Koliko stilova odijevanja, toliko vrsti natikača. To bismo mogli reći za ovogodišnje kolekcije ove popularne ljetne obuće. Riječ je o obući koja uvelike olakšava svakodnevno obuvanje i izuvanje, pogotovo u vrućim danima kada svi želimo sve obaviti brzo i sa što manje truda. Osim toga, natikače su odlična obuća za stvaranje opuštenog, a ujedno i sofisticiranog „stylinga“, ali daleko od dosadnog jer igrajući se stilovima i bojama možemo kreirati zanimljive ljetne 'outfite'.

Prije svega, natikače su udobne i prozračne. Dvije karakteristike koje ne smiju nedostajati ljetnoj obući. Vole ih svi, stari, mladi, žene, muškarci, ali posebno su "in" za tinejdžere. Posljednjih sezona one su ključni komad u njihovim ljetnim 'stylinzima'. Taj trend su ubrzo prihvatili i svi ostali.

Možemo ih nositi za obavljanje svakodnevnih obaveza, za posao i druženje s prijateljima. Nosimo ih uz haljine, elegantne hlače i odijela s hlačama, a muške natikače savršeno pristaju uz tzv. 'cargo' kratke hlače i odjevne materijale kao što su lan i platno.

Nova kolekcija natikača u online trgovini Mass lako će vas uvjeriti da vrijedi isprobati još jedan novi model obuće. Očekuju vas top trendovi ovog ljeta, od natikača na petu, ravnog potplata, platforme, veliki je izbor robusnih ili "uggy" sandala, dok su u ženskoj su modi ove godine vrlo popularne elegantne natikače.

 

Boje koje osvajaju na prvi pogled

Ljetni 'outfit' u tren oka možete oživjeti natikačama u jednoj od najtrendi boja ovog ljeta. 'Baby roza' i 'baby' plava savršene su boje za nježne, ali efektne modne kombinacije. Za one koji ljetne 'outfite' ne mogu zamisliti bez cipela u jakim bojama, predlažemo žute i roze natikače. Savršeno nadopunjuju šarene ljetne uzorke na odjeći. Za one odvažnije, ovi modeli natikača dostupni su i  u crvenoj boji. Pregledajte kolekcije Levis, Estyle i Tommy Hilfiger.

                             

 

Bottega uzorak za ozbiljniji »outfit«

Ovogodišnji vrući trend koji već svi znamo. Nalazi se na svim modelima natikača, od elegantnih do casual, a to je uzorak koji svaki outfit čini modernim.

                                        

 

Elegantne potpetice za vruće dane

Ljetne haljine, koje smo pripremili za elegantnije prigode, zaista zažive tek kada ih kombiniramo uz cipele s potpeticama. Mogu se pronaći u kombinaciji sa svim najpopularnijim trendovima i bojama ovog ljeta. Za stvarno chic modne kombinacije birajte natikače sa zanimljivom petom, prozirnim potplatom, natikače ukrašene detaljima poput remenčića i trakica. Ove godine nemojte se suzdržavati kada je u pitanju 'styling' s elegantnim cipelama jer vrijedi pravilo „više je bolje“. Brendovi kao što su Guess, Liu Jo, Steve Madden i Upcollection sigurno neće razočarati ljubitelje lijepih, elegantnih natikača.

                                       

 

Opuštene modne kombinacije uz sandale na platformu

Obuća s debelim đonom itekako je dobrodošla, pogotovo za ljetnih vrućina. Ne samo da je ovo jedan od popularnih trendova, stopala su time dodatno zaštićena od vrućeg asfalta ili pijeska. Ako postoji obuća koja ovog ljeta ne bi smjela nedostajati u vašoj prtljazi, onda su to svakako natikače s platformom. Možete ih kombinirati uz sve ljetne 'outfite', uz kratke hlačice, suknje i haljine.

                                          

 

Klasična obuća je uvijek “in”

Najbitnija stvar ljeti je udobnost. Klasične natikače u Birkenstock stilu u tom smislu zasigurno prednjače. Svestrane su i mogu se nositi za obavljanje svakodnevnih obaveza po gradu, ali istovremeno su i idealna obuća za odmor. Izbor modela u kolekcijama brendova Tamaris, Pepe Jeans, Gextop i Sherlock Soon zaista je velik.

                                           

 

Chic natikače za plažu

Natikače su neizostavne za plažu i obuća su koju svi članovi obitelji pakiraju na more. No, ne samo da su izuzetno korisne i svestrane, već su postale modni komad koji savršeno nadopunjuje 'outfit' uz kupaći kostim ili tuniku.

                                         

Post nema komentara.