Oduševljenje da proljeće konačno počinje donijelo nam je ne samo lijepo i toplo vrijeme, već i dostupnost nove kolekcije modnih i sportskih tenisica na policama Mass trgovina. Ovi modeli tenisica donose svježinu, a tenisice u trendi bojama savršene su za šarene i opuštene, proljetne i ljetne stajlinge. Svi ih obožavamo i nedvojbejno je da ova svestrana i udobna obuća mora imati svoje mjesto u našim ormarima.

Posljednjih se godina granica između ležernih i elegantnih stajlinga znatno smanjila te su tenisice postale važan modni predmet i u ženskoj i u muškoj odjevnoj kombinaciji. Isprva su to bile jednostavne, jednobojne tenisice koje su se samo najhrabriji i najsamouvjereniji modni entuzijasti usudili kombinirati uz odjeću koja nije samo sportska. Naposljetku, ova je obuća postala dio kategorije "modnih" tenisica, što ih je vrlo brzo svrstalo u obaveznu obuću za svakodnevni styling. Ovo je sezona u kojoj svi nose tenisice. Mladi i stari, žene i muškarci, za sve prilike. I svake sezone razmišljamo o novom paru. Nije rijetkost da ih nosite na posao ili na sastanak, a mogu se i idealno kombinirati uz odijela kako bi se stvorio smart casual look. Ležerno i šik, ali prije svega udobno. Muškarci ih također često kombiniraju uz elegantne hlače.

Iz sezone u sezonu sve su odvažniji modeli popularnih brendova koje možete pronaći i u našoj online trgovini. Impresioniraju svojim sve upečatljivijim, robusnijim potplatima, takozvanim “ugly“ tenisicama, koje iz sezone u sezonu postaju sve ljepše. Balenciaga i Alexander McQueen tenisice već su neko vrijeme neizostavan dio outfita modnih influencerica, a možete ih pronaći i u Mass trgovinama. No, ni sportske tenisice ne zaostaju za modnim tenisicama. Činjenica kako smo odjeveni za trening u teretanama ili za uspon na neku od obližnjih planina, postalo je gotovo jednako važno kao i kako se oblačimo za šetnju gradom ili za neko događanje.

Vjerujemo da jedva čekate isprobati trenutno najpopularnije modele tenisica koje već čekaju svoje nove vlasnike u našim trgovinama.

 

Robusni potplati

Prije nekoliko sezona svi smo očekivali da će tenisice s debelim potplatom biti kratkog daha, no, sada se i dalje divimo trendu koji je poput tsunamija osvojio modnu scenu. Popularni brendovi takve obuće u Mass trgovinama su Buffalo, koji se smatra pionirom platformi, Liu Jo i Replay, koji diktiraju modu robusnih tenisica. Ove godine kolekcije ženskih i muških tenisica slijede one koje se smatraju klasičnijima, poput New Balancea, gdje su potplati napravljeni robusnijima zahvaljujući gumenim čepićima. Muškarci također polako potiču trend tenisica s robusnim potplatom, jer su i oni shvatili koliko je ova vrsta obuće udobna i svestrana. Osim toga, ova obuća s lakoćom može upotpuniti vaš izgled.

superge Buffalo                             

 

Modernizirana klasika

 Među najtraženijim modelima tenisica ove sezone, nalazimo klasike poput Adidasa, All Stara, Calvina Kleina, koji su ove godine doživjeli veliki preobražaj i impresioniraju svojimnovim, modernijim imidžem. Ovo su must have modeli obuće za toplije dane. Glavna karakteristika ovih modernih klasičnih tenisica je bijeli ili crni gumeni potplat, odnosno „basket“ potplat. Kombinacija s gornjim dijelom tenisice u drugoj boji zanimljiva je zbog kontrasta, a u novim kolekcijama nalazimo i vrlo lijepe i chic monokromatske modele u bijeloj i crnoj boji.

                               

 

Počela je sezona pastelnih boja

 Kao i kod sandala i polusandala, ove godine su kod tenisica iznimno popularne pastelne boje, a prikladne su i za jednobojne stajlinge. Jednobojni trend proširio se od bijelih i crnih tenisica na pastelne boje, od prljavo ružičaste do svijetlozelene, a popularne su i modne kombinacije s tenisicama u ljubičastoj boji. Niste sigurni kako kombinirati takve tenisice? Vrlo jednostavno. Sve što trebate je par dobrih traperica i bijeli pulover. Pastelne boje na tenisicama jako dobro kombinira brend Pepe Jeans, a u sličnim nijansama boja oduševit će vas i Pumice.

                                 

 

Converse za sve generacije

 Kultne Converse tenisice popularne su i kod mlađih i starijih. Ove godine posebno su trendi zbog zanimljivih uzoraka, pastelnih i živih boja te naglašenih potplata. Ljubitelje ove obuće posebno će se dojmiti ovogodišnja kolekcija "Crafted with love" s izvezenim srcima, printovima poljubaca i upečatljivim, živahnim bojama.

                                 

 

Odvažno i u bojama

Među onim brendovima tenisica koje su sinonim za odvažnost i koje obožavaju svi koji se žele isticati odvažnim modnim kombinacijama, Replay je zasigurno jedan od najpopularnijih. U novim kolekcijama tenisica potplati su još deblji, otisnuti logotipima, a inspirirani su i bojama, poput neonsko zelene i jarko ružičaste. Šarene su i Skechers tenisice, i još su dodatno priširile svoju ponudu s tenisicama koje na sebi imaju uzorke poput srca. Kombiniranje različitih svjetlucavih uzoraka i igranje bojama prisutno je i kod brenda Guess.

                                   

 

 Bijele tenisice su vječne!

Jedan od vrućih trendova tenisica su i bijele tenisice, ukrašene logotipima, minimalističkim srebrnim ili zlatnim detaljima, čak i na potplatima. Elegantne su, sofisticirane, a modne influencerice kombiniraju ih uz hlače i midi haljine. Bijele tenisice su obuća koja je postala moderna kao komad koji nikako ne smijemo propustiti, a svake sezone njihova ponuda je sve veća i raznolikija. Riječ je o iznimno udobnoj ženskoj i muškoj obuća za tople dane.

                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.