Malo je onih koji se ne vesele novom paru cipela, ali naravno da ćemo biti razočarani ako naša omiljena obuća postane rastegnuta, uništena, prljava ili vidljivo istrošena. Mnogi takve "znakove" pripisuju nižem cjenovnom rangu, no to je samo predrasuda. Svaka cipela može biti izdržljiva, bez obzira na brend. Jedini preduvjet za to je odgovarajuća i redovita briga o obući.  

 

1. ČIŠĆENJE

Prije nanošenja bilo kakvih proizvoda za njegu ili zaštitu potrebno je dobro očistiti cipele. Važno je otvoriti pore materijala kako bi se proizvodi za njegu i zaštitu mogli bolje upiti.

Pjena za čišćenje aktivnim kisikom - odlikuje se izuzetnom snagom čišćenja, zahvaljujući aktivnom kisiku. Nakon upotrebe materijal je čist, pore materijala su otvorene i obuća je spremna za nanošenje proizvoda za njegu.

Spužva za čišćenje - dizajnirana za brzo čišćenje kada nemamo vremena za temeljitu njegu. Čisti, njeguje i daje joj visok sjaj obući.

 

2. NJEGA

Njega obuće je briga o materijalima, ovisno o upotrebi  materijala. Ova skupina uključuje sve proizvode koji pružaju njegu samog materijala, bez obzira na druge utjecaje. Krajnji rezultat korištenja ovih sredstava je ponovni sjaj i intenzitet boja, njegovani i fleksibilniji materijal.

Aktivna univerzalna njega - visokotehnološka krema u spreju. Namijenjena je njezi svih materijala, kao i kombinaciji različitih materijala.

Krema za njegu - zahvaljujući vosku Caranuba nudi izuzetno visoku hranjivu vrijednost i osigurava duži vijek trajanja.

 

3. ZAŠTITA

Zaštita obuće je zaštita materijala od vanjskih utjecaja. Ova skupina uključuje sva sredstva koja osiguravaju zaštitu materijala od vanjskih utjecaja, bez obzira na stanje samog materijala. Krajnji rezultat upotrebe je zaštita od vode, vlage, snijega, prljavštine, trošenja, ...

Power protector - impregnacijski sprej visokog intenziteta koji pruža snažnu zaštitu od vlage i prljavštine.

 

4. UDOBNOST

Međutim, nije svaka cipela ugodna za svako stopalo, pa si možete pomoći raznim sredstvima koja štite vaše stopalo i čine hodanje puno ugodnijim.

Kožni rastezljivi sprej idealan je za osobe osjetljivih stopala. Koža je čini ugodno mekom i čini hodanje ugodnijim.

Shoe Fresh - pouzdani dezodorans za obuću. Sprječava zadržavanje i razvoj bakterija u obući.

Dezodorans sa svilom - nježno miriše i stvara svileni film koji smanjuje trenje između cipela i kože.

Post nema komentara.