Pri kupnji zimske obuće najvažnije je da je ona topla i da možemo bezbrižno uživati ​​u svim radostima koje ovo godišnje doba donosi.

Vjerujemo da pod pojmom tople obuće zamišljate obuću koja služi samo jednoj svrsi - da nam noge ne budu hladne zimi. I ove godine u MASS trgovinama i online trgovini pronaći ćete kolekcije cipela u kojima vam ove sezone neće biti hladno, a pritom zbog toga nećete morati žrtvovati svoj modni ukus. Istina je da u zimi možemo itekako uživati, ponekad čak i u prilično gadnom vremenu koje dolazi s njom, ako su nam noge ugodno tople. Stoga je kupnja zimske obuće u ovo doba godine neizbježna. No, činjenica da je vani hladno nije razlog da vaš odabir obuće ne bude u skladu s modnim trendovima.

„Prvi puta ove godine mojim stopalima nije hladno i oduševljena sam svojim zaista prekrasnim toplo podstavljenim gležnjačama Liu Jo, sretno nam je rekla jedna od naših vjernih mušterija. Rieker gležnjače, koje sam već neko vrijeme gledala i konačno se odvažila kupiti, jedan su od najboljih izbora za zimsku obuću posljednjih godina”, povjerila nam se druga. Obje su sažele sve što je ključno u odabiru dobre ženske zimske obuće. Ništa nije važnije od toga da se osjećate dobro i ugodno u našim novim toplo podstavljenim gležnjačama, a ujedno su takve cipele i modna točka naše zimske garderobe. Čak i uz toplu obuću, ove zime funkcionalnost i dizajn idu ruku pod ruku. Na veliko zadovoljstvo svih fashionistica!

      

Cipele za hladne dane nose se i za različite prilike. Od provođenja vremena u gradu s prijateljima do obiteljske zabave na snijegu. Kad se počnemo boriti s hladnoćom, prva nam je pomisao da nam se nožni prsti neće pretvoriti u kockice leda nakon samo nekoliko minuta provedenih na hladnoći. A u vremenima kada imamo mnogo kvalitetne obuće na izbor, zapravo se o tome uopće ne bismo trebali brinuti. Većina renomiranih brendova koje možete pronaći u MASS trgovinama i ove je godine u svoje kolekcije uvrstila zimsku modnu obuću. Među njima pronaći ćete sve ovogodišnje trendove, od robusnih potplata, vodootpornih materijala do detalja poput krzna na obući.

U njih ćete se i zaljubiti upravo zato što će vam u njima biti ugodno toplo, a kod svih je i veliki naglasak na primjerenim potplatima za ovakve vremenske uvjete pa se nećete klizati na smrznutom tlu. Pobrinuli smo se da opušteno uživate i da se bezbrižno posvetite svemu lijepom što nose zimski dani.

      

U nastavku smo za vas pripremili nekoliko savjeta i prijedloga popularnih brendova obuće kod kojih možete potražiti toplu i lijepu zimsku obuću.

Tommy Hilfiger

Brend Tommy Hilfiger već nekoliko zimskih sezona zaredom impresionira modelima koje obožavaju i modne influencerice. Kompaktne su i na prvi pogled izgledaju kao cipele za planinarenje, ali upravo to ih čini posebnima. Prikladne su i za urbane kombinacije i za snijeg.

        

Calvin Klein

Ove godine među zimskim modelima ovog renomiranog brenda pronaći ćete obuću koja dizajnerski u potpunosti prati modne trendove, a ujedno ispunjava must have uvjet za hladne dane. Vrlo je udobna i topla.

Liu Jo

Jedan od najotmjenijih brendova obuće ove zime nije razočarao, a ako tražite cipele prikladne za snijeg ili lutanje gradom, ali i nadogradnju vašeg stila, onda bi vas mogle oduševiti Liu Jo's tople podstavljene gležnjače.

EMU Australia

Hladni, a suhi zimski dani idealna su prilika za obući EMU Australia gležnjače od antilopa podstavljene vunom. Riječ je o jednima od najudobnijih cipela, a prednost im je svakako što se jednostavno obuvaju, brzo i bez žurbe. To je ujedno i karakteristika koja je posebno dobrodošla kod dječje zimske obuće.

     

JCL

Ako ste ljubitelj zimske obuće koja je podstavljena toplim flisom i vodootpornom gornjom stranom, onda ćete svakako biti oduševljeni pregledavanjem JCL kolekcije čizama. Možete birati između svih trendi boja, od bijele do crne i metalik nijansi.

Tamaris

Ovaj popularni brend i ove će zime zagrijati vaša stopala lijepom, modernom i nadasve udobnom obućom. Budući da je krzno jedan od glavnih trendova u ženskoj obući za hladne dane ove godine, a koji ujedno služi i da nam noge ne budu hladne, i kod nas možete pronaći modele ukrašene ovim detaljem.

        

Upcollection

Iako vjerujemo da ste se ove godine već zaljubili u njihove loaferice i gležnjače, pri odabiru tople obuće nemojte zanemariti brend Upcollection. Pobrinuli su se da se svi najtraženiji ovosezonski trendovi nađu i u kolekciji zimske obuće.

 

Post nema komentara.