Tražite savršeni par cipela za šetnju snježnim ulicama, za obilazak štandova i razgledavanje ukrašenog grada? Kupili ste novu šljokičastu haljinu za jednu od planiranih zabava u prosincu, ali sada trebate još i elegantnu obuću? Ili već dugo razmišljate da vam trebaju neke lijepe gležnjače i čizme koje možete nositi i na posao u hladnim danima? U trgovinama Mass i u online trgovini u kolekciji obuće renomiranog njemačkog brenda Tamaris i ove zime pronaći ćete sve najmodernije trendove obuće.

Tamaris je poznat po tome što su modeli obuće bezvremenski i sofisticirano suzdržani, ali unatoč tome u kolekciji obuće za zimu možemo pronaći i poneki “slatkiš” za one koji vole biti odvažniji sa svojim stajlingom kada je hladno. Oduševit će sve one koji se vole poigrati zanimljivim dizajnom cipela, sve one koji vole nositi posljednju modu, a svakako će privući pažnju dama koje preferiraju sigurnije i jednostavnije modne kombinacije. Savršen su spoj vrućih trendova i klasike te su stoga stvorene za svaki modni ukus.

Obuća Tamaris već je dugo jedan od najpopularnijih brandova u Massu. Svjesni smo da mnoge nezaboravne trenutke u životu doživljavamo u cipelama, stoga nije nevažno kako ih nosimo. Prije svega moraju biti kvalitetne, udobne i moderne. Brend Tamaris nudi sve to. Kako im je to uspjelo ove sezone? Pogledajte modele gležnjača, čizama, mokasina, loaferica i toplo podstavljene obuće i uvjerite se sami.

 

Gležnjače za svaki dan

Tamaris gležnjače upravo su ono što utjelovljuje duh ovog brenda. Što se njihove obuće tiče, za savršen styling potreban vam je samo jedan par cipela, a onda sve prepustite mašti... A to ove zime sigurno neće biti teško! Primjerice, svoje modne kombinacije možete nadograditi chelsea gležnjačama sa krznom, modelima u monokromatskim nijansama te ovosezonskim must have gležnjačama na četvrtastu petu.

                           

 

Toplo podložene gležnjače

Kad je vani hladno i snježno, svi se samo želimo zamotati u mekanu dekicu i provesti dan na toplom. Tamaris tople podstavljene gležnjače i čizme za snijeg svakako su nešto mekano, toplo i udobno što će vas razveseliti u zimskim danima. Ove godine posebno su modern gležnjače u metalik nijansama i s top detaljem ove sezone - krznom. Štite vaša stopala od vremenskih nepogoda, a istovremeno u njima izgledate moderno.

                                     

 

Čizme

Ove zime čizme doživljavaju pravu modnu renesansu, a kolekcije ove obuće pune su trendova koji će vam ponovno pružiti radost kreiranja zimskih stajlinga. Primjerice, opet su traženi modeli iznad koljena, dugačke, izdužene čizme i, naravno, klasični modeli čizama koji nikada ne izlaze iz mode. Među njima nalazimo crne i smeđe čizme s petom te one koje su nadopunjene detaljima poput remenčića u predjelu gležnja.

                                           

 

Tenisice 

Brend Tamaris jako dobro zna kako razmaziti stopala, a njihove kolekcije tenisica dobar su primjer kako ne trebamo žrtvovati udobnost nauštrb izgleda. I u hladnijim danima tenisice su i dalje obuća koja dolazi u obzir barem jednom dnevno. Za sport ili samo za brzinsko obavljanje svakodnevnih obaveza.

                                  

 

Mokasine

Za koje navijate? Modernija verzija mokasina s robusnim potplatom ili chic klasik s tankim potplatom? Zapravo, nije ni bitno, jer oba modela možete pronaći u Tamarisu. Klasika je uvijek siguran izbor, a crne ili smeđe mokasine s ravnim potplatom odličan su dodatak svakom stajlingu, kako svakodnevnom tako i poslovnom. Mokasine s debelim potplatom možda su malo prikladnije za casual outfite. Volite li u svoje modne kombinacije unositi boje i detalje, onda će vašu pozornost zasigurno privući zelene cipele, ako i one koje imaju remenčiće i ukrase na gornjem dijelu.

                             

 

Elegantne cipele

Zimi nema puno prilika u kojima možemo bezbrižno nositi štikle, ali mjesec prosinac je svakako iznimka. I ljubiteljice blještavila oprez! Ove godine možete si dati oduška jer neizostavna party obuća su svjetlucave loaferice, posute kamenčićima i kristalima. Tamaris modeli su i lijepi i udobni te u njima možete bezbrižno plesati dugo u noć.

                         

Post nema komentara.