Hladna i jesenska jutra, te zima koja uskoro dolazi, bit će ugodniji ako ih provedemo u toplo podloženim gležnjačama, koje su ujedno i idelana zamjena za tenisice, naročito u danima koje provodimo na svježem, prohladnom zraku.

Na web shopu trgovine Mass očekuje vas odlična ponuda novih ovogodišnjih modela toplo podloženih gležnjača, koje nisu samo sportske i »apres ski« obuća, već sve više postaju i dijelom modne obuće.  Omiljene su iz više razloga. Podloga od umjetnog krzna ili tekstila čini naša stopala ugodno toplima, gležnjače su udobne, izdržljive i nude dobro prianjanje kada padnu prve pahulje snijega.

Naravno, toplo podstavljene gležnjače su neizostavan jesenski i zimski modni dodatak i za muškarce, koji ove godine mogu ponovno birati niz modela omiljenih »žutih« gležnjača. Ovi su modeli nešto robusnijeg izgleda i imaju rebrasti potplat.

Toplo podložene gležnjače su i obavezna obuća za djecu i njihova garderoba je nezamisliva bez barem jednog para takvih cipela u ormaru.

Kod izbora toplo podloženih gležnjača potrebno je voditi brigu o par stvari:

  • Da su vodoodbojne, odnosno da ne propuštaju vode
  • Da noga u njima »diše«
  • Prilikom kupnje imajte na umu kako se takva obuća nosi na nešto deblju čarapu, pa shodno tome prilagodite odabir veličine cipele.
Post nema komentara.