Japanke se mogu nositi u raznim prigodama, a već duže vrijeme smatraju se urbanom obućom. Mogu se kombinirati uz sve stilove odjeće, a ono najbolje je da si s japankama možete dati oduška i stvarati nove modne ljetne kombinacije. Važno je samo da se osjećate dobro i opušteno.

 

Ovo ljeto japanke će biti i u kolekcijama koje možete pronaći na webshopu mass-shoes.com. Živopisno, blistavo, šik i jednostavno. Kao i kod sandala, kod japanki dominiraju pastelne boje te mnogo zanimljivih uzoraka, ukrasa i svjetlucavih detalja. Posebno se ističe obuća Ipanema jer je izrađena od ekološki prihvatljivih materijala.

Za ljubiteljice boho stila

Ovog ljeta posebice se ističe boho ili boemski stil kojem japanke jako dobro pristaju. Haljine i suknje s volanima, Tie-dye odjeća, čipkasti detalji, ružičasti uzorci, pomponi i sofisticirano pretjerivanje s modnim dodacima – ovako možemo opisati boho stil koji ove godine ponovno doživljava svoj procvat. Kao točku na »i« savršenom boemskom stylingu predlažemo kožne japanke S.Oliver ili Sherlock Soon.


S traperom ne možete pogriješiti

Kombinacija traperica i jednostavne, oversize pamučne majice kratkih rukava jednostavno žudi za japankama. Popularan je to stil kojeg primjenjuju mnoge poznate osobe i influenceri. Radi se o udobnom i opuštenom stilu kod kojeg je dozvoljeno poigrati se s različitim modelima traperica. Široke traperice ove su godine vrlo moderne, a mogu se nositi i traper hlačice ili kaubojska suknja. Tomy Hilfiger ili Calvin Klein japanke dobro idu uz ovaj stil.

 

Kroz dan i za navečer

Znate li zašto volimo ljeto? Jer znamo da će nove kolekcije sandala i japanki zaživjeti na plažama i gradskim ulicama. Ove smo godine sigurni da će vas impresionirati i svjetlucave japanke te japanke s uzorcima na potplatima. Možete ih nositi ujutro na plažu, popodne na koktel s prijateljima ili navečer na neku od brojnih ljetnih zabava.

Post nema komentara.