Na početku sezone, kada krenemo istraživati ​​koje ćemo cipele nositi, uvijek se postavlja pitanje – kako ćemo ih nositi? Ovog proljeća i ljeta brendovi cipela učinili su nam veliku uslugu jer se većina obuće s iznimnom lakoćom kombinira sa svakodnevnom odjećom, kao i s odjećom za posebne prilike. Ove sezone cipele su nešto posebno, pogotovo zbog boja i detalja poput zanimljivih potpetica, debelih potplata, kristala, remenčića i vrlo popularnog Bottega uzorka. Odličan su modni komad koji ne zahtijeva posebne vještine kreiranja modnog outfita. Neke od najpoželjnijih modela sezone već nose popularne influencerice koje su nas inspirirale i pokazale na koje načine ove godine možemo kombinirati hit modele cipela s odjećom.

 Zabavne polusandale

Ponuda polusandala u Massu ove godine vrlo je šarena. Pronaći ćete ih, primjerice u jakoj ružičastoj i žutoj boji, a izvrsno izgledaju u kontrastnim kombinacijama. Outfit s trapericama općenito djeluje vrlo ležerno, ali dodatkom šarenih polusandala začas postaje vrlo trendi. Pozornost modnih entuzijasta privukle su upravo žute polusandale Les Autres. Uz njih možete stvoriti i vrlo elegantan, gotovo monokromatski styling ako ih kombinirate uz žućkasto bež hlače i bijelu košulju. Upravo tako ih je stilizirala i Lidija Lešić. Savršene za dnevnu varijantu, ali vrlo prikladne i za prigode poput vjenčanja ili maturalne večeri. Osim što čine osnovu elegantnog outfita, ovaj tip obuće idealan je ako želimo impresionirati.

sandale Les Autres

 

Must have cipele u konjak boji

Sandale u konjak boji bit će must-have obuća ovog proljeća i ljeta. Za prve tople dane, za posao i za elegantne prilike, izvrstan su izbor klasične salonke u svijetlo smeđoj boji. Mokasine se idealno nadopunjuju uz ležernu odjeću, a ljeto će biti nezamislivo bez potpetica u toj trendi boji. Opušteni outfit u tren oka postat će chic uz dodatak obuće u konjak boji.

 sandale Liu Jo

 

Ah, te prekrasne i nježne pastelne boje

Kada ne znate kako najbolje kombinirati boju svojih cipela, savjetujemo vam da se „poslužite“ kontrastima. Na primjer, nosite ih uz zelenu jaknu ili baloner. Svjetlo ružičaste tenisice Stevea Maddena općenito su vrlo zahvalne za stiliziranje obuće jer se slažu s bijelom, crnom, crvenom, bež bojom i odjećom s različitim uzorcima. Cindy Šoštarić Hadžić jednostavno ih je iskombinirala s tamno crvenom trenirkom i pobijedila.

Ove godine ne smijemo propustiti cipele u baby plavoj boji i boji mentola, koje su odlična nadogradnja za casual outfite. Mogu se nositi i uz jednostavne stylinge, no poslovne modne kombinacije s njima su nešto posebno. Naša Daria Matić je hlače muškog kroja i prsluk upotpunila baby plavim sandalama i podigla poslovni look na novu razinu.

tenisice Steve Madden                                      sandale Steve Madden

 

Ugly tenisice

„Ugly“ zapravo više nije prava riječ za ovaj stil tenisica. Influencerice ih već dugo posjeduju u ormarima, a ove sezone potpuno će vas impresionirati novi modeli robusnih tenisica u različitim bojama i s mnoštvo detalja. Karla Morin oduševljena je s ovim modnim trendom koji je prisutan posljednjih sezona, pa ih je kombinirala s casual hlačama širokog kroja. "Osim što su prvenstveno udobne, modne kombinacije bez njih postale su gotovo nemoguće. Idealne za svaki dan, najviše ih volim kombinirati u casual varijantama. Svojim robusnim izgledom podignu svaku kombinaciju, a uz hlače širokog kroja čine lijepu siluetu tijela“ - kaže Karla.

tenisice Buffalo

 

Apsolutni hit godine - mokasine s debelim potplatom

Odlično se slažu s opuštenim izgledom, uz majice na pruge, sakoe i hlače visokog struka. Bez problema ih možemo nositi i na kratke hlače i suknje. Ove cipele su hit 2022. godine, a Matea Miljan Rafaj ih naziva idealnim cipelama za modne kombinacije s midi suknjama ili hlačama visokog struka. „Savršena obuća kada sam u žurbi, samo ih nataknem i trčim dalje, a pritom izgledam trendi”, kaže poznata modna influencerica koja ih je kombinirala uz sako i hlače visokog struka.

 mokasinke Tamaris

 

Crne tenisice s bijelim potplatom

Klasik u modernom ruhu su tenisice s košarkaškim potplatom. One su savršena modna obuća za toplije dane za stylinge uz suknje i hlače, iako ih modni entuzijasti najradije kombiniraju s crnim hlačama za jogging u imitaciji kože kao i naša influencerica Patricia Vodopija. Za mladenački i opušteniji izgled stylingu dodaju skraćeni pleteni džemper, a za ozbiljniji izgled bijelu košulju. Ove tenisice impresioniraju svojom udobnošću i lakoćom održavanja.

tenisice Puma

 

Vječni klasik - bijele tenisice

 Vjerujemo da ste na gradskim ulicama primijetili da su bijele tenisicama s debelim potplatom i dalje veliki trend. Volite li kontraste i crnu odjeću, nemojte se suzdržavati jer baš tad vaše nove bijele tenisice s platformom će još više doći do izražaja. Baš kao što ih kombinira Slađana Ostić. Plisirana crna suknja uz oversize prugasti džemper, modna kombinacija koja je udobna, bezvremenska, ali ujedno i vrlo moderna. Odabira je na pretek, ali jedno je sigurno Vaše bijele tenisice će plijeniti poglede.

tenisice

 

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.