Vjerojatno već razmišljate s kojim tenisicama biste htjeli osvježiti svoju jesensku garderobu? Imamo sjajne vijesti za vas! Legendarne All Star tenisice ove se sezone vraćaju u još ljepšem izgledu, još udobnije i praktičnije. Zapravo, mogli bismo reći da ove sezone trend kod tenisica diktiraju legende!

Ako volite visoke tenisice, ako ste posljednjih sezona bili fascinirani obućom s platformom i naglašenim potplatom, ako vam nije bitan samo izgled obuće, već i udobnost, onda za vas idealno rješenje predstavlja nova kolekcija Converse tenisica koju možete pronaći na mass-shoes.com. To je kolekcija koja ostavlja dašak nostalgije, a istovremeno potiče maštu jer su novi, osvježeni legendarni modeli All Star obuće savršeni za najmodernije stylinge ove jeseni.

.                    

 

 S All Star tenisicama ne možete pogriješiti

Ovo su tenisice koje jednostavno morate imati. Jedan od razloga je što će vas All Star tenisice riješiti svake nedoumice kada ste u dilemi što odjenuti. Toliko su kultne da ih potpuno bezbrižno možete kombinirati s elegantnijom odjećom i pritom nećete izgledati neobično. Pogotovo ako uzmete u obzir must-have trend ove jeseni, a to je monokromatski styling. Bijele visoke All Star tenisice, suknja ili hlače u krem ​​boji i bijeli pulover, bit će stilski potpuni pogodak. Igrajte se s teksturama i materijalima kako biste stvorili "wow" efekt. Modna kombinacija tenisica i traperica Converse je, naravno, vječni klasik. Za mlade i one koji se tako osjećaju!

.                   

 

Kad su tenisice Converse u igri nije važno kakav je vaš modni ukus, jer će novi, osvježeni All Stars modeli osvojiti i najzahtjevnije zaljubljenike u modu. Naravno, glavni i nezaobilazni detalj ostao je prepoznatljiv logo sa strane i na jeziku tenisice. Boje također ostaju klasične - bijela, bež i crna, pri čemu možete birati između visokih i niskih tenisica. Muškarce će zadiviti i novi modeli Converse u više boja.

.                               

Post nema komentara.