Ljeto je vrijeme kada se svima puno toga događa. Na dužim ili kraćim putovanjima istražujemo udaljena mjesta i skrivene kutke svjetskih metropola, odlazimo na more, bavimo se raznim sportskim aktivnostima na otvorenom ili uživamo u popodnevnom koktelu u dobrom društvu. Na kraju, ali ne manje važno, ljeto je i vrijeme za piknike i razne proslave, od vjenčanja do godišnjica, a svim tim prilikama zajedničko je da moramo nositi udobnu, a ujedno i modernu obuću. U trgovinama Mass ovo ljeto pronaći ćete par cipela za svaku od ovih prilika. Možete birati između poznatih brendova kao što su Tamaris, Guess, Tommy Hilfiger, Liu Jo, Skechers, Steve Madden, s.Oliver, Birkenstock i mnogi drugi.

Ova ljetna sezona donosi dosta novih trendova u obući, ali mnogi od njih se i vraćaju. Tako ćemo u naše stilove za vruće dane ponovno uvrstiti espadrile, uz domaće klompe koje su prava klasična ljetna obuća, ali na koje smo pomalo zaboravili kada je riječ o modnim kombinacijama. Za opušteni look u obzir dolaze one s ravnim potplatom, a za sofisticiranije outfite savršene su espadrile s punom petom. Još jedan trend koji ove godine nećemo moći zanemariti su udobne japanke Birkenstock stila, kojih ima i kod drugih brendova kao što su Scholl, Buffalo, Pepe Jeans i Zaxy. Modne influencerice ih vješto kombiniraju s ležernom, pa i malo elegantnijom odjećom, kako bi cijeli look ispao baš šik. Za moderniji izgled odaberite Birkenstock modele s velikim kopčama. Tu su zatim japanke s platformom, sandale s debelom potpeticom, te trenutno najpopularnije tenisice - On Cloud, koje su apsolutno idealna obuća za skitnju gradom jer u njima bez problema prepješačimo nekoliko kilometara.

Kao i svakog ljeta, naravno da su japanke i natikače neizostavne za plažu, no zapravo su postale popularna obuća za svaki dan. Ove godine nam pri odabiru obuće za ljeto neće biti nimalo dosadno, ponuda je zaista velika za svačiji džep i za sve ukuse, pa ćemo vam pomoći da odaberete svoj omiljeni par (ili dva) sandala, japanki ili ostale cipele sa savjetima slovenskih fashionistica, influencerica. Pa kakvu su obuću u Mass trgovinama odabrale Lidija Lešić, Mateja Miljan i Petra Perkov?

 

Lidija Lešić

Profinjen i čist stil Lidije Lešić uvijek je inspiracija za stajling, a posebno uz sandale na petu koje odlično kombinira s hlačama. Uvijek iznova oduševljava načinom na koji vlada minimalističkim stilom koji je uvijek zajednička nit njezinih odjevnih kombinacija, bez obzira za koji stil obuće se odlučila. Ove godine u kolekcijama ženske obuće ugledala je elegantne sandale i japanke, gdje su u prvom planu različiti stilovi potplata i potpetica. Odabravši jedan od trenutno najpopularnijih trendova, natikače s debelim potplatom i četvrtastom petom, izazvala je veliko oduševljenje svojih pratitelja na Instagramu. Outfite za ljetne večeri kombinirat će s elegantnim ukrašenim Steve Madden sandalama, a vrhunac lagane ljetne odjeće su Lauren sandale na punu petu u bijeloj i Replay sandale na punu petu u crnoj boji.

                                                

 

Matea Miljan

Matea je jedna od onih modnih influencerica kojima se divimo i zato što jako dobro zna pronaći balans između cipela koje su u trendu i cipela koje pokazuju njezin jedinstven modni ukus. Tako su u modnim kombinacijama za vruće dane uz more otrovno zelene japanke Birkenstock Arizona s kojima ćete bez problema zagaziti u vodu te Crocs natikače koje ove godine u modernom ruhu i trendi bojama doživljavaju prava modna renesansa i uvjerili su se i modni entuzijasti. Pri odabiru obuće Matea prije svega pazi da bude udobna, a ujedno i vječno moderna. Prirasle su joj i bezvremenske All Star tenisice, no naravno, vruće ljetne večeri ne mogu proći bez zabava i druženja. Elegantan outfit za takve prilike izvrsna su točka na sandale s platformom i debelom petom te Tamaris japanke sa zanimljivim uzorkom i oblikom potpetice. Za elegantnije prigode tijekom dana odabrala je šik Steve Madden natikače s ravnim potplatom u boji konjaka koje savršeno pristaju uz laganije tkanine ljetne garderobe.

                                                                                              

 

Petra Perkov

Petra je nedvojbeno majstorica stajlinga s "street style" prizvukom u koji će ovog ljeta uz obavezne tenisice uvrstiti i Steve Madden sandale s debelim potplatom, a nisu joj strane ni ponešto ekstravagantnije odjeće. No, vlada i elegancijom te je svojim izborom obuće uz outfit bez sumnje inspiracija za sve koji se žele istaknuti. Ljubiteljica je udobne obuće koja je ujedno i "statement" komad. Ovog će ljeta, primjerice, biti neizostavne Birkice, odnosno Birkenstock natikače, osvrnula se i na "zdepaste" Adidas japanke, klasik koji je ove godine posebno tražen s platforma đonom. Tenisice On Cloud bit će njezini neizostavni suputnici tijekom sportskih aktivnosti i istraživanja ljetnih destinacija.

                                                            

Post nema komentara.