U outletu možete birati između artikla proljetnih/ljetnih sezona na popustu OD NAJMANJE -50% do -80%. Outlet je otvoren od ponedjeljka do subote.

Radno vrijeme outleta Karlovac:

PON-SUB: 9:00-20:00

NED: zatvoreno

Na popustu OD NAJMANJE -50% do -80% su svi artikli - obuća. U našoj ponudi imamo priznate svjetske marke proljetno/ljetnih sezona. Ne propustite izuzetne prilike i posjetite nas od 16.5. do 21.5.2022 u outletu Karlovac na Antuna Mihanovića 9!

Za sve naše followere na Facebooku pripremili smo veliki nagradni natječaj. Pravila nagradnog natječaja:

PRAVILA I UVJETI NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj nije povezan s Facebookom i nije sponzoriran, podržan ili organiziran od strane društvene mreže Facebook. Primatelj podataka, koje na raspolaganje daje sudionik nagradnog natječaja, nije Facebook, već društvo Mass Shoes d.o.o kao vlasnik Mass Facebook stranice. Za sadržaj nagradnog natječaja odgovoran je isključivo organizator, a ne Facebook. Facebook ne preuzima nikakve odgovornosti u vezi s nagradnim natječajem.
Kako i gdje se organizira nagradni natječaj?
Nagradni natječaj će se odvijati na stranici www.facebook.com/MassObuca i www.facebook.com/MassOutletHRV od 13.5.2022. do 17.5.2022. do 23:59 sati. Po zaključenju nagradnog natječaja izabrat ćemo 3 dobitnika/ce koji će osvojiti gratis par po vlastitom izboru u Mass outletu Karlovac.

Tko može sudjelovati u nagradnom natječaju?

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi koji lajkaju ili podijeliju objavu i stave postavke na „public“. U nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici poduzeća Mass Shoes d.o.o., kao ni njihovi članovi obitelji.

Tko priprema nagradni natječaj i dijeli nagrade?

Organizator nagradnog natječaja je poduzeće Mass Shoes d.o.o., Lijepe naše 6, 49290 Klanjec, koje i dijeli nagradu. O preuzimanju nagrade dobitnici/ce će biti obaviješteni putem Facebooka. Nagradu nije moguće mijenjati za novac i nije prenosiva.

Kako i gdje će biti izvlačenje nagrada?

Izvlačenje nagrada održat će se nakon završetka nagradnog natječaja. U izvlačenju će sudjelovati svi koji lajkaju ili podijeliju objavu na Facebooku i stave postavke na „public“. Izvlačenje dobitnika/ca nadzire i provodi stručni žiri sastavljen od djelatnika poduzeća Mass Shoes d.o.o. Rezultati izvlačenja su nepromjenjivi.

Kada i gdje će biti objavljeni dobitnici?

Dobitniki će biti objavljeni 18.5.2022. na www.facebook.com/MassObuca. Dobitniki će biti objavljeni u komentaru ispod objave, a nagradu će moći podignuti u Mass Outlet Karlovac do 21.5.2022.

Kada nagrada neće biti uručena?

Prilikom primitka nagrade, dobitnici/ce moraju priložiti svoju, važeću identifikacijsku ispravu. Ako se ustanovi da su dobitnici/ce dali lažne podatke o sebi, nagrada se neće dodijeliti. Ako se dobitnici/ce u roku od 48 sati od objave imena nagrađenih na Facebook stranici MASS Hrvatska ne jave putem poruke na Facebooku, nagrada će se smatrati nepodijeljenom. Isto vrijedi i ako dobitnici/ce ne pošalju sve potrebne podatke u roku od 48 sati od prvog kontakta sa Facebook timom stranice MASS Hrvatska. Nagradu nije moguće mijenjati za drugu nagradu ili gotovinu.

Tko plaća troškove?

Sve troškove pokriva organizator nagradne igre Mass Shoes d.o.o.

Tajnost i zaštita podataka.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik nagradnog natječaja organizatoru dozvoljava prikupljanje, obradu i spremanje posredovanih osobnih podataka. Organizator zadržava pravo upotrebe prikupljenih podataka u marketinške svrhe. Organizator nagradnog natječaja se obvezuje da će se s prikupljenim podacima sudionika ophoditi u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. 
Sudionik nagradnog natječaja može u bilo kojem trenutku zatražiti uvid, prijepis, kopiranje, nadopunu, ispravak, blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka odnosno prekid obrade osobnih podataka u promocijske svrhe, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. 
Nagradni natječaj nije ni na koji način sponzoriran niti povezan s Facebookom. Sudionici u nagradnom natječaju razumiju da je organizator nagradnog natječaja vlasnik Facebook stranice MASS Hrvatska. 
Facebook se koristi kao platforma za komuniciranje nagradnih natječaja.

Mass Shoes, 13.5.2022

 

Post nema komentara.