Svatko od nas treba cipele u kojima će mu biti ugodno provesti odmor uz more ili na izletu. A kod pakiranja za obiteljski odmor važno je i kakvu ćemo obuću ponijeti sa sobom za sve članove obitelji. Naša ljetna iskustva puno su zabavnija uz udobne i kvalitetne cipele. Svaki član obitelji ima različite želje i potrebe, uostalom i stil, a u našoj online trgovini ovaj ćete problem riješiti brzo i jednostavno. Na jednom mjestu pronaći ćete ponudu ženske, muške i dječje obuće za bezbrižne ljetne dane. Budući da znamo da su pripreme za godišnji odmor ugodne, ali ujedno mogu biti i stresne, pripremili smo za vas nekoliko savjeta koje cipele spakirati za ovogodišnje obiteljsko ljetovanje. Mislili smo na sve. I na one koji vole biti aktivniji na odmoru, kao i na one koji vole opuštajući odmor.

 

Dječja obuća za sigurno i bezbrižno ljetovanje

Ako nekome treba više od jednog para cipela na odmoru, to su svakako djeca. Našim mališanima može se dogoditi svašta u jednom danu – od mokrih stopala, pronalaska blata ili slučajnog uboda na morskog ježa. Zato je važno za naše najmlađe spakirati cipele koje su udobne, a koje ujedno štite njihova stopala od oštrog kamenja i vrućeg asfalta. Kvalitetna i dobra dječja obuća uvelike olakšava život na odmoru i roditeljima. U obuću koja je potrebna našoj djeci za ljetni odmor ubrajamo:

- Tenisice koje su izvrsne i za duže šetnje. Naravno, na odmoru ne manjka ni raznih aktivnosti. Često sa sobom imamo bicikle i skutere pa je važno odabrati odgovarajuću dječju obuću. Prelistajte kolekcije tenisica za djecu Adidas, Nike, Skechers. ‘Skechersice’ sa svjetlećim potplatima vječni su ljetni hit. I sami proces obuvanja obuće djeci možete olakšati odabirom tenisica s patentnim zatvaračem.

               

                 

- Prozračne natikače za dan. Na moru se u posljednje vrijeme ne može bez mega popularnih 'crocsica'. To je obuća koja se jako lako održava, pogodna je za bazen, plažu, a također se s nje lako i brzo skine prljavština. Osim Crocs natikača, djecu će oduševiti i obuća s motivom omiljenih likova iz crtića. Nešto starija djeca i tinejdžeri bit će malo zadovoljniji izborom trendi natikača iz Adidasa ili Nikea.

                              

 

- Cipele za vodu. Praktički najvažnija obuća za more. Dječja stopala u njima su sigurna od oštrog kamenja i skliskog tla. Popularnoj Getwet kolekciji pridružile su se Adidas cipele za vodu.

                             

 

- Japanke su svakako najtipičnija obuća za plažu, a popularne su i zbog toga što se jako lako obuju. Cure će se zaljubiti u modele sa srcima i šljokicama, a dečki u modele u tamnijim bojama.

 

- Sandale za nešto svečanije prilike. Kolekcije dječjih sandala na mass-shoes.com impresioniraju zabavnim motivima, od motiva Mickey Mousea, morskih pasa i srca pa sve do jednoroga.

                               

 

Chic ženska obuća i za odmor

Krenimo od osnova i zato predlažemo da prvo spakirate udobne tenisice. Zapravo, njih možemo obući za putovanje i tako ćemo dobiti nekoliko centimetara dragocjenog prostora u putnoj torbi.

Ako neki komad ženske odjeće ne smije nedostajati na odmoru, to su svakako udobne sandale i japanke. Obje cipele su svestrana obuća, prikladna za plažu i opuštene večeri u restoranima uz more. Da vam nagovijestimo da su i ove godine jedan od naj trendova u ženskoj obući sandale na platformu. Nakon što vam se uvuku pod kožu, postaju vaš omiljeni modni komad koji možete kombinirati s omiljenim outfitom.

Ljeto je godišnje doba kada ne nedostaje prilika i događanja na kojima možemo obući elegantne cipele. Ove godine kolekcije ženskih sandala i trendi potpetica savršene su za zabave u toplim večernjim danima. Stoga bi se u našem koferu trebale naći i chic sandale s kamenčićima, kristalima, remenčićima za gležnjeve i zanimljivim potpeticama.

Poseban naglasak ove sezone stavljen je na natikače s detaljima poput remenčića i bottega pletenice. Za plažu birajte udobne japanke koje su zaista jednostavna i praktična obuća. S godinama su ove cipele stekle na popularnosti i nitko vam neće zamjeriti ako danju direktno s plaže zakoračite u njima u restoran. Ne zaboravimo da je ženama za plažu potrebna i ogromna torba za plažu. Naročito ako u nju moramo staviti više stvari za cijelu obitelj. Izbor torbi za plažu na mass-shoes.com je zaista raznolik.

Prilikom pakiranja za obiteljski odmor nemojte zaboravite i na praktične 'cross body' torbe koje su odgovarajuće veličine za pohranu dokumenata i novaca.

 

                       

 

Opušteni sportski stil za muškarce 

Muškarcima je na odmoru potrebna obuća poput tenisica, japanki i natikača. To su modeli koje smatramo omiljenom muškom obućom, a ove godine prilikom pakiranja za mušku ljetnu obuću pripremite poseban prostor. Obuća za tople dane, koju možete pronaći u online trgovini Mass, razuvjerit će i one najizbirljivije i modno osviještene muškarce. Za one koji ne mogu na odmor bez treniranja, sportske tenisice su savršen izbor, a za opuštene društvene večeri u prtljazi bi trebale biti i lanene tenisice koje su i ove godine jedan od najpoželjnijih trendova. Naravno tu su i natikače i japanke u stilu Birkenstock. A ne zaboravimo i mokasine, ovu iznimno popularnu mušku ljetnu obuću koja se može nositi i na bosu nogu. U kombinaciji s lanenom košuljom i kratkim hlačama one su vrhunac opuštenog nautičkog stila.

 

                     

 

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.