Prvašićima to predstavlja posebno uzbuđenje jer su konačno postali »veliki«, a ostale školarce veseli što će ponovno vidjeti svoje školske prijatelje s kojima će usvajati nova znanja u učionicama te provoditi vrijeme na školskom igralištu. Prvi školski dani najčešće su rezervirani za kupnju novih cipela, tenisica i školskih papuča, koje su djevojčice i dječasi zasigurno prerasli tijekom ljetnih mjeseci.

 

U našim Mass trgovinama i na webshopu spremni smo za početak nove školske godine. Na jednom mjestu pronaći ćete kvalitetnu, udobnu i dječjim stopalima prilagođenu obuću, a koja će zadovoljiti potrebe vašeg školarca ili školarke. Od modnih i sportskih tenisica, elegantne obuće kao što su balerinke, do kvalitetnih kožnih papuča s gumenim potplatom koje školarcima daju potrebnu stabilnost za trčanje po školskim hodnicima, pa sve do gumenih čizama za bezbrično skakanje po školskom dvorištu tijekom prvih kišnih dana.

Djevojčice i dječake, ali i mame i tate, oduševit će raznoliki izbor modnih tenisica koje su idealne za sve modne kombinacije – za djevojčice koje vole haljine i tajice i za dječake u kratkim hlačama i trenirkama. Za odlazak u školu i za poslijepodnevnu razbibrigu – sve će biti u znaku šljokica, koje su uz metalne detalje te cvjetne i geometrijske uzorke, glavni dodatak na obući. I potplat će svjetliti jer školarce na policama očekuju i novi modeli vječno omiljenih Skechers tenisica sa svjetlećim potplatom.

U modi su i dalje modeli tenisica za odrasle kao što su All Starke, Pumice, Adidas tenisice sa crtom u metalnom odsjaju i klasične sportske Nike tenisice koje se izvrsno mogu kombinirati uz uske traperice i vuneni pulover, a školarci ih mogu nositi tijekom sata tjelesnog. Isto tako, školarcima nisu nepoznanica ni tzv. »chunky«, robusne tenisice.

Svi znamo da školski dani, a naročito jutarnje spremanje, mogu biti vrlo kaotični. Žurba i čekanje da se djeca pripreme i zavežu tenisice znju biti vrlo stresni. Možete se opustiti jer u Mass ponudi nalazi se mnogo modela koji imaju vezanje na “čičak” ili na kopču.

 

Dragi roditelji, ne zaboravite da je kod odabira dječje obuće iznimno važna njena veličina. Bitno je izabrati pravu veličinu, a u njenom odabiru pomoći će vam naše prodavačice, kao i tablica veličina i mjerilo veličine stopala koje možete pronaći na našoj web stranici.

Kako izmjeriti veličinu stopala?

 

  1. Na pod stavite komad papira i neka dijete stane na njega cijelim stopalom.
  2. Na papiru označite gdje završava najduži prst.
  3. Izmjerite razdaljinu od kraja papira i oznake koju ste zabilježili.
  4. Isto ponovite i s drugim stopalom.

 

Post nema komentara.