Tenisice su obuća koja je bezvremenska, svestrana i vrlo cool, a ovogodišnji proljetni outfiti traže baš takvu obuću. Kolekcije ženskih i muških tenisica, koje možete pronaći u Mass trgovinama i na webshopu, ove godine donose boje, a ponekad i zadivljujuće kombinacije boja koje će vas inspirirati u bilo kojem trenutku. Puno je izbora u prekrasnim pastelnim bojama, među kojima možemo istaknuti ružičastu, limeta boju, plavu i ljubičastu. Za sve one koji vole odvažne, upečatljive boje, na raspolaganju su tenisice u boji fuksije i u kombinaciji kontrastnih boja poput plave i crvene ili sive i ljubičaste. Također će vas impresionirati različiti stilovi potplata, koje krase razni metalni detalji i reljefne teksture pri čemu modnim tenisicama daju svježinu i raznolikost.

Tenisice su postale vrhunski modni komad, neophodan u uličnoj modi i modi za svaki dan, stilski su sofisticirane, svestrane i nosive u raznim prigodama. To je obuća kojom možete izraziti svoj jedinstveni modni ukus. Međutim, nevezano uz to je li riječ o modnom komadu ili izuzetno udobnoj obući u kojoj možemo provesti cijeli dan, tenisice ostaju prvi izbor za kreiranje proljetnih modnih stilova.

Naravno da je udobnost ključna, no, posljednjih sezona modne su tenisice također točka na „i“  najljepšim kombinacijama s odjećom. U Mass trgovinama pronaći ćete poznate marke modnih i sportskih tenisica poput Stevea Maddena, Guess, Replay, muške i ženske Liu Jo, Skechers, Calvin Klein, Camper, Nero Giardini, Puma, Adidas, On Cloud i Under Armour. Izbor je velik i u bilo koje doba dana možete biti istovremeno i opušteno odjeveni i uređeni. Bilo da ste na poslu, u školi, na kavi s prijateljicama ili na sportskom treningu.

Kad je riječ o godinama, odnosno starosti osobe koja ih  nosi, ni to više nije upitno, jer ih nose i stari, mladi i poslovni ljudi, influenceri kao i političari. Također, sve se više nose i na  svečanim događajima kao što su maturalna večera, vjenčanja i poslovne večere.

Izbor je zaista velik, pa smo pripremili pregled trendova i prijedlog najljepših tenisica ovog proljeća.

 

Tenisice u bojama proljeća

Počet ćemo s najočitijim trendom ovog proljeća, s tenisicama u svim trendi bojama sezone, od ružičastih, žutih, narančastih, zelenih, do lila i baby plave. U vaše ormare i u vaš stajling ova obuća doslovno donosi proljeće i bez sumnje ćete biti u središtu pozornosti gdje god da se pojavite.

                                       

 

Monokromatske tenisice

Jednobojne tenisice su zakon, pogotovo kada želite elegantni opušteni izgled. To se odnosi i na muške i ženske tenisice u bijeloj ili crnoj boji koje su već nekoliko posljednjih sezona na vrhu popularnosti. Jednobojne tenisice popularne su jer ih je zaista lako kombinirati i odličan su izbor za, na primjer, posao. Mogu se kombinirati i s ozbiljnijim stilom garderobe. Na primjer, zamislite ženke hlače u fuksija boji uz savršeno bijele tenisice. Baš u stilu proljeća!

                                       

 

“Multicolor” tenisice

Svi vi koji tražite nešto upečatljivije verzije tenisica, vjerojatno već znate koje brendove ćete potražiti u Mass trgovinama. Gioseppo tenisice uvijek zadive na prvi pogled i svake sezone iznova iznenade zanimljivim kombinacijama uzoraka i tenisica. Ove godine to predstavljaju boje i zebra uzorak. Lijepe šarene ženske tenisice dolaze i u kolekcijama obuće Buffalo, a taj trend u svoj outfit moći će ove godine primijeniti i muškarci. Naša preporuka je da pogledati i tenisice New Balance i Replay. Ovog proljeća bit ćete u trendu i izborom tenisica u kontrastnim bojama, od klasične crno -bijele kombinacije do otkačenih tenisica u bojama limete i fuksije, ili crne i zelene boje.

 

Tenisice s razigranim detaljima

Bijele tenisice Puma s dodatkom leopardovog uzorka definitivno će biti vrlo tražena ženska obuća u proljeće. Jednostavne su, a istovremeno i dovoljno upečatljive da odjevni stajling u trenu učine privlačnim. Jedan od onih razigranih detalja koje ne biste trebali izostaviti je uzorak legendarnog Mickey Mousea. Preporuka su također i tenisice s otiscima logotipa, koji se nalaze i na potplatima. Ovaj trend slijede tenisice brendova Liu Jo i Repplay. Neke marke također se igraju s različitim bojama i uzorcima u samim logotipima, a obožavateljice blještavih, odnosno sjajnih detalja, zasigurno će oduševiti tenisice koje na sebi imaju kamenčiće.

 

 

Tenisice s naglašenim potplatom

Potplati su sigurno ono što označava kolekcije tenisica posljednjih sezona i taj trend neće tako brzo nestati. Robusne tenisice su zaista nešto posebno i nezaobilazne su kod tzv. „street style“ mode. To je obuća s karakterom. Baš kao što su debeli potplati zavladali na mokasinama, slično se dogodilo i s tenisicama. Debeli potplati sada se nalaze u kolekcijama „klasičnih“ brendovima kao što su All Star i New Balance.

                                    

 

Veliki povratak skate potplata

Jedan od trendova koji zasigurno zaslužuje posebnu pažnju je skejt potplat, ravne linije, bijele boje. Vječni klasik koji smo uzeli zdravo za gotovo prošle sezone, a ovogodišnji modeli tenisica vratili su mu staru slavu.

 

Post nema komentara.