Monokromatski stil, odnosno kombinacije u kojima je svaki komad obojen istom bojom, bit će stil koji će obilježiti nadolazeću jesen. Stoga i ne čudi da je baš zato već sada  na policama Mass trgovina sve u znaku neodoljive monokromatske obuće! Must-have trend sezone definitivno će biti cipele u krem ​​bijeloj ili nježnim bež nijansama koje se vrlo jednostavno mogu kombinirati s odjećom u istim bojama.

Vjerojatno ste se već pitali kako postići savršeni monokromatski stil? Zasigurno ste već bili u situaciji kada niste imali volje niti inspiracije posvetiti se tome koje ćete cipele obući koji dan i kako ćete ih pritom stilizirati s odabranim odjevnim komadima? Moguće je da ste tada posegnuli za najjednostavnijim rješenjem i možda ste tada iz ormara izvukli bijele tenisice ili bež gležnjače, ​​hlače u nude nijansi, bijelu majicu i laganu jaknu. Modni znalci bi na to rekli da ste izvrsno savladali monokromatski stil!

 

Kreirajte vlastiti stil

Naravno, dobar monokromatski stil ne znači da se oblačite i nosite jednu boju od glave do pete. Čar takvog stylinga je u tome što možete, primjerice, uskladiti željenu boju u svim njezinim nijansama te se pritom poigrati i s detaljima. Samo da  vam nagovijestimo kako će ove godine  posebno moderne biti bež mokasine s platformom. I upravo takvu obuću pronaći ćete kod brenda Tamaris na mass-shoes.com. Već možemo zamisliti idealnu odjevnu kombinaciju  - udobne svijetlosmeđe široke hlače, široku svilenu košulju u krem ​​boji i ove udobne mokasine koje će samo upotpuniti finalni styling.

Sve počinje sa cipelama

Monokromatski stil inače zahtijeva malo vježbe i testiranja onoga što vam uopće odgovara. Stiliziranje jednostavno počnite od cipela. One igraju odlučujuću ulogu u cjelokupnom stylingu, a zatim ih nadogradite odjećom u istim nijansama i s različitim teksturama. Jedna od vrlo poželjnih i modernih kombinacija su, primjerice, bijele Mjus gležnjače s vezicama i s robusnim potplatom, traperice i jednostavni bijeli pleteni pulover. Ljubiteljice potpetica oduševit će bež Guess gležnjače s petom.

Jednobojni styling općenito se smatra chic stilom. Bez obzira na to jeste li žena ili muškarac, njime će uvijek postići trendi izgled. U obzir ​​dolaze sve vrste obuće, od modnih i sportskih tenisica, gležnjača, balerinki, do čizama i salonki.

.                             

Nekoliko modnih trikova

Ako vas još uvijek nismo uvjerili u prednosti monokromatskog stila i ako mislite da će vam dosaditi nijanse samo jedne boje, evo još jednog savjeta. Na primjer, odaberite bež tenisice Buggati od lakirane kože i kombinirajte ih uz majicu, košulju ili suknju s printom. U trenu ćete izgledati elegantnije, a osim toga, ove su tenisice komad koji možete bez problema kombinirati s cijelom jesenskom garderobom. Inače, čak i čipke ili detalji u drugoj nijansi, poput zlatne boje na Tommy Hilfiger tenisicama, mogu pridonijeti razigranijem izgledu.

      

Prednost monokromatskog stila

Ne samo da su monokromatske kombinacije svestrane i u pravilu gotovo uvijek izgledaju elegantno i chic, njihova je najveća prednost to što možete imati tek nekoliko komada odjeće s kojima ćete stvoriti mnogo kombinacija. Čak i s jednim parom Esprit gležnjača u bež nijansi možete stvoriti bezbroj modnih kombinacija. U Mass trgovinama i na webs hopu mass-shoes.com zasigurno ćete pronaći barem jedan par  ili, bolje rečeno, nekoliko parova ženskih, muških i dječjih cipela koje će biti savršene za vaš modni outfit.

 

 

Post nema komentara.