Već dugo nismo ovako željno iščekivali snijeg kao ove godine. I to ne samo zbog zimskih radosti, već i zato da bismo napokon obuli trendi obuću za snijeg.

Zima je vrijeme kada nas obasipaju snježne pahulje, ali unatoč tome što nas ponekad malo strese hladnoća, veselimo se snijegu i snježnim radostima. Pogled na prekrasan krajolik i miris snijega stvaraju lijepe i nezaboravne uspomene.

Ali ako se pobrinemo za udobnu i toplu zimsku obuću, zaista možemo bezbrižno uživati ​​u zimskim danima. Kao i u svako doba godine, i u ovo doba godine imamo mnogo lijepih i kvalitetnih cipela. Široku ponudu zimske obuće - za žene, muškarce i djecu - možete provjeriti na web stranici mass.-shoes.com i u našim trgovinama. Pogledajte kolekcije i odaberite svoj par tople obuće koja će vas ugrijati, a koja će ujedno dati „final touch“ vašem zimskom stajlingu. Renomirani brendovi obuće poput Tommy Hilfigera, Calvina Kleina, Replaya, Tamarisa, Timberlanda i Sorela, koje možete pronaći u Mass trgovinama, pobrinuli su se da ove godine unatoč hladnoći uživate u najmodernijim trendovima obuće na snježnim padinama.

Kako bi rekli modni influenceri, ultimativni dio zimske garderobe za skijanje su upravo najnoviji modeli apres ski obuće. Uz već poznate pletene džempere sa zimskim motivima i chic skijašku odjeću, obuća za zimu našem outfitu daje "točku na i" kako bi u njoj izgledali još modernije.

Brendovi JCL, EMU Australia, Caprice, Tamaris, Rieker osigurali su gležnjače s kojima možete bez srama otići u shopping, uživati ​​u planinskoj kolibi ili bezbrižno šetati uređenim zimskim stazama, a da vam ne bude hladno. Ovakve gležnjače su modernog izgleda, s prekrasnim detaljima, i ove su godine vrlo trendi, a ujedno vašim stopalima pružaju udobnost i toplinu.

A što može biti bolje od samog skijanja? Zabave nakon skijanja, naravno! To su bezbrižni trenuci koje provodimo u nekoj od koliba popularnih zimovališta. A nedvojbeno su dobar razlog da i na odmoru nosite najnovije modne trendove. Ove zime na skijaškim stazama sigurno ćemo vidjeti sve ključne modele sezone. No, budući da mnoge zamke stalno vrebaju naše dobro raspoloženje u zimskim uvjetima, važno je da ova obuća bude spoj funkcionalnosti i mode. Naravno, fokus je na potplatima. Riječ je o cipelama s robusnim i krojenim potplatom, u kojima se nećemo klizati, a ujedno će naša stopala biti savršeno zaštićena od hladnog tla.

Ovogodišnje kolekcije zimske obuće nisu samo u stvaranju nezaboravnog stila, već su namijenjene i bezbrižnom uživanju u zimskim aktivnostima. Ove cipele pružaju vrhunski izgled, a stopalima mekoću, udobnost i toplinu. S obitelji ili prijateljima, tijekom zimskih praznika, priuštimo si nekada i zabavu u stilu sanjkanja ili ugodne šetnje kroz snježni krajolik. Naša će stopala, unatoč škripanju svježeg snijega ispod cipela, biti suha i topla.

Majke su posebno svjesne koliko je prava obuća važna za dječja stopala. Zahvaljujući ovogodišnjoj pomno odabranoj kolekciji zimske obuće, vaša se djeca mogu bezbrižno prepustiti zimskim radostima i veselju na snijegu. Udobna, topla, vodootporna i neklizajuća obuća, poput „ski buca“ i viših gležnjača s različitim podstavama, osigurat će lagane obiteljske izlete u prirodi i opuštanje na skijaškim stazama.

Kakve se cipele nose na skijanju ove sezone?

Naravno, ovdje nećemo govoriti o skijaškim, već o cipelama za snijeg, u kojima možemo bezbrižno šetati i uživati ​​u zimskoj idili. Kako biste zaista uživali, rado ćemo vam pomoći s prijedlozima tople, udobne, vodootporne, a ujedno moderne obuće.

Ski  buce

Bez sumnje, skijaške cipele su prva stvar koja nam padne na pamet kada netko spomene skijanje, jer je ovaj popularni zimski sport nezamisliv bez legendarnih zimskih čizama. Ovaj model tople obuće popularan je desetljećima. Ove godine u trendu je print i bijela boja s kojom stvaramo chic monokromatski zimski look. No, budući da su tako tople, jasno je da s njima uspješno odolijevamo niskim temperaturama. Brendovi Tommy Hilfiger, JCL, Calvin Klein, Tamaris i Sorel pripremili su za vas ovogodišnje modne ski buce kojima ne nedostaje neizostavan detalj ove zime, a to je, naravno, krzno.

   

Puffergležnjače

Baš kao i ski buce, "puffer" gležnjače sličnog su izgleda, ali su za razliku od njih nešto niže i spadaju u najmekšu i najudobniju obuću za snijeg. Izrađene su od kvalitetnog i vodootpornog materijala, poput bunde, koji našim stopalima daje toplinu po posljednjoj modi. S robusnim potplatom ove cipele nam pružaju stabilnost da ne otkližemo po snježnoj stazi.

Robusne gležnjače

Debeli i gumeni potplati jedna su od popularnih modnih zapovijedi koju pratimo već nekoliko sezona. Tako i visoko u planinama s robusnim gležnjačama, obućom po posljednjoj modi, možemo stvoriti nezaboravne stilove i trenutke u kojima ćemo zablistati. Naravno, treba spomenuti i kvalitetu na koju se stavlja veliki naglasak jer samo dobra obuća štiti naša stopala od hladnoće. A što više možete poželjeti od čizama za snijeg?

 Tople papuče

U hladnim i dugim zimskim večerima, kada nam je dosta svih snježnih aktivnosti i kada se nakon večernje zabave vraćamo u topli stan, svakako volimo navući tople papuče i večer nastaviti pred televizorom, gledajući dobar film ili igrati društvene igre s prijateljima i obitelji.

Post nema komentara.