Cipele njemačkog brenda Tamaris, osim što svake sezone iznenađuju svježim modelima obuće koji savršeno prate najnovije modne trendove, odlikuju se i omjerom cijena i kvalitete. Ljubitelji lijepe i udobne obuće dobro znaju da se na početku sezone uvijek isplati „prošvrljati“ po policama Massa na kojima je izložena obuća Tamaris, jer ovajbrend obuće uvijek iznenadi nekim trendseterskim modelom sezone. Osim što je ova cipela završni detalj praktički svake modne kombinacije, oduševit će vas i koliko je udobna i savršeno pristaje vašim stopalima.

Kolekcija ženske obuće za proljeće i ljeto 2023. zaista je impresivna. Objedinjuje sve najaktualnije trendove za ovu sezonu, a kao i svake godine, osigurali su zaista širok izbor modela. Toliko vjerno slijede filozofiju brenda da bi svaka žena u njihovoj kolekciji trebala pronaći savršen par cipela za svaku priliku. To možete i sami provjeriti, iz prve ruke, na mass.si.

 

Elegantne salonke

Elegantna obuća ove godine ne smije nedostajati ni u jednoj kolekciji ženske obuće, a i u Tamarisu su se potrudili ponuditi zaista zadivljujuće modele. Salonke će ove godine biti dio svakog stajlinga. Uvrstit ćemo ih kao ključni komad garderobe za posao, naravno mogu se kombinirati i uz elegantnu odjeću, ali jako lijepo pristaju i uz casual outfite. Ako ste se umorili od tenisica ili pak želite nadograditi svoju garderobu za svaki dan, onda su Tamaris salonke odličan izbor. Iako je riječ o klasičnoj obući, detalji su ti koji im daju dodatni dašak modernog stila. Tako ovogodišnju kolekciju obuće na potpeticu karakteriziraju prekrasni dodaci, kao što su nitne posute svjetlucavim kamenčićima, zanimljivi izrezi i sofisticirane siluete.

                                                                           

 

Najmodernije boje ove sezone

Kolekcija obuće Tamaris za proljeće i ljeto 2023. bit će u znaku boja. U najmodernijim bojama ove sezone na mass.si pronaći ćete mokasine, štikle i tenisice. Očarat će vas salonke u boji fuksije, a za dodatni efekt tu je i model koji je potpuno posut kamenčićima. Ljubiteljice mokasina također mogu izabrati ovu neizostavnu proljetnu obuću u istoj nijansi, a ružičaste polusandale će i inače biti must have ove sezone. Paleta boja kreće se od vječno moderne crne i bijele, do narančaste, boje lavande, smaragdno zelene i nježno ružičaste.

                                                                           

 

 Sandale po posljednjim modnim zapovijedima

Sandale su neizostavna obuća za tople dane, a zasigurno će vas očarati zlatne ili srebrne koje su ukrašene svjetlucavim detaljima. U prijelaznoj sezoni između proljeća i ljeta polusandale su idealan izbor. Odličan su izbor i za prilike kada želite nositi djelomično zatvorenu obuću, stoga i ne čudi da su ove cipele jedan od glavnih ovogodišnjih modela u kolekciji elegantnih cipela Tamaris. Oduševit će vas njihova svestranost i činjenica da ih možete kombinirati uz gotovo sve vrste odjeće. Sezona vjenčanja i maturalnih večeri je počela, a ako ste u potrazi za savršenom potpeticom za svečanu prigodu, svakako pogledajte novu Tamaris kolekciju. Modeli sandala i polusandala dizajnirani su prema najaktualnijim ovogodišnjim modnim trendovima. U ponudi su polusandale s tankom petom, s niskom četvrtastom petom, zatim ove godine vrlo popularne polusandale s platformom i debelom petom, te polusandale sa špičastim ili okruglim vrhom.

                                                 

 

Chic obuća za svaki dan

Tražite li obuću u kojoj ćete udobno provesti cijeli dan na poslu, a pritom biti dotjerani od glave do pete, na pravom ste mjestu. Kažu da su mokasine obuća koja obogaćuje svaku modnu kombinaciju, a uz klasične smeđe ili crne mokasine vrlo lako ćete postići takav look. Kombinirajte ih uz jednostavne traperice, baloner i moderan prugasti pulover. Za razigranije kombinacije možete ih nositi uz zanimljive čarape ili odabrati mokasine s robusnim potplatom i petom. Sve top trendove pronaći ćete i u Tamaris modelima tenisica, modernoj obući koja će vaše svakodnevne casual stajlinge učiniti itekako chic.

                                                                       

 

Potpetice koje će vas očarati

Potpetice su već nekoliko sezona bitan detalj kod elegantne obuće, a u Tamarisu se može pronaći odgovarajući dizajn za svaki ukus. Tanka visoka potpetica sinonim je za elegantnu obuću i uvijek je siguran izbor, no ako želite biti više u trendu, pozornost će privući polusandale na nisku četvrtastu petu koje su prikladne za elegantnije prilike, ali i za svakodnevne situacije jer su izuzetno udobne. Zašto biste patili za modom kada u jednom paru obuće možete spojiti sve što vam je potrebno za savršen izgled? Isto vrijedi i za iznimno popularne štikle, tzv.  "kitten heels", s kojima svaki styling u trenu postaje sofisticiraniji. Pravi su modni kameleon jer ih možete nositi uz traperice ili elegantnu suknju.

                                                 

 

 

 

Post nema komentara.