će konačni.

Kada i gdje će biti proglašeni pobjednici?
Objava dobitnika bit će 20.12. 2022. na Facebook profilu i web stranici tvrtke Mass. Dobitnici će biti objavljeni s njihovim imenima na profilu i ispod komentara na odgovarajućoj objavi. Dobitnici nagrada bit će objavljeni s imenom i prezimenom na www.mass-shoes.com.

Kada se nagrada ne dodjeljuje?
Prilikom preuzimanja dobitnik mora predočiti osobni dokument. Ukoliko se pokaže da je sudionik unio lažne osobne podatke, nagrada neće biti dodijeljena. Ukoliko se dobitnik ne javi putem Facebook poruke ili ne nazove u roku od 48 sati od objave dobitnika na Facebook stranici Massa, nagrada će se smatrati nedodijeljenom. Isto vrijedi i ako ne pošalje sve potrebne podatke unutar 48 sati od prvog kontakta s Massom. Nagrada se ne može zamijeniti za drugu nagradu ili novac.

Tko plaća porez?
Sve troškove snosi Mass Shoes d.o.o.

Privatnost i zaštita podataka
Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionik nagradne igre dopušta organizatoru prikupljanje, obradu i pohranu dostavljenih osobnih podataka. Priređivač nagradne igre zadržava pravo korištenja podataka dobivenih nagradnom igrom u marketinške svrhe. Priređivač nagradne igre se obvezuje s podacima sudionika postupati pažljivo iu skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
Sudionici nagradne igre mogu u svakom trenutku zatražiti pregled, kopiranje, dopunu, ispravak, blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka ili prestanak obrade osobnih podataka u promidžbene svrhe, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Darivanje ni na koji način nije sponzorirano niti povezano s Facebookom. Sudionici nagradne igre razumiju da je organizator nagradne igre vlasnik Facebook MASS profila. Facebook se koristi kao platforma za komunikaciju nagradne igre.

Klanjec, 14.12.2022

Mass Shoes d.o.o.

Post nema komentara.