To je događaj na kojem i mladoženja i mladenka blistaju od sreće, zadovoljstva i ljubavi. Svi pogledi uprti su naravno u mladenke, one posebno blistaju u svojoj vjenčanici, s najljepšom frizurom i nakitom kao i u vjenčanim cipelama. Svjesni smo kakvu zbrku i nezadovoljstva na sam dan vjenčanja mogu donijeti neudobne i tijesne vjenčane cipele. I upravo zato što se želimo pobrinuti da dan vašeg vjenčanja bude doista bajkovit, predstavljamo vam najnoviju modnu kolekciju obuće koju možete nositi na vjenčanju. Ovu obuću pronaći ćete na mass-shoes.com i u Mass trgovinama diljem Hrvatske.

Mnogi ljudi smatraju da cipele za vjenčanje nisu važne. Ponekad čujemo da su to cipele koje nosimo samo na dan vjenčanja, da se ionako ne vide ispod haljine, da ćemo ih nositi samo jednom. No to je daleko od istine jer su one važan dio cjelokupne svadbene svečanosti koju će i mladenci i njihovi gosti zauvijek pamtiti. A odabrani par cipela možete nositi i u drugim elegantnim prilikama.

Vjenčanje je postalo i mini modni događaj na kojem možemo vidjeti sve najnovije trendove u obući. Ovogodišnje kolekcije elegantne obuće za žene i muškarce uključuju različite vrste obuće - od salonka, sandala, polusandala, do mokasina. Proljeće i ljeto će bez sumnje biti u znaku ljubavi i lijepih cipela. Odabir pravih vjenčanih cipela može ovaj nezaboravni dan učiniti još bajkovitijim. Zato trebamo odvojiti dovoljno vremena i krenuti u kupovinu malo ranije. Bez obzira jeste li mladenka, mladoženja ili ste pozvani na vjenčanje, pripremili smo vodič kroz vjenčane cipele za ovu sezonu. Dakle, u kakvim biste cipelama mogli reći "da"?

 

Renomirani brendovi kao što su Guess, S.Oliver, Tamaris, Nine West, Steve Madden, Gioseppo, Caprice i Tommy Hilfiger pobrinut će se da ovogodišnjem danu vjenčanja ne nedostaje glamura, blještavila, elegancije, sofisticiranosti i atraktivnosti. Ove sezone mladenke će ponosno nositi vjenčane sandale, u kojima će istaknuti svoja njegovana stopala, kao i salonke za vjenčanje. To je obuća koja će svojim zavodljivim oblikom i elegancijom nogu učiniti još privlačnijom. Jednostavno ne možemo zamisliti dan vjenčanja bez ove elegantne obuće, bez obzira u kojoj se ulozi nalazili.

Potpetice za sve

Ovogodišnje kolekcije lijepih cipela u znaku su potpetica. Ne samo one klasične, tanke, već i svi ostali oblici potpetica koje će mladenke moći odabrati. Od sandala s platformom i četvrtastom petom, koje su ove sezone zapravo must have, do piramidalne pete, koja je i dalje neizostavna za elegantnu žensku obuću. U ovogodišnjoj kolekciji nalaze se i polusandale i sandale s tankim remenčićima koji nježno obavijaju nogu i dodatno osiguravaju da vjenčancica izgleda još posebnije. Čak će i gosti na vjenčanju biti impresionirani njima jer su remenčići oko gležnja prekrasan modni dodatak koji će dati „točku na i“ vašem vjenčanom outfitu.

Paleta boja koja će vas impresionirati

Mladenke su postale sve hrabrije u odabiru boja cipela te osim osnovnih "vjenčanih" boja poput šampanjca, ružičastog zlata, zlatne, srebrne i bijele, biraju i neke odvažne boje. Ako tražite nešto drugačije, ovogodišnjim modelima bit ćete apsolutno oduševljeni. Kolekcije elegantnih cipela u jarkim bojama već vas čekaju na policama trgovina Mass i u našoj online trgovini. Od fuksije, intenzivno zelene, tirkizne do nježno ljubičaste ili boje lavande.

 

Blještavi detalji na obući

Poseban dan u životu kao što je vjenčanje, zaslužuje malo više sjaja i upečatljivosti. Moderne detalje koji se nalaze na svim vrstama elegantne ženske obuće, od loaferica do sandala, karakteriziraju svjetlucavi sjaj, šljokice i kristalići. Gracioznost ženskih vjenčanih cipela također naglašavaju pravokutne ukosnice i mašne s kristalima. Sa svim ovim detaljima cipele izgledaju još bogatije i prestižnije.

 

Od čipke do lakirane obuće

Kao što je već poznato, u našoj ponudi, naše cipele, osim po modernom izgledu, eleganciji, sofisticiranosti i glamuru, poznate su po udobnosti i mekoći koju osiguravaju pažljivo birani materijali. Saten, čipka i lakirana koža su među elegantnim cipelama koje će ove sezone zasigurno zapeti za oko budućim mladenkama.

 

Koje cipele bi trebale birati mladoženje?

Prije svega, dopustite da vam predstavimo nove brendove koji će zasigurno impresionirati buduće mladoženje. To su Boss i Hugo, a u njihovim kolekcijama pronaći ćete mnogo elegantnih modela za muškarce. Često znamo čuti opasku kako je muškarcima puno lakše  kada je u pitanju kupnja cipela, jer nemaju toliko izbora. E pa, drage dame, ovaj put neće biti lako ni muškarcima, jer smo se za ovu sezonu vjenčanja pobrinuli da i muškarci provedu malo više vremena kupujući svoje cipele za vjenčanje, budući da je ovogodišnja ponuda zaista velika i raznolika.

I ove će sezone mladoženja, kumovi i muški gosti na vjenčanju moći birati između bazične elegancije koju također karakteriziraju jednostavnost, mekoća i udobnost. U ovim cipelama muškarci će lako izdržati cijeli dan u cipelama, pa čak i ako imate veliku tremu i ne volite eleganciju. Asortiman prekrasnih cipela potražite kod marki Bugatti, Tommy Hilfiger, Ara, Rieker i S. Oliver.

Detalji muške obuće su u izradi samih cipela. Materijal i šavovi koji su vidljivi na samoj cipeli čine je vrlo posebnom. Petni dio dolazi u različitim bojama, debljinama i oblicima, tako da će svatko, čak i izbirljivi muškarac, pronaći pravu obuću koja će mu ujedno pristajati i uz odabrano odijelo.

 

 

Muška elegantna obuća bit će u znaku crne boje

Raspon boja muških cipela ove sezone ne razlikuje se od ostalih godina. Najveću slavu i dalje nosi crna obuća koja je poznata po svojoj eleganciji i ne smije nedostajati u ormaru nijednog muškarca. Ubrzo je slijede razne nijanse sive, smeđe i plave.

Neka sretnom paru i svim pozvanim gostima ovaj dan bude zaista nezaboravan, u kojem će  se zajedno veseliti i provesti ugodan svadbeni dan, večer i rasplesanu noć. Neka odabir pravih vjenčanih cipela ne bude još jedna noćna mora, već ugodan događaj koji će dodatno uljepšati ovaj nezaboravan događaj.

Post nema komentara.