Bez obzira jeste li već majstor modnih trendova ili ih tek istražujete i tražite vlastiti stil, uvjeravamo vas da ova jesen donosi mnoge izvanredne modne prilike za sve muškarce koji cijene udobnost i stil. Muškarci po modnoj osviještenosti nimalo ne zaostaju za ženama, stoga smo se pobrinuli pojačati i proširiti ponudu muške obuće za jesen i zimu na www.mass-shoes.com i u Mass trgovinama najpriznatijim brendovima kao što su Boss, Hugo, Liu Jo , On Cloud, Tommy Hilfiger, Gant, Bugatti i Calvin Klein. Modeli za ovu sezonu predstavnici su najpopularnijih trendova, a istovremeno su svestrani i prikladni za razne prilike, a prije svega osvajaju udobnošću.

Pogledajmo sada što nam donosi ova jesenska sezona u svijetu muške obuće.

 

Tenisice sa skate potplatom su must have jeseni

Ova jesen donosi sjajne novosti za sve koji se kunu u udobnu, a ujedno i trendi obuću. Tenisice sa skate potplatom pravi su "must-have" u vašoj jesenskoj garderobi. Njihova svestranost omogućuje slaganje ležernih kombinacija, ali istovremeno su dovoljno odvažne da se mogu kombinirati s elegantnijim hlačama i sakoima. Kada se odlučujete za kombinaciju elegantnih hlača i tenisica sa skate potplatom, važno je slijediti nekoliko jednostavnih smjernica. Prvo odaberite hlače koje su nešto kraće i završavaju malo iznad gležnjeva. To će naglasiti vaše tenisice i stvoriti uravnotežen izgled. Ako ste odvažniji, možete eksperimentirati s baggy hlačama koje su trenutno iznimno popularne. Ove jeseni vrlo su moderne bijele tenisice koje možete kombinirati uz apsolutno svaki stil, od traperica do elegantnih hlača, a za začinjanje možete odabrati tenisice u kombinaciji crne i bijele, ili u nekoj od trendi boja ovog sezone, na primjer zelena ili crvena . Među poznatim brendovima koji u ponudi imaju odlične tenisice sa skate potplatom ističu se Tommy Hilfiger, Polo, Gant, Replay i Pepe Jeans, no ako vas ove godine uhvati groznica gležnjača sa skate potplatom, svakako prolistajte kolekciju obuće brendova Puma i New Balance.

                                  

 

Chelsea gležnjače za šik stil

Jesenski dani često nas iznenade nepredvidivim vremenom, stoga je pametno da svi u svom ormaru imamo obuću koja je prikladna za razne prilike, a ujedno štiti od hladnoće. Muške chelsea čizme upravo su takva obuća koja savršeno pristaje u hladnijim jesenskim danima. Ove iznimno popularne gležnjače doista su svestrane cipele koje su prikladne za gotovo sve prilike, od posla do ležernih druženja s prijateljima. Njihov klasičan i elegantan dizajn omogućuje moderne kombinacije s mnogim odjevnim predmetima. Možete ih nositi uz klasične hlače i sako za svečaniji izgled ili ih kombinirati uz traperice za opušteniji i trendi izgled. Mogu se nositi i uz džempere ili košulje ovisno o prilici. Klasične chelsea gležnjače prepoznajemo po karakterističnim elastičnim trakama sa strane, uz gležnjeve, a najčešće nemaju vezice. Za one kojima je ovo važno - ovo ga čini stvarno lakim za stavljanje i skidanje. Na www.mass-shoes.com možete pronaći veliki izbor muških chelsea gležnjača poznatih brendova kao što su Boss, Gant, s.Oliver, Rieker, Tom Tailor, Mustang, Bugatti i mnogi drugi.

 

Sportske tenisice koje nisu samo za sport

Sportske tenisice odavno su prešle granice sportskih terena i postale neizostavan komad obuće u svakodnevnom stajlingu. One više nisu samo obuća, već njima izražavamo i svoj stil odijevanja, a odabirom pravih tenisica možemo kreirati trendi outfite. Prilikom odabira sportskih tenisica važno je odabrati pravi model koji odgovara vašem životnom stilu. U Massu smo odabrali najpopularnije modele ove sezone - On Cloud, Under Armour, New Balance, Skechers i Adidas, koji spajaju sve što je potrebno u sportskim tenisicama - moderne su, udobne i dobro podupiru potplate. Kod odabira sportskih tenisica važno je odabrati pravi model za određenu aktivnost. Svaki sport ima svoje zahtjeve, a ako se ozbiljno želite baviti sportom, trebat ćete cipele koje su dizajnirane posebno za vašu aktivnost. Srećom, robne marke poput On Cloud i Under Armour specijalizirane su za različite sportove, a u trgovinama Mass pronaći ćete cipele koje će zadovoljiti vaše potrebe. Sve više ljudi nosi tenisice kao svakodnevnu obuću. Odličan primjer za to su tenisice On Cloud i Under Armour koje savršeno idu uz trenirke kada se nađete s prijateljima na kavi, a za opuštene prilike možete ih kombinirati uz traperice.

 

Elegantne cipele s vezicama

Elegancija nikad ne izlazi iz mode, pa su cipele na vezanje odavno sinonim za klasičan i elegantan izgled. Ovo su cipele s kojima muškarac nikada ne može pogriješiti. Jedna od glavnih prednosti cipela na vezanje je to što ih muškarci mogu nositi u mnogim prilikama. Idealan su izbor za službena događanja, poput poslovnih sastanaka ili svečanih večera, jer stajlingu daju sofisticiranost i ozbiljnost, ali su istovremeno izvrstan izbor za svaki dan jer savršeno pristaju uz opuštenije outfite. Cipele na vezanje stoga su neizostavan komad obuće u ormaru svakog muškarca. Za klasičan i svečan look odaberite crne ili smeđe cipele na vezanje od glatke kože, dok su cipele od brušene kože prikladnije za kombiniranje uz opuštene kombinacije.

                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.