Možete li zamisliti svoju kolekciju cipela bez tenisica? Vjerujemo da ne možete! Ove jeseni “it” obuća su tenisice s platformom.

Zato smo za vas pripremili izbor tenisica prikladnih za hladnije i vlažnije dane. Izgledom su nešto kompaktnije jer imaju i nešto deblji potplat, ali i dalje su zadržale elegantni izgled. Možemo reći da su i dalje „stajliš“! Pronaći ćete ih na policama Mass trgovina ili na mass-shoes.com i uvjereni smo da će vas impresionirati, baš kao što su i nas osvojile!

Debeli potplat i detalji su njihove glavne karakteristike

Ubrajate li se i vi u one koji će posegnuti za kupovinom nove obuće ne samo zbog udobnosti i funkcionalnosti, već i zato što od cipela očekujete i ono nešto više?

Novi modeli tenisica s platformom neće vas iznevjeriti. Ove godine nisu istaknuti samo potplati, već i detalji, poput ružičastog remenčića s logom na sportsko elegantnim tenisicama Tommy Hilfiger. Ili bijeli potplat na crnim tenisicama s lakiranim nitnama kao remenčićima. Spomenute je, naravno, potpisao Steve Madden, i s njima ćete sasvim sigurno moći osmisliti elegantniji modni stil.

                             

Volite li detalje? Ovog puta detalji bi vas mogli impresionirati jer na tenisicama ne nedostaje srebrnih i zlatnih dodataka, potplata s otisnutim logom, poput Liu Jo i Guess, te kombinacija s mrežicom. Za nešto upečatljiviji stajling neće vas razočarati Buffalo tenisice, koje su već otprije poznate po platformama.

                                 

Ako ste zimogrozni, pronašli smo savršenu kombinaciju tenisica s platformom i krznom kao detaljem koji će vas grijati, a istovremeno ćete i dalje biti u trendu.

                             

 

Post nema komentara.