Jesenska garderoba daje pregršt ideja za idealne modne kombinacije i ako ste za ovu sezonu u dilemi koju obuću kombinirati uz svoj modni outfit, savjetujemo vas da nikako ne izostavite mokasine.

Ova obuća koja je osvojila svijet krajem 80.-tih i početkom 90.-tih godina prošlog stoljeća, poznata još i po imenu „koledžice“, ove je jeseni TOP trend. Na stranici mass-shoes.com već se nalazi nova kolekcija, čija ponuda će vas zasigurno oduševiti, baš kao i mnoštvo stajlinga koje je moguće osmisliti uz nove modele mokasina. Posebice se ističu mokasine s platformom, detaljem koji se s tenisica proširio i na svu ostalu obuću. Ove klasične cipele, koje doživljavaju svoj modni preobražaj, pristaju svakom odjevnom stilu, uz traperice baš kao i uz mini suknju. Praktične su i udobne, a ujedno i primjerene za sve prigode. Dodatkom kratkih čarapica dodatno ćete naglasiti svoj stajling s novim parom mokasina.

 

Odabrali smo must-have modele mokasina

Izbor mokasina ove jeseni je zaista raznoliki. Neki modeli na gornjem dijelu cipele imaju naglašene detalje, a drugi su više minimalistički uz naglašeni potplat. I jedne i druge potražite na Mass webshopu. Ako trebate cipele koje ćete nositi cijeli dan i tijekom večeri, odaberite lakirane mokasine Creator koje kao dodatak imaju i zlatni remenčić.

Posljednjih sezona u kolekciji obuće nezaobilazni su modeli sa životinjskim uzorcima. I u ponudi mokasina pronaći ćete takve modele. Nadopunite svoju jesensku garderobu modelom mokasina Mascia. “Točka na i” je remenčić u jednakom tonu boja.   

Udobne crne Tamaris mokasine izvrsno pristaju uz hlače ili suknju. Jednostavne su i idealne su za sve modne kombinacije i prigode.

Voliš jednostavan i chic stil? Tamaris monokromatske mokasine stvorene su baš za taj modni izričaj, a naš je prijedlog da ih kombinirate uz odjeću svjetlijih nijansi.

Tražiš li nešto zanimljivo i posebno? Tražiš cipele koje će i u hladnim jesenskim danima razigrati tvoj stajling? Odaberi bijele mokasine sa crnim potplatom brenda Tamaris.

        

Post nema komentara.