Svečane radne zabave, obiteljska slavlja i kućni "partyji", na kojima se konačno opuštamo i zabavljamo s prijateljima i veselimo se nadolazećoj godini, prilike su kada se odijevamo i nosimo elegantnije cipele. Čarobni prosinac mjesec je pun glamura, veselja, iščekivanja i vrijeme kada naša blagdanska garderoba zaista dolazi na svoje. U trgovinama Mass i na www.mass-shoes.com pronaći ćete najaktualnije trendove obuće i najljepše cipele za zabave, od elegantnih salonki do udobnih balerinki, u kolekcijama renomiranih brendova. Bilo da planirate elegantan večernji izlazak ili ugošćujete prijatelje i obitelj u toplom kućnom okruženju, pronaći ćete obuću koja odgovara vašem stilu i potrebama. U ovo doba godine u svoj stajling možete uvrstiti i prekrasne sandale ili polusandale, pogotovo ako priređujete domjenke ili ćete slaviti negdje na toplom.

 

Elegantno ukrašene salonke

Ukrašene salonke neizostavne su za prosinačke zabave i uvijek su pravi izbor za dočarati elegantan večernji look u tren oka. One su također cipele koje svakodnevnoj odjeći dodaju dašak sjaja. Ova prekrasna cipela na petu poznata je po svom glamuroznom izgledu, nitne koje su ukrašene kamenčićima i kristalima su nešto posebno i prekrasno svjetlucaju na svakom koraku. Udobne su i moderne, tako da ćete moći plesati i zabavljati se cijelu noć bez brige. U kolekcijama brendova Guess, Alma en Pena i UPcollection zasigurno ćete pronaći par salonki u kojima ćete biti zvijezda svake zabave.

                                                                 

 

 

Minimalističke sandale

Minimalističke sandale onaj su komad garderobe koji obožavaju sve žene koje se kunu u jednostavnost i minimalizam, a istovremeno žele odisati elegancijom. Ove sofisticirane cipele prikladne su za razne prigode, od romantičnih večera do formalnih događaja. Najljepši modeli u crnoj ili nježnim nijansama bijele i krem ​​boje mogu se pronaći u kolekcijama brendova UPcollection, Tamaris, Nero Giardini i Nine West. Pojedini modeli ovih sandala imaju i dodatak kamenčića koji daju blistav i atraktivan izgled. Minimalističke sandale dobro se slažu s različitim stilovima odijevanja i zasigurno će vam dati sofisticiran izgled koji će privlačiti pažnju na svakoj prosinačkoj zabavi.

                               

 

 

Za glamurozne modne kombinacije

Želite li se istaknuti i privući pozornost na zabavi, cipele s kristalima i svjetlucavim sjajem su prave za vas jer svakom svečanom outfitu daju poseban šarm. Vrući trend ljetne sezone tako se nastavlja i u prosincu, vremenu kada blještavila i sjaja nikad previše. Glamur lako možemo dočarati i u našim modnim kombinacijama s ukrašenim polusandalama i sandalama, a za "šljašteći" stajling tu su super lakirane sandale. 

                                       

 

 

Neizostavna crna elegancija

Nema blagdanskog ormara bez elegantnih crnih salonki i polusandala. Ove klasične cipele uvijek su u trendu i izvrstan izbor za sve posebne prigode u prosincu. Crne salonke su sofisticirane i lako se kombiniraju uz različitu odjeću, bez obzira na to nosimo li dugu ili kratku haljinu. Blagdanska garderoba obično je prepuna svjetlucanja i čipke pa je jednostavna crna cipela na petu završni detalj koji outfit čini sofisticiranim i bezvremenski elegantnim. Želite li istaknuti svoje prekrasne crne sandale, možete ih nositi uz jednobojne ili crne tajice s uzorkom.

                                       

 

 

Metalne nijanse za svečani izgled

Cipele u nijansama poput srebrne, metalik plave i zlatne daju glamurozan štih vašoj odabranoj garderobi. Na www.mass-shoes.com pronaći ćete raznolik izbor obuće u ovim nijansama, uključujući polusandale, sandale i salonke. Srebrne cipele izvrstan su izbor za sve koji žele stvoriti elegantan i svjetlucav look. Metalik plava i zlatna obuća izvrstan su izbor za sve koji se svojim izborom obuće žele istaknuti i biti u centru pažnje. Možete ga pronaći kod brendova Tamaris, Steve Madden i S. Oliver.

                                         

 

 

Nude salonke

Nude salonke savršeno se uklapaju u različite stilove i prikladan su izbor za one koji žele stvoriti sofisticiran i elegantan izgled. Svestrane su i savršeno se mogu kombinirati uz različite boje odjeće pa ih možete nositi uz malu crnu haljinu ili uz šarenu blagdansku odjeću. U Mass trgovinama očekuje vas širok izbor nude salonki različitih dezena, visina potpetica i detalja s kojima možete osmisliti savršen look za prosinačke zabave.

                                             

 

 

Robusne, ali sofisticirane salonke s platformom

Kombinacija robusnosti i sofisticiranosti savršen je izbor za sve koji vole cipele s visokom petom, a istovremeno traže stabilnost i udobnost. Ravne cipele s debelim potplatom posebno su trendi ove godine, dodaju visinu i ono nešto posebno što svi tražimo u blagdanskim kombinacijama. Posebno su upečatljive cipele potpuno posute kamenčićima te lakirani modeli s remenom oko gležnja.

                                                   

 

 

Šik balernike

Za posebne trenutke kada želite biti elegantni, ali pritom ne želite žrtvovati udobnost, šik lakirane balerinke odličan su izbor. To su svestrane cipele prikladne za razne prilike. Možete ih nositi za blagdanske zabave i večere ili ih kombinirati uz svoju svakodnevnu garderobu. Šiljasti vrh čini ih posebno elegantnima.

                                          

 

 

Boje za odvažne svečane kombinacije

Odvažne fashionistice koje se žele istaknuti i zablistati na blagdanskim zabavama u prosincu, oduševit će vas cipele u jakim bojama. Odaberite sandale, polusandale ili salonke u ružičastoj, plavoj ili crvenoj boji i tako uljepšajte svoj svečani stajling. Nemojte se bojati izraziti svoj stil odabirom obuće u upečatljivim bojama koje ove godine vladaju kolekcijama cipela i nabavite par koji odražava vašu odvažnost i samopouzdanje. Započnite svoj blagdanski look i postanite zvijezda zabava!

                                              

Post nema komentara.