Iako se gležnjače često spominju kao neizostavna obuća za jesenske i zimske dane, čizme su svakako najpraktičnije. Naime, u ženskim ormarima već odavno imaju status ključnog komada obuće za hladnije dane koji savršeno nadopunjuje svaku modnu kombinaciju, a neki su modeli postali toliko popularni da ih fashionistice nose tijekom cijele godine. Odličan su odabir za razne prilike, za posao, školu i slobodno vrijeme.

Funkcija čizama odavno više nije samo zaštita od hladnoće, već su postale, kako kažu modni znalci, "fashion statement". Njima možemo izraziti svoj osobni stil, a nove kolekcije ovih ženskih cipela koje možete pronaći na www.mass-shoes.com odražavaju najnovije modne trendove. Ponuda ženskih čizama ove je sezone posebno raznolika i bogata. Poznati brendovi obuće zaista su se potrudili da nas impresioniraju. Kolekcije su pune različitih dizajna koji odgovaraju svim stilovima odijevanja i ukusima. Primjerice, klasične kožne čizme do koljena doživljavaju pravu modnu renesansu i vratile su se na vrh liste želja mnogih fashionistica. Kaubojske čizme također se vraćaju u velikom stilu i posebno su popularne ove godine, a općenito možemo reći da je retro ove godine posebno “in”. Jedan od najtoplijih i najpoželjnijih modela ove jeseni svakako su čizme Steve Madden, inspirirane popularnim modnim brendom Balenciaga. Ove čizme imaju odvažne oblike, visoke potplate i futuristički dizajn.

No, bez obzira na to koji vam je dizajn čizama najdraži, slobodno je reći da će ove godine biti iznimno raznolika i uzbudljiva sezona, a mi možemo odahnuti. Bez obzira jeste li ljubitelji klasičnih ili odvažnijih cipela, ovogodišnjim kolekcijama ženskih čizama možete samo nadograditi svoj stil. Dakle, sezona čizama je konačno stigla i vrijeme je da pronađete savršeni par ove moderne obuće kojom ćete osvježiti svoju jesensku garderobu. Svake oči imaju svog "malera", kažu, no za vas smo u kolekcijama na www.mass-shoes.com i u našim Mass trgovinama pretražili najtoplije i najljepše modele ženskih čizama.

 

Robusne čizme za trendi jesenske kombinacije

Robusno je jednako moderno i sofisticirano, a kada pogledate kolekcije čizama na www.mass-shoes.com, bit će vam u trenu jasno da je pred vama obuća koja je udobna, izdržljiva, svestrana i istovremeno poplaran trend. Ne obožavaju ga uzalud sve generacije fashionistica! Ove godine posebna pažnja je usmjerena na robusne čizme s debelim gumenim potplatom i modele koji podsjećaju na popularne bulerice.

Njihov jedinstveni izgled dodaje dašak opuštenosti i elegancije svakoj odjeći. Bulerice su izvrsne za kreiranje vintage stajlinga uz traperice, ali i moderne kombinacije s haljinama i mini suknjama. Pravi je užitak kombinirati robusne čizme s odjećom i izvrstan su izbor za svakodnevno nošenje jer spajaju funkcionalnost i trendi izgled.

 

Čizme na petu za elegantne jesenske kombinacije

Čizme na petu prva su obuća koja nam padne na pamet kada pomislimo na elegantne jesenske kombinacije. S njima nedvojbeno možemo stvoriti zavodljiv look koji će mamiti poglede. Možemo ih nositi za opuštenu večeru s prijateljima, zabavu ili poseban događaj, uz čizme na petu uvijek osiguravamo elegantan i atraktivan izgled. Klasične čizme s klasičnom, tankom petom vječne su i ne izlaze iz mode, no na www.mass-shoes.com smo se i ove godine pobrinuli za svježinu u novim kolekcijama ove ženske obuće.

Svoj elegantni stajling možete nadograditi čizmama na petu koje su na leđima ukrašene lančićem, a kopča je nešto robusniji, ali i dalje sofisticirani detalj.

Ako tražite čizme koje kombiniraju klasičnu eleganciju s pravim daškom odvažnosti, čizme na petu s nabranim gornjištem pravi su izbor. To im daje jedinstvenu strukturu i izgled. Izvrstan su odabir za one koji se žele istaknuti, a istovremeno zadržati elegantan štih.

Ima nešto posebno u čizmama na petu iznad koljena koje su same po sebi toliko upečatljiv modni izričaj da će vam lakše donijeti mnoge odluke o tome što odjenuti!

 

Kaubojske čizme ove jeseni blistaju u punom sjaju

Ovaj stil obuće postao je pravi modni hit među modnim influencericama. Riječ je o uistinu šarmantnom komadu ženske garderobe koji simbolizira slobodu i modnim kombinacijama unosi dašak divljeg zapada. Čar kaubojskih čizama leži u njihovom jednostavnom, ali vrlo prepoznatljivom obliku, a ove godine u kolekcijama ženskih čizama u trgovinama Mass možete pronaći raznolike modele za različite ukuse i stilove. Volimo ih jer su svestrani, odlično idu uz traperice, kratke suknje i haljine. Njihov jedinstveni dizajn svaku kombinaciju odjeće čini zanimljivom i privlačnom. Možete ih nositi svaki dan, za opušteni svakodnevni look, ili ih možete odabrati kao obuću uz elegantnu odjeću jer svakom večernjem outfitu dodaju dašak razuzdanosti.

 

Klasika u smeđoj i crnoj boji

Klasične crne i smeđe kožne čizme s tankim potplatom oduvijek su bile neizostavan komad obuće u ženskom ormaru. Poznate su po svojoj profinjenoj eleganciji, jednostavne su i svestrane. Moglo bi se reći da su savršena obuća za svaki dan pa ne čudi što su među najpopularnijim modnim komadima. Klasične crne čizme s patentnim zatvaračem uvijek su odličan izbor jer se savršeno mogu kombinirati uz različite stilove i za različite prilike. Mogu se nositi uz traperice, klasične hlače ili haljine. S njima možete kreirati razne outfite, od ležernih do elegantnijih. Topla boja smeđih kožnih čizama savršeno se slaže uz jesenske i zimske nijanse odjeće te vašoj modnoj kombinaciji daje dašak topline i udobnosti. Klasične crne i smeđe čizme uvijek su u trendu i s njima nikada ne možete pogriješiti.

Post nema komentara.