Za ovu ljetnu sezonu u Mass trgovinama osigurali smo mnoštvo modernih i elegantnih sandala koje će vam dočarati lagani korak i uživanje u ljetnim mjesecima.

 

Elegantne sandale s platformom

Sandale s platformom su udobne, stabilne i elegantne upravo zbog kombinacije debele četvrtaste pete i debelog potplata. Četvrtasta potpetica pruža stabilnost i udobnost, dok platforma osigurava da cipele budu samouvjerene i prikladne za svakodnevno nošenje.

Boje će obilježavati sve moderne sandale ovog ljeta. Bijela je klasika, ali izgledat će sjajno uz svaku ljetnu odjeću. Crna boja također je bezvremenska i definitivno će dodati elegantan štih vašem izgledu. No, želite li začiniti svoj modni stil, odaberite sandale u upečatljivoj boji fuksije koje će zasigurno privući pažnju. Prednost ovih sandala je što ih možete kombinirati uz različitu odjeću. Možete ih nositi uz kratke hlače i majicu za lagani, ljetni izgled. Za elegantniji izgled kombinirajte ih uz ljetnu haljinu ili suknju. Bez obzira na to kako ih nosite, sandale s platformom će nedvojbeno biti hit outfit u nadolazećim toplim danima, a nedvojbeno će postati neizostavne i u vašem ormaru. Za sandale, koje su trenutno najpopularniji trend u obući, pregledajte kolekcije Tamarisa, gdje ćete pronaći prekrasne sandale s platformom u svim bojama koje možete zamisliti, kao i kolekcije Buffalo, Nero Giardini i UPCollection.

                                           

 

Tanke potpetice za sofisticiranu odjevnu kombinaciju

Tanke potpetice vječni su klasik koji nikad ne izlazi iz mode. Jednostavne su i ženstvene u isto vrijeme. Njihova elegancija i sofisticiranost čine ih savršenim za svaku priliku - od poslovnog sastanka do večernje zabave. Njihova ključna karakteristika je remen koji se pričvršćuje oko gležnja. Ovo naglašava vašu nogu i vaš cjelokupni izgled. Ovaj mali, ali važan detalj osigurava savršeno i udobno nošenje cipela, a ujedno čini vaš izgled nečim posebnim. No kako i tanke potpetice daju eleganciju i duge noge, tako se lijepo slažu uz mnoge stilske kombinacije.

Za poslovnu odjevnu kombinaciju mogu se kombinirati uz pencil haljinu i klasičnu torbu. Za opušteniji izgled mogu se nositi uz traperice i elegantnu bluzu. Za večernju zabavu mogu se kombinirati uz dugu večernju haljinu i sjajnu torbicu. Iako su tanke potpetice iznimno elegantne i sofisticirane, one su i vrlo udobne. Njihova jednostavnost i minimalizam omogućuju im da dobro prianjaju na nogu te dugotrajno nošenje. Njihova ženstvena elegancija, jednostavnost i udobnost čine ih neizostavnim u ormaru svake modne entuzijastice. Kod brendova Nine West, Steve Madden i UPCollection možete pronaći vrlo lijepe modele sandala s tankom petom.

                                             

 

Šarene sandale za vruće ljeto

S ljetom dolaze šarene sandale koje će osvježiti vaša stopala i pripremiti ih za vruće sunčane dane. Boje su ključni element kada se radi o odabiru sandala za ljetnu sezonu jer će vam boje pomoći da naglasite svoj stil i dodate savršen naglasak vašem izgledu. Naravno, kao i svake ljetne sezone, dominirat će svijetle boje poput bijele i bež. To je bezvremenska nijansa koja se može kombinirati gotovo svugdje. Za nešto klasičniji ukus, a istovremeno uvijek moderan, tu su sandale u crnoj boji koja predstavlja eleganciju i razigranost u isto vrijeme. Crne sandale izvrsne su za večernja događanja jer pristaju uz elegantne haljine, a istovremeno će dodati kontrast tamnim kombinacijama.

Boje poput kraljevsko plave, poput Tamaris sandala, bit će popularne ovog ljeta; neće izostati ni sve nijanse ružičaste, srebrne i zlatne koje podsjećaju na more i sunce. Šarene sandale odličan su izbor ako želite nešto što će se istaknuti. Vašem će izgledu dodati malo svježine i mladosti. No nemojte zanemariti ovogodišnju trendovsku boju fuksije koja će vašim sandalama dodati malo odvažnosti. Dobro ide uz bijelu i crnu odjeću

                             

 

Pažnja! Ove godine će zablistati!

Ljeto je i vrijeme za svjetlucave i blještave detalje na cipelama koji svakom outfitu dodaju sofisticiranost i eleganciju. Ove godine šljokice su prisutne u svim vrstama sandala. Od ravnih cipela do visokih peta i svega između. Svjetlucave sandale idealne su za žene koje žele dodatnu eleganciju i glamur. Nije važno nosite li kratke hlače i majicu ili dugu haljinu. Za odvažne fashionistice svjetlucave sandale možete upariti s haljinama ili suknjama s uzorkom, dok za opušteniji izgled možete odabrati jednobojnu haljinu ili hlače i dodati dašak sjaja.

Bez obzira radi li se o ljetnom vjenčanju, odlasku na plažu ili večernjem izlasku, prekrasne sandale sa svakim detaljem zasigurno će uljepšati vaš outfit i privući pažnju. Odaberite stoga udobne, elegantne i moderne ljetne sandale i prepustite se užicima koje donose vrući ljetni dani.

                                           

 

 

Post nema komentara.