Veseli prosinac već je u punom jeku, a ujedno i sezona zabava, prednovogodišnjih zabava, blješteće odjeće i elegantnih cipela na petu. Ovo je vrijeme da zablistate u novim cipelama i uđete u novu godinu sa stilom. U trgovinama Mass i u online trgovini pronaći ćete izbor party cipela koje će vas u tren oka uvesti u blagdansko ozračje. Prekrasne svjetlucave loaferice, polusandale, elegantne gležnjače i čizme bit će savršen dodatak vašem stajlingu ovih dana. Iako zimi u dnevnoj varijanti radije nosimo udobne gležnjače i čizme, večernji tulumi sasvim su druga priča. Pogotovo oni koji se odvijaju u prosincu. Oni su prilika da odahnemo i izborom outfita i cipela ponekad i izađemo iz zone komfora. Ne brinite, jer sve što nam se može dogoditi je da budemo primijećeni. Naravno, postoji i mogućnost da se potpuno naviknemo na ovu obuću. Ove sezone uzbudljivi su razni trendovi i svaka će dama na mass-shoes.com u kolekcijama aktualne obuće nedvojbeno pronaći odgovarajući model cipela za svečane prigode i u skladu sa svojim modnim ukusom. Od cipela sa šljokicama, cipela na špic i onih s okruglim vrhom, do različitih stilova i boja potpetica. I još nešto važno za sve nas koji volimo plesati i zabavljati se, ali ne želimo previše patiti zbog cipela: glavna modna smjernica, a odnosi se i na elegantnu obuću, posljednjih sezona je udobnost. Koliko god naše nove cipele na petu bile lijepe ili moderne, važno je i da se u njima osjećamo dobro i, naravno, zbog toga i samouvjereno.

A sada možemo početi zajedno odbrojavati! 1, 2, 3... Vrijeme je da s nama proniknete u najnovije kolekcije obuće u kojima ćete biti zvijezda svake zabave. Neka party počne!

 

Blještave salonke

Kako drukčije svojim izborom obuće najaviti sezonu partyja nego blještavim salonkama? Cipele na petu posute kamenčićima, kristalima i šljokicama modni su hit svake party sezone. Pronaći ćete ih u kolekcijama obuće Tamaris i Guess, no ako više volite minimalizam, a ipak želite neki sjajni detalj na svojim cipelama, zasigurno će vas impresionirati cipele Alma en Pena. Čak su i lakirane mokasine još uvijek jedan od najčešćih izbora za party obuću. No, volite li biti odvažniji, ovu ukrašenu obuću možete kombinirati uz odjeću sa šljokicama, a za najluđe, ali ipak stilske kombinacije, predlažemo da se poigrate kontrastima boja.

                                   

 

Potpetice za nezaboravni stajling

Cipele na petu svakako su prvi izbor kada govorimo o obući za elegantne prilike. Možete ih nositi uz bilo koju odjeću, a posebno su izvrsne kada odmah nakon posla morate ići na neki od predblagdanskih tuluma. Možete birati između različitih stilova potpetica, od kvadratnog do klasičnog oblika. Ove sezone svakako će vas očarati salonke s printom logotipa kao i salonke u najtrendi bojama ove zime, uključujući ljubičastu i zelenu. Obje boje dobro pristaju uz svečane crne kombinacije. Za chic, monokromatski look s kojim ne možete pogriješiti, odaberite crne ili bež salonke, a koje ćete kombinirati s odjećom u istim nijansama.

                                                 

 

Polusandale za zimske zabave

Ovaj modni hit posljednjih sezona postao je popularan izbor obuće za partyje koji se održavaju tijekom zime i blagdana. Ako odaberete polusandale Stevea Maddena koje su na vrhu ukrašene šljokicama, nedvojbenoje da ćete biti zamijećeni. Hit ove jeseni svakako je piramida potpetica koja se može naći i na polusandalama. Popularna je ne samo zato što cijeli styling čini posebnim, već je zbog svog trokutastog oblika i izuzetno udobna. Upcollection polusandale spoj su svega što vam je potrebno za savršenu obuću za elegantan blagdanski stajling. Naime, spajaju blještavilo i piramida potpeticu.

                                 

 

Elegantne gležnjače

Ako ste zimogrozni, ali se ipak zimi ne želite odreći lijepe obuće, predlažemo da upoznate našu kolekciju elegantnih gležnjača. Također, ako morate pješačiti do mjesta partyja, u ovoj obući to vam neće biti problem. Gležnjače na petu udobne su cipele u kojima vam neće biti hladno. Najsigurniji izbor, čak i za party, su naravno crne gležnjače s kojima možete kreirati sofisticirane stilove, kombinirati ih uz duge i kratke haljine i hlače. Volite li modne kombinacije koje su nešto posebno, primjerice, možete ih nositi uz tajice posute šljokicama, a još više ćete bizi primijećeni u gležnjačama u ljubičastoj i kraljevsko plavoj boji.

                                                           

 

Čizme s potpeticom

Obuća koja je ove zime iznova zablistala svakako su čizme na petu. Ponovno smo se uvjerili koliko su cipele korisne i udobne. Uz njih možemo osmisliti i elegantan styling za novogodišnje zabave, posebno one koje se održavaju tijekom dana. Obratite pozornost na detalje poput piramidalnih potpetica, šljokica i gležnjača te ih uklopite u moderne kombinacije za elegantne prigode.

                                                   

 

 

 

 

 

Post nema komentara.