Sandale su lagane, udobne i šik, što ih čini savršenim izborom za obuću u vrućim ljetnim danima. Predstavljamo nekoliko trendi modela sandala i natikači koji su osvojili srca fashionistica.

 

Sandale s platformom

Ljeto je vrijeme kada se možemo poigrati svojim stilom i eksperimentirati s različitim modnim trendovima. Jedan od najpopularnijih izbora ljetne obuće su sandale s platformom. Ove ženske cipele postale su omiljeni modni komad među fashionisticama jer ne samo da dodaju nekoliko centimetara visine već pružaju udobnost i stabilnost, a u njima možete bez problema hodati ili stajati satima. Sandale s platformom iznimno su svestrane, prikladne za razne prilike, od ljetnih zabava, glazbenih festivala do ležernih druženja. Brojne su mogućnosti za moderne kombinacije s ovim cipelama! Za opušteniji i trendi izgled kombinirajte ih uz kratke hlačice ili traperice. Dodajte jednostavnu majicu, modne dodatke poput sunčanih naočala ili veliku torbu i spremni ste za ljetnu akciju. Za elegantniji izgled, sandale s debelim đonom možete nositi uz maxi ljetnu haljinu ili dugu suknju.

U Mass trgovinama i na mass-shoes.com možete pronaći različite modele sandala s platformom. Možete biti odvažni i odabrati cipele u živim bojama ili sa zanimljivim detaljima ili pak za klasičniji izgled možete odabrati sandale u neutralnim bojama poput crne, bijele ili bež.

                                               

 

Šik sandale s četvrtastom petom i remenom oko gležnja

Šik sandale s četvrtastom petom i remenom oko gležnja idealan su izbor za sofisticirani ljetni stajling. Ove cipele spajaju eleganciju, modu i udobnost, što ih čini savršenim za prigode kao što su vjenčanja ili neki drugi formalniji događaj. Četvrtasta potpetica donosi moderan i odvažan štih, a uz to je i praktična jer pruža veću stabilnost pri hodu, a remen oko gležnja upotpunjuje elegantan izgled sandala. Za klasičniji izgled odaberite par sandala u bijeloj ili crnoj boji. Sandale s detaljima, poput kamenčića na gornjem dijelu cipele, odlično se slažu uz ljetnu garderobu, a mogu se kombinirati uz razne outfite i tako unijeti dašak glamura.

                                                                    

 

Espadrila sandale s punim potplatom

Espadrile su klasičan ljetni model sandala koji se posljednjih godina vraća u modu. Ove sandale imaju tkani potplat koji cjelokupnom izgledu dodaje rustikalni, ali ležeran izgled. Možete ih nositi uz praktički sve odjevne kombinacije, od kratkih hlačica do ljetnih haljina i traperica, te tako dočarati boho look.

                                                     

 

Polusandale sa "kitten" petom za svaku priliku

Tražite li obuću koja bi vašoj modnoj kombinaciji dodala malo visine i dašak elegancije, a pritom ne želite nositi visoke potpetice, polusandale s takozvanom "kitten" petom odličan su izbor za vas. Ove male, ali elegantne salonke vrlo su popularna elegantna cipela koja je prikladna za razne prilike. Za elegantniji i sofisticiraniji izgled kombinirajte ih uz suknju ili haljinu, a za opušteniji izgled možete ih nositi uz hlače ili traperice te košulju. Uz ovu kombinaciju pronaći ćete savršenu ravnotežu između šika i opuštenosti. Ove godine vrlo su popularne polusandale u bijeloj i krem ​​boji s ukrašenim kopčama, a za klasične outfite možete odabrati cipele u crnoj boji.

                                                       

 

Natikače s tankim potplatom

Šik natikače s ravnim potplatom u stilu brenda Hermes pravi su modni hit koji unosi eleganciju i profinjenost u vaš ljetni stajling. Ove papuče poznate su po minimalističkom dizajnu, kvalitetnim materijalima i bezvremenskom šarmu. Mogu se nositi u raznim prilikama, od opuštenih dnevnih izleta do svečanijih događaja. Neovisno o godišnjem dobu, natikače su uvijek popularan izbor u crnoj, bijeloj i bež boji, ali ovog ljeta možete birati i između življih boja poput ružičaste, ljubičaste i otrovno zelene.

Ove šik natikače mogu se nositi uz mnoge kombinacije jer su iznimno fleksibilne pa se igramo s različitim lookovima, prikladnim za ljeto, za opuštena druženja ili za elegantnije prilike.

                                                 

 

Birkenstock i Shoxxes za udoban korak

Udobne natikače tipa Birkenstock i takozvane scuba natikače postale su prava revolucija na području obuće. Ne tako davno udobnost se možda morala žrtvovati zarad mode, ali danas se to mijenja i udobnost je zapravo postala jedan od glavnih trendova i u cipelama. Ove natikače dokazuju da više nije potrebno birati između udobnosti i stila, jer možete imati oboje. Ove godine u modi su udobne natikače, uključujući Birkenstocks i Shoxxes natikače u stilu ronilačke opreme. Bilo da ste na plaži, šetate gradom ili jednostavno uživate u slobodnom vremenu, ove cipele su odličan izbor. Možete ih nositi uz kratke hlače i majicu za opušteni ljetni look ili ih kombinirati uz ljetnu haljinu ili suknju za elegantniji izgled.

                                                 

 

 

 

 

Post nema komentara.